Şimdi Ara

AİRTAG İNCELEMESİ İSTEYENLER İCİN ✅👍

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oksijeni bol Emirgan Korusundan yazıyorum ☺️☺️

    Bir AirTag merakı ve sonuçları ..

    1 ay önce aldığım ve aldığım andan itibaren sürekli işime yaradığını düşündüğüm bir cihaz ilan AirTag özellikle unutkan insanların fazlasıyla işine yarayan bir şey . Elbet de teknik açıdan olumlu olumsuz tarafları var . Çantanız çalındığın da AirTag in ne olduğunu bilen birisi onu bir köşeye atıp gene eşyalarınızı çalabilir ancak ayrıca gözler yapıp iyi saklarsanız çok daha şekilde eşyalarınızı takip edebilirsiniz .

    Cihazın pil performansı zaten 1 yıllık bir sure olduğu icin hiç sorun olmuyor . Özellikle de cihazın pilinin değişebilir olması ve piyasada bulunabilecek 2032 kodlu saat pili olması pilin bulunmasını daha kolaylaştırıyor . Ancak burada Apple pili değişebilir bilir değilde Magic Mouse de kiler gibi şarj edilebilir halde tasarlamış olsaydı daha rahat olur diye düşünüyorum ama 2. Seride bu tarz bir yenilik olabilir .

    Cihaz kutu açılımı ve kurulu zaten çok basit . Kuyuyu açıp cihazı elinize aldığınız da kaplı olan poşeti el bombası pimi çeker gibi çektiğiniz anda cihaz aktifleşiyor zaten . Sonrası bomba 🤗

    Cihazı kullandığım yerlerde fazlasıyla işime yaradı basen çantamın gözünde bazen araba da bırakarak yerlerini unutsam dahi çok rahat buldum esyalari . Ancak tek sorun yaşadığım şey ürünün 1 tane olması . Yanı aynı anda hem çanta hem araba gibi yerde kullanamadığım icin bazen tam ihtiyaç olduğu anlar da cihaz olmuyordu bu sebeb den bir tane daha alıp ayrı ayrı kullanmayı düşünüyorum . Ki alacak kişiler de bu şekilde alırsa daha iyi olur .


    Cihazın kullanım detaylarına gelirsek özellikle 100 metreye kadar aktif şekilde cihaz da bağlı olması ve 100 metre dışına çıktığınız anda cihazı unuttunuz diye direk konumla ekrana düşmesi bence çok doğru bir hamle cunku anlık dalgınlıkla unutulan şeyleri hatırlatması ortamdan fazla uzaklasmadan önemli . Ayrıca cihaz herhangi bir bağlantı kurmasa bile sabit bir yerde ise ve son aldığım konumu muhafaza etmesi direk telefondan açıp konumu bulmaya yarıyor . Ki cihaz herhangi bir Bluetooth bağlantısı olan cihaz ile bağlantı kurup direk anlık konumu tekrar size gönderiyor . Örneğin İstanbul gibi bir şehirde bazen arabayı koyduğunuz yeri unuttuğunuz da çok rahat şekilde arabayı buluyorsunuz . Ki bende öyle bir deneyim yaşadım ama sorun şu ki airtag yanımda idi arabaya koymayi unutmuşum .:) oyuzden 1 tane daha almayı düşünüyorum.:)

    Kısacası her açıdan çok mantıklı ve avantaj bir cihaz tabi konum icin bir cihada ihtiyaç duyması biraz ses avantaj olabiliyor yada bir yabancı airtag ile temas ettiğinde o kişinin telefonuna ortam da airtag var diye bildirim getirmesi biraz dezavantaj .

    Ama eşyanızı kayıp ettiğiniz de airtag icindeyse ve kayıp modu açtığınız da bulan kişi airtagi telefona yaklaştırınca sizin telefon ve mail adreslerinizin çıkması çok güzel . Ama tabi kötü niyetli kullananlar icin sıkıntı diye düşünüyorum

    İlk çıktığında 199 TL idi ve 4 Li Paketi almak çok istemiştim ama zamlarında nasip oldu . Suan da fiyatı biraz celdirici olabilir ama bütçesi olanlar alabilir ..

    AİRTAG İNCELEMESİ İSTEYENLER İCİN ✅👍

    AİRTAG İNCELEMESİ İSTEYENLER İCİN ✅👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcayypc -- 24 Nisan 2022; 14:37:8 >







  • İkinci serisinde şarj edilebilir olduğu zaman direkt almayı düşündüğüm bir cihaz

    Ama bazı güvenlik sorunları da var


    Yine de seyahatlerde valize atmak için normal kullanımda da cüzdana koymak için düşünüyorum

  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Ben 2 tane aldım biri çanta da diğeri araba da yanı baya verimli benim icin
  • olcayypc O kullanıcısına yanıt

    İyi günlerde kullanın hocam :)

  • Bir not yazayım. Her Bluetooth cihaz olmaz ! Cihazın BLE yani Bluetooth Low Energy desteği olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 25 Nisan 2022; 0:10:51 >
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfırlama olayı ancak ait olduğu cihaz üzerinden diye biliyorum başka iphone bulunca 0 lama yapamaz ki
  • olcayypc O kullanıcısına yanıt

    Evet o kısmı düzelttim 👍

  • Ben de aldım denemek için 13pro şarjını baya kötü etkiledi. Gece en azından %10-15 fazla azalıyor pili ve bul uygulamasından kaynaklı görünüyor pil bölümünde.
    Bu düzeltilene kadar kaldırdım cihazı çekmeceye ve sildim telefondan
  • Ben 11 pro ile kullanıyorum 2 tane bağlı hatta benim pil sağlığım dusuk olduğu icin şarj hızlı bitiyor yanı bu açıdan bakmamıştım demek ki etkiliyormuş teşekkürler katkınız icin
  • Başıma gelen bir olayı bende paylaşmak istiyorum. Öncelikle şunu belirteyim, Almanya'dan yazıyorum. Airtag'lerden birini kaybolduğunda hızlıca bulabilmek için oğlumun cüzdanına koydum. Bir gün kontrol ettiğimde, Airtag'i oğlumun asla yalnız başına gitmeyeceği bir yerde görmeye başladım. Oğlumla konuştuğumda cüzdanı çantasında ama Airtag'i başka bir yerde göstermekteydi. Hemen lokasyona gittim, bir apartmanın yakına götürdü. Ben, birisinin Airtag'i bulup cebine atıp evine götürdüğünü düşündüğünden, iPhone'umu bahçede apartmanın pencerelere yakın tutarak iPhone'un bağlanmasını beklerken birden bağlandı. iPhone'un Airtag yönünü göstermesi ve ses çalmasıyla beklediğim gibi apartman içinde değil, bahçede çamur toprak arasında gizlenmiş buldum. AirTag yağmur, çamur, toz toprak görmüş olsada hala çalışmaktaydı. Kaybettiğim bir cihazı başka bir mahallede bulduğuma hiç bu kadar sevinmemiştim.


    Birde pil ömrü ile ilgili geri bildirim yapayım. Airtag'leri alalı 10 ay oldu. 1 tane Airtag'im anahtarıma bağlı ve her gün sürekli yanımda. Pil ömrü daha full gözükmekte. Aynı zamanda aldığım başka bir Airtag'imi bisikletime selenin altına sakladım. Ayda bir yada 2 haftada bir kullandığım için ara sıra telefonumla bağlanmakta (yada başkasının telefonunu görmekte). Bu Airtag'in pil durumu ise 3/4 dolu gözükmekte. Yani yanımda tutmadığım Airtag'in pili daha hızlı tükenmekte.





  • Kızıl Baron kullanıcısına yanıt
    Hocam katkınız ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim yazıları okuyanlar airtag konusunda artık almaları gerektiğine kanaat getirirler :)
  • Bir AirTag merakı ve sonuçları ..



    Beni anlatan cümle :) Bende şuan hem merakımdan hemde arabayı takip etme amaçlı alacağım cihaz. Aslında hali hazırda arabanın da telefonu var, içerisinde de hat var. Anlık takip işlemlerini oradan yapıyrum, aynı zamanda CarPlay olarakta kullanıoyurm.


    Ama olası durumlarda telefon kapanabilir, çalınabilir. Bu gibi durumlar içinde yedek bir alternatif arıyorum. Hemde bu gibi cihazlara merakım olduğu için almayı düşünüyorum. Amazonda 580 lira gibi bir fiyatı var. İlk çıktığı zamanlarda fiyatı çok uygundu almamıştım :) şimdi zamlı hali nasip oldu.

  • Köpek veya kedi tasmasında kullanan var mı acaba? Köpeğim için almayı düşünüyorum bende.
  • iakten kullanıcısına yanıt

    Airtag uzakta olsa bile ıphone geceleri bul uygulamadından pil tüketiyor. Bunun sebebi nedir? Tek çözüm uygulamayı silmek mi?

  • dustuysekkalkarız D kullanıcısına yanıt
    Sebebini bilmiyorum ama %3-7 arasında tüketiyor hala. Eskisi gibi %15 değil ama, bazı güncellemeler azalttı tüketimi
  • almayı düşünen varsa uygun fiyata faturalı 2yıl garantili şekilde satıyorum
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

    Merhaba fiyat nedir?

  • samsun__ S kullanıcısına yanıt

    450 ye satıldı hocam

  • arkadaşlar nereye yazacağımı bilemediğim için ve baya canım sıkkın olduğu için desteği olabilecek bilgisi olan arkadaşlardan yardım almak amacıyla buraya yazıyorum

    almış olduğum airtagin metal pil kapağı cebimde açılmış ve kapak düşmüş dolayısı ile kapak olmadan çalışmıyor apple destek ile görüştüm teknik servisin telefon ve mail adresini ilettiler görüşmelerim sonucunda cihazı istediler gönderdim bu arada göndermeden önce başka bir airtagin kapağını taktım ve cihaz sorunsuz çalışıyor cihazı gönderdikten sonra servis benden garantisi devam eden airtage pil kapağı için 780 tl para istedi cihazın sıfırı zaten piyasada 600-700 tl ye satılıyor dediğimde kabul etmediğimden dolayı cihazı geri göndereceklerini belirttiler apple desteğe yazdığımda ise apple politikası dediler ve geribildirim oluşturmamı söylediler kıytırık bir metal pil kapağını da bulamıyorum nereden nasıl temin edilir yeni bir airtag almakta istemiyorum bir öneriniz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drarter -- 24 Mayıs 2023; 18:36:30 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.