Şimdi Ara

Airship Syndicate + Digital Extremes Oyunu [PS5 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Airship Syndicate + Digital Extremes Oyunu [PS5 ANA KONU]


    TennoCon 2022 | Airship Syndicate + Digital Extremes Partnerlik Duyurusu


    Airship Syndicate + Digital Extremes Oyunu [PS5 ANA KONU]Digital Extremesyoutube
    Airship Syndicate embarks on a brand new adventure with the help of Digital Extremes! This new project is an online, character based, third-person action game set in a brand new, original world where adventure with friends is the name of the game. Tune into 2022’s The Game Awards for the full reveal and stay up-to-date with Airship Syndicate on social: Facebook: https://facebook.com/airshipsyndicate Twitter: https://twitter.com/AirshipSyn Instagram: https://instagram.com/airshipsyndicate YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtc2lXsj2QquqpVIxPn10pQ Twitch: https://twitch.tv/airshipsyndicate Discord: https://airshipsyndicate.com/discord
    https://www.youtube.com/watch?v=pCc4G8DX85w


    -


    Warframe geliştiricisi Digital Extremes ve Darksiders: Genesis geliştiricisi Airship Syndicate, arkadaşlarla maceralara çıkabileceğiniz yepyeni ve orijinal bir dünyaya sahip oynaması ücretsiz çevrimiçi karakter tabanlı üçüncü şahıs fantezi aksiyon oyunu için bir ortaklık kurduğunu duyurdu. oluşturmak için bir ortaklık duyurdu.

    Digital Extremes'in harici projeler başkanı Richard Browne bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Darksiders'ın çıkışından bu yana yaratıcı yönetmen Joe Madureira ve Airship Syndicate başkanı Ryan Stefanelli ile çalışmaya devam ediyorum. Yeniden bir araya geldik ve bu konuda daha mutlu olamazdım."

    Airship Syndicate başkanı Ryan Stefanelli ise şunları belirtti: “Biz Austin / Teksas merkezli tutkulu ve deneyimli bir oyun geliştirici ekibiyiz. Amacımız basit: çeşitli oyun platformları için en kaliteli, eğlenceli ve yaratıcı oyunlar oluşturmak."

    Bu sonbaharda The Game Awards 2022 etkinliğinde oyunun tam duyurusunun yapılması planlanıyor.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Digital_Extremes_ve_Airship_Syndicate_Ucretsiz_Cevrimici_Aksiyon_Oyununu_Duyurdu-114584.htm


    -


    Çıkış Tarihi: TBA

    Tür: Aksiyon

    Dağıtıcı: Digital Extremes, Airship Syndicate


    Resmi Site: https://www.airshipsyndicate.com





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Temmuz 2022; 17:28:54 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.