elimde airties 4450 var amacım kablolu bağlantıyı kablosuza çevirmek network kablosunu wan portuna bağlıyorum internet ışığı yanıyor kablosuzdan bağlanmaya çalıştığımda sınırlı bağlantı diyor. arayüzünden bakıyorum internet bölümüne bağlantı hızı vs. algılıyor ip de alıyor. en son lan->dhcp ayarlarına geçtim dhcp sunucu oluşturdum sınırlı bağlantı ibaresi kalktı ama bir site açmaya çalıştığımda yine sınırlı bağlantıya dönüyor.
fabrika ayarlarına döndüm airtouch özelliğini aktive ettim yine internet yanıyor ama sınırlı bağlantıdan kurtulamıyorum.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
bu arada modemi evimde bir arkadaş için test ediyorum evimdeki kurulum aşağıdaki gibi arkadaşta ise direk modemden gelen bir network hattı var iki yan binada bir airties 5450 (yanlış hatırlamıyorsam) modem var benim evde de airies ap 302 access point var mesh modunda çalışıyorlar
Sadece kablosuz guvenlik olusturup gelen eth. kablosunu 1- 4 arasindaki portlarina takmak yeterlidir. Kablo saglam ise sorun olmaz.
Merhabalar,
AIRTIES 4450 300 Mbps 4-portlu Kablosuz Router bu cihaz herhangi bir airties modemi ile uyumlumudur ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Rezzak.
quote:
Orijinalden alıntı: ByTeSLimiyeT
Merhabalar,
AIRTIES 4450 300 Mbps 4-portlu Kablosuz Router bu cihaz herhangi bir airties modemi ile uyumlumudur ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Rezzak.
Air serileri ile kurulumu daha kolaydir diger rt modelleriylede kullanabilirsin bir problem cıkartmaz.
Son bir şey daha. :) Kurulumu yaptıktan sonra ve tanıttıktan sonra ethernet kablosu kullanmama gerek yok değil mi ? Bir arkadaşım her türlü kullanmak zorundasın dedi. Ama o zaman repeater özelliğinin anlamı kalmıyor.
Teşekkürler Rezzak
Evet gerek yok istersen hem kablolu hem kablosuz baglanirsin.
Arkadaşlar selam;
Şimdi elimde yani halihazırda kullanmakta olduğum modem ; aırtıes rt 111, ancak şu an elimde 2. bir modem daha var ve aır 4450 wıreless modem var..
şimdi ben kablosuz modem kullanmak istiyorum,bir arkadaşa verdim bana ayarını yaptı..getirdim eve taktım ama sağ alt köşedeki internet alanında sarı ünlem çıkıyor yani internet gelmiyor...
sorularım ;
1-Şimdi bu bahsettiğim aırtıes 4450 modemi ben nasıl ayar yaparım ve sağlıklı şekilde kullanabilirim.
2-Modem ayarlarını arkadaş yaptı,ancak ben eve gelincede ayrıca ayar yapmalımıyım
3-adsl akblosunu wan yazan yere,kasadan internet kablosunuda portardan herhangi birine takıyorum,burda bir hata varmı.en azından hangi porta taktıysam o portun ışığı yanması gerekmezmi?
4-wıreless ve wan ışıkları kırmızı yanıyor ama power ışığı mavi,acaba renklerdede bir sorun varmı...
ksaca bana tam oalrak aşama aşama neler yapabilirim hangi ayarları yapmalıyım yazarmısınız rica etsem.
Biraz uzun zaman olmuş fakat aynı accesspointte benim sorunumsa kendi keniden bi süre sonra wireless erişime kapatıyor olması. Neden böyle bi saçmalık yapar?
Durduk yerde kafasına göre wireless bağlantıyı kesiyor.
Cihazın yazılımı güncel değilse mutlaka güncellemeniz gerekir. Eğer yazılım güncelse kanal değişikliği denemeniz gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: pcdhcp
Cihazın yazılımı güncel değilse mutlaka güncellemeniz gerekir. Eğer yazılım güncelse kanal değişikliği denemeniz gerekir.
Yazılım sitelerinde sundukları son sürüm.
Uzun süre sorunsuz devam ediyo ama sonrasında bigün yine patlak veriyor.
Kanal değişikliği de denediniz anladığım kadarıyla, buna rağmen düzelmiyorsa cihazda bir problem olabilir. Cihazın üzerine bağlanan sayısı arttıkça bu durum oluyor olabilir mi? Cihazın belli bir kapasitesi var. Bu kapasiteyi aşıyor olabilirmisiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme