< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatları (770. sayfa)

-
-
5,5 Lt. 3599 TL satın aldım az önce. İnşallah güzel çıkar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar,
Yaklaşık 2 senedir Cosori'nin 4,7lt'lik modelini kullanıyoruz, ancak cihazımızı değiştirmek istiyoruz.
Ben bu cihazı kimseye önermem, açıkçası çok fazla öven kişilerin de yoğurdum ekşi dememek için övdüklerini düşünüyorum. İki sebebi var.
- 2 kişilik bir aileyiz, ancak bize bile hacmi az geliyor. Köfte yapayım deseniz, zemine sığan miktar iki kişiye ancak yetiyor. Bir defada yapabildiğiniz patates kızartması az miktarda.
- En önemlisi, aldığımız günden beri plastik kokusu geliyor. Böyle bir kokunun olduğunu söyleyen çok kişi var zaten. Özellikle, halen, patates kızartması yaptığımızda resmen bu kokuyu patatesin tadına siniyor.
Yerine büyük hacimli bir cihaz almak istedik. Philips de alabilir, ancak Xiaomi'nin alt markasının yeni çıkan 8Lt hacimli şu cihazına denk geldim:
www.hepsiburada.com
Smartmi Cook Master Air Fryer 8 Litre (TÜRKİYE GARANTİLİ) Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/smartmi-cook-master-air-fryer-8-litre-turkiye-garantili-pm-HBC00003ONDC0Cihazla ilgili tecrübesi olan var mı? Önerir misiniz?
-
-
media markt
COSORI Premium 5.5L Air Fryer Fritöz Siyahhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_cosor%C4%B1-premium-5-5l-air-fryer-frit%C3%B6z-siyah-1226466.html
3999 TL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben 3599 tl iken sepete eklemiştim. Sonra da sonrası için kaydet demiştim. Belki ondan 3599 tl çıktı. Yeni eklediğimde 3999 çıkıyor
Amazonda kaydettiyseniz siz de 3599 tl ‘den alabilirsiniz
Mediamarkt yüzde 5 indirim kodu da veriyor
Mükemmel bir şeydi ama kaçtı ben yedi litrelik olan modelini aldım 1368 TL toplam vergiler dahil
DMS XXXL 7 litre sıcak hava fritözü, fritöz, fırın, sıcak hava ızgarası, pişirici, yağsız ve yağsız, 10 program ve dijital dokunmatik ekran dahil, zamanlayıcı, HFG-7 (pembe)https://www.amazon.com.tr/dp/B0BHL85MZN?ref_=cm_sw_r_apin_dp_EGTHQ8MRC76HCH6GZ55R
Şokta 12 litrelik döner sepetli 2299₺
türkiye'nin kampanya ve indirim haberleri sitesi
Şok Kiwi Xlarge 12 litre airfyer inceleme ve kullanıcı yorumları | Kampanya ve İndirim Haberlerihttps://kampanyabul.org/magaza-market-kampanyalari/sok-kampanyalar/sok-kiwi-xlarge-12-litre-airfyer-inceleme-ve-kullanici-yorumlari.html
-
Hacim olarak 4,7 den sonrakileri çok büyük , mutfakta sabit duracaksa yer sorunu olacaksa sıkıntı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben memnun kaldım diyebilirim cihazdan. Şunları denedik sonuçlarım.
Donmuş patates 10/9
Ev köftesi 10/8
Julien doğranmış et 10/8
Tavuk baget 10/9
Bunları kızartıp kokunun olmaması paha biçilemez 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende 4.7 olanı kullanıyorum 1 aydır koku olayı ilk 2-3 pişirme sonra kalmadı patateste 3 kişiye rahat yetiyor bugün kuzu çöp şiş yaptık 9 tane sığdı 3 er tane yedik çöp şişten önce hem ön ısıtma olsun dedim hemde meze biber domates sarımsak attım 220 derecede 5 dk da közlendi hepsi hem ısınmış oldu sonrasında şişleri koydum 14 dk yarısında çevirdim 200 derecede lokum gibi pişti tabi etleri öğlen den akşama kadar yoğurt suyu baharatla harmanlayıp beklettim ben cosoriyle philips xxl olanı aynı anda istedim philips görüntü olarak çok büyük ve hantal görüntüsü vardı ve aşırı bi duman koku verdi mutfağa sepet hacmine gelince biri 7 küsür litre biri 4.7 ama ölçtüğümde o fiyat farkına değecek bi fark yoktu 1-1.5 cm kadar büyüklük farkı vardı hanımda cosoriyi görüntü olarak daha çok sevdi philips gitti cosori kaldı
link var mı ne zaman geliyor
-
O zaman size Cosori 4,7lt ile mutluluklar.
Tekrar yazıyorum, koku hala -özellikle ev patatesinde- var, patatesi iki kişiye zor yetiyor (sizinkisi 3 kişiye “rahat” yetiyormuş, ne güzel), zemine 7-8 köfte anca -zorlayarak- sığıyor, 2 kişiye yetmiyor. 2-3 parça tavuk but ancak sığıyor.
DM’den bir arkadaş yazdı, birebir aynı sorunları yaşıyormuş. Sanırım ikimizin aynı cihazda aynı sorunları yaşamadı tesadüf olamaz.
Bazıları şu anda yangın olayından bahsetmiş. Ona takıldım biraz. İnşallah ben de sorun yaşamam. Teşekkür ederim ☺️
5 Nisan şok aktüelde satılacakmış
türkiye'nin kampanya ve indirim haberleri sitesi
Şok kampanyaları 5 Nisan 2023 aktüel katalog | Kampanya ve İndirim Haberlerihttps://kampanyabul.org/magaza-market-kampanyalari/sok-kampanyalar/sok-kampanyalari-5-nisan-2023-aktuel-katalog.html -
Ben de yaklasik 1 senedir kullaniyorum, koku sorunu yok. Genel bir sorun degil bence. Ya da benim koku tad algim sizden daha zayif olabilir.
Ancak yetmemesi durumu bir sorun degil, kisisel bir durum. Urunun kapasitesi belli. Bize 2 kisi +1 cocuk yetiyor. Ama kisiye gore 1 kisi icin de yetmeyebilir. Internette videolar, resimler, olculer iceren bir cok inceleme mevcut. Alacak kisiler kendi kullanimina gore karar vermeli.
ben bu urunlerlerde en sevmedigim sey, ne koyarsaniz koyun heryeri ayni pissin istiyorsaniz cevirme salla ihtiyci oluyor. Ben urunleri koyayim saati dolunca alip yiyeyim olmuyor. Diger markalarda da boyle mi bilmiyorum ama altta da isiticisi ola. Modelde cozulmus olabilir.
Yangın çıkartan modeli satılmıyor diye biliyorum allah korusun.
İşte bizlere neden kullanılmış ürün geldiğinin cevabı. İki ürünü aynı anda alıp ( birini geri vereceğini bile bile) kullanıp birini iade etmek. Bunlar mutfak ürünleri olmasa çok takılmıycam ama bu bakış açısı, suistimal beni çok rahatsız ediyor.
Sizin gibi yapan o kadar çok kişi vardir ki, sanırım ellerinde hiç açılmamış ürün kalmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X