Şimdi Ara

airporthaber'in forumuna üye olan varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forum.airporthaber.com un sitesine üyelik kaydı yaptım fakat üyeliğim hala onaylanmadı arkadaşlar bu forumda yönetici veya üye olupta yardımcı olacak arkadaşlar varmıdır acaba burada ?

• avenged kullanıcısına yanıt
    Dostum ben üyeyim, haber vermeye çalıştım yöneticilere... Kısa sürede halledeceklerdir.

burada kullandığın nick ile mi üyelik başvurusu yaptın oraya da ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buldozer_u -- 22 Mayıs 2014; 4:44:17 >
  • Evet ayni nickliyim onaylandi uyeligim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Ben de forum. airporthaber.com sitesine üye olmaya çalışıyorum. yöneticilere(bize yazın kısmından) mail bile attım ama cevap vermediler. Pilotluk eğitimine hazırlanıyorum şu anda. Foruma üyeliğimi alabilmem hazırlanma aşamasında benim için çok önemli. Lütfen bana da yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buldozer_u

Dostum ben üyeyim, haber vermeye çalıştım yöneticilere... Kısa sürede halledeceklerdir.

Merhaba bende aktivasyon maili alamadım hala.

Yardımcı olursanız sevinirim. Kayıt olduğum nick: xaero
  • Valla bu foruma üye olabilene aşk olsun, adamlar site yapmış yararlanılsın diye, süper paylaşımlar var ama gel gör ki üyelik aktivasyon maili ve aktivasyon kodu gelmesine rağmen yasaklandınız gibi bi hata veriyor girişte. 2 mail adresimle ayrı ayrı üyelik aldım 2 sinde de aynı sorun var. Mail attım yöneticilere dönüş yapan yok 3. gün bugün. Saldım çayıra mevlam kayıra gibi bi durum söz konusu sanırım şuanda forumda. Hali hazırda üyeliği olan bir vatandaş allah rızası için içeriden bir yöneticiye özel mesaj falan atarak ulaşabilir mi rica etsek?
    forum@airporthaber.com a mail attım 2 kez dönüş olmadı. Gerekirse nickimi de vereyim ulaştırırsınız belki.
    Üyelik almaya çalıştığım kullanıcı adım solasguitarra aynen burada olduğu gibi. Şimdiden teşekkür ediyorum yardım edecek arkadaşlara.

• Yukarıda üyelik nicklerini yazan arkadaşların isimlerini forum yöneticisine verdim arkadaşlar, bende bu sorun hakkında bilgili değilim ama yöneticiye mesajla ilettim, hallolur belki problem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok sagol dostum, zahmet oldu sana da. Umarim hallolur, eline saglik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solasguitarra -- 8 Şubat 2016; 22:10:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba; benim arkadaşım da aynı sorunu yaşıyor.Kullanıcı adı esra92 bunu da airport foruma iletebilir misiniz? Acil bi durumdur ve ilginiz için teşekkürler.
  • Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Airport Forum'a üye oldum ama yasaklandınız diyor sürekli. Foruma girmem gerekiyor. Lütfen yöneticiye bu sorunumu ileterek yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salcali_ekmek

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. Airport Forum'a üye oldum ama yasaklandınız diyor sürekli. Foruma girmem gerekiyor. Lütfen yöneticiye bu sorunumu ileterek yardımcı olur musunuz ?

Kullanıcı adımı yazmayı unutmuşum, esra92
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buldozer_u

Oradaki kullanıcı adım esra92

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salcali_ekmek -- 2 Ocak 2017; 14:4:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.