Şimdi Ara

AirPower ve AirPods kablosuz şarj kutusu Mart ayında gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple, iPhone X'u duyururken nihayet akıllı telefonlarına kablosuz şarj teknolojisini getirdiğini ve aynı anda birden fazla cihazı şarj edebilecek AirPower isimli kablosuz şarj matını çıkaracağını açıklamıştı. Bununla birlikte 2018'de gelmesi beklenen ürünün ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda henüz bilgi yok.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S8 serisi için Android 8.0 Oreo güncellemesinin dağıtımına başlandı!
    The Apple Post kaynaklı yeni bir habere göre, Best Buy mağazasından ismi açıklanmayan bir yetkili, Apple'ın AirPower kablosuz şarj matını önümüzdeki Mart ayında AirPods kablosuz şarj kutusu ile birlikte satışa sunacağını söyledi. Ayrıca Best Buy'ın kablosuz şarj kutusunu AirPods'larla beraber satacağını ancak Apple'ın kendi perakende satış mağazalarında şarj kutusunun tek başına satın alınabileceğini belirtti.

     

    Kesin tarih yok ancak Mart sonu olabilir 



    Tam bir çıkış tarihi verilmedi ancak açıklama yapan kişi Best Buy'ın Mart sonunda satış stoğu ve demo ürünleri teslim alacağını ifade etti. Belirtilen tarih Apple'ın Mart ayında yeni ürünler çıkarabileceğini öne süren söylentilerle de örtüşüyor. Aslına bakılırsa The Apple Post'un bu tür tarihleri önceden bildirme konusunda pek parlak bir geçmişe sahip olduğu söylenemez. Dolayısıyla şu an için kesin konuşmak mümkün değil. Gerçek mi değil mi ancak bekleyip görebileceğiz.








  • 1000 liralık kablosuz şarj cihazı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlara hayranım, sineğin yağından bile kar ediyorlar, helal olsun.

  • gelsin gelsinde ücreti ne kadar olucak o önemli

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.