Şimdi Ara

Airsoft Tüfek Alcam Ak 47 mi ? M4A1 Carbine mi ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
19.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Airsoft Tüfek Alcam Ak 47 mi ? M4A1 Carbine mi ?

(En Son Oy Tarihi: 9.5.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Arkadaşlar 500 TL ' yi geçmeyecek dotsuz M4A1 Carabiner şarjıyla falan birlikte arıyorum nerden almalıyım nerden bulabilirim link falan verebilirmisiniz satın alacağım yerlerin ?

130 tl'ye double eagle var reddotlu gittigidiyor.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekerler

quote:

Arkadaşlar 500 TL ' yi geçmeyecek dotsuz M4A1 Carabiner şarjıyla falan birlikte arıyorum nerden almalıyım nerden bulabilirim link falan verebilirmisiniz satın alacağım yerlerin ?

o tip değil bu tip arıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pekerler

quote:

o tip değil bu tip arıyorum

500 tl zor

• Hiçbir yerde de yok,olsa yine düşünürüm bir şeyler :D
  • quote:

Hiçbir yerde de yok,olsa yine düşünürüm bir şeyler :D

tek çare , uncompany.com dan getirtmek ...
  • Fiyatları görünce biraz tır çarpmışa dönmedim değil :D 200 TL ' lik plastiklerden alacaz mecbur
  • Alacağım ürünü buldum galibahttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-siradisi-sporlar-ares-ar-009-m4-series-53906918/detay/?

yorumlarınızı alayım önce :D
  • barrett m95
  • quote:

Fiyatları görünce biraz tır çarpmışa dönmedim değil :D 200 TL ' lik plastiklerden alacaz mecbur

malesef pahalı bir iş ..
  • hocam naptınız 500 tl falan 500 e gerçek silah alınır, bendeki buydu forumdan daha önceden bilenler bilir ankara atakuleden 90 tl ye almıştım 4-5 sene önce fiyatının çok yükseleceğini sanmam

• quote:

Alacağım ürünü buldum galibahttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-siradisi-sporlar-ares-ar-009-m4-series-53906918/detay/?

yorumlarınızı alayım önce :D

alabilecek bütçen varsa kaçırma dostum , markası güzel .
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

hocam naptınız 500 tl falan 500 e gerçek silah alınır, bendeki buydu forumdan daha önceden bilenler bilir ankara atakuleden 90 tl ye almıştım 4-5 sene önce fiyatının çok yükseleceğini sanmam

hocam bu tüfekte blowback var mı ? Yada AEG'lerde Blowback var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrider

barrett m95

• quote:

hocam naptınız 500 tl falan 500 e gerçek silah alınır, bendeki buydu forumdan daha önceden bilenler bilir ankara atakuleden 90 tl ye almıştım 4-5 sene önce fiyatının çok yükseleceğini sanmam

Tam zamanında almışsın demek şuan aynısı 625 TL .

• quote:

markası ne ?
  • o oyuncağa 90 lira fazla beyler,hobiden soğumak istiyorsanız gg'den alın bu "double eagle" ları.
    Airsoft ciddi para+zaman+emek gerektiren bir hobi. Üstelik tüm bunları harcayarak tam bir "0" la karşı karşıya kalabilirsiniz, ekip işi çünkü.
    18 yaş altı arkadaşlar,zaten bulaşmayın. Kenarda dursun diye alacak olanlar,almayın, bu aletler "oyuna" çıkmayacaksa hiç olmasınlar.
    Ayrıca, Türkiye çapında organizasyonlar düzenleyen ekipler var,araştırın,bulun,deneyimlerinden faydalanın.
    Ekipmanlar,bb,sidearm, tüfek, optik derken, zaten 1500-2000 liraya yakın bir parayla başlamanız gerekecek,sadece replikayı almak yetmeyecektir,yani "bak ben replikayı aldım,hadi oyuna" diyemeyeceksiniz.
    Neyse,detayları Türk Airsoft forumlarından inceleyin,illa bu hobiye başlayacağım diyorsanız, borçlu hayata hoşgeldiniz =D
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-siradisi-sporlar-airsoft-merkeziinden-m1a1-thompson-full-size-airsoft-son-1-adet-63628682/detay/

Thompson arayanlar için veriyorum linki K.bakmayın konuyu tekrardan up ettim ama ben de ilgileniyorum bunlarla
  • http://www.youtube.com/watch?v=QKJIelZ7JlE airsoft şaka oyuncagı değildir...
    bende M4a1 560 fps degerli modifikasyona ugramıs bır silah var malesef oynlara sokamıyorum
    yanı isteseniz adam dahi öldürebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear Dot Com -- 8 Kasım 2011; 23:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila_khan

SCAR - ACR tercihlerin bunlar arasında olursa daha iyi olur. görüntü olarak daha cazipler tabiki AK-47 ve COLTun yeri başka sen yinede en sevdiğin silahtan yana kullan tercihini aldın mı en iyisini al ucuz yollu diye dandiklere sakın bulaşma tavsiye etmiyorum. airsoftla uğraşıyordum taaa ki kısa mesafeden kafama sniper mermisi yiyene kadar fantaziye gerek yok oyun uğruna biryerleri kaybetmeye gerek yok. böyle düşünmemin sebebi ise sen kendini bilirsin tedbirli davranırsın ama herkes böyle düsünmez adamın dalgınlıgına gelir olan sana olur

O ana bizzat tanıklık ettim. Hatta o kadar ki çarpan bb nin parçalanma sesini duydum resmen. Airsoft'un böyle sakat yanları da var tabii.

• Ne çok meraklısınız lan silahlara insanlar dünya barışı istiyor ulan
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.