Şimdi Ara

Airfel LTXN25U A++ 9000 BTU Inverter vs. E.C.A. Spylos ESA1209A100 A++ 9000 BTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece soğutma amaçlı, oturma odası veya yatak odasına takmayı düşünüyorum. Özellikle iç ünitenin sessiz çalışmasını isterim. Hangisini tavsiye edersiniz?

Airfel Ltxn25u A++ 9000 Btu İnverter Klima

E.C.A. Spylos ESA1209A100 - A++ Enerji Sınıfı, 9000 Btu Duvar Tipi İnverter Klima

Ya da bunlardan daha ucuza önerebileceğiniz marka model var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goxelgokcell -- 31 Mayıs 2018; 2:40:16 >

• İklimsa satar,tronic markaya bakın.gree üretimidir,iyi mal olduğu söyleniyor.1900 e var nette.airfel benim de radarımda uygun fiyat ve kk kampanyası bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluminense

İklimsa satar,tronic markaya bakın.gree üretimidir,iyi mal olduğu söyleniyor.1900 e var nette.airfel benim de radarımda uygun fiyat ve kk kampanyası bekliyorum.
    teşekkürler

Başka görüş ve önerisi olan?
  • yanlış hatırlamıyorsam airfell in o modeli ile kumtel daylux klima aynı üründü. bunların her ikisine de daikinin servis hizmeti veriyor diye biliyorum.Bu ürünler midea tarafından üretilmiş.klima sektörü tam bir arap saçı ben daylux 12binlik aldım 1 2 sene önce. çok da uygundu fiyatı. Daikin servisi geldi kurdu. Servisten de teyyit ettim airfellin birebir aynısı kablosunun cinsinden plastiğine kadar dedi. memnun bir şekilde kullanıyoruz. Yıllardır kullandığımız airfell turkuaz gold klimadan da memnunuz. o dönemde benzer rakamlara hatta daha pahalıya satılan arçelikler çok gürültülü çalışıyordu bizdeki ürünlere göre. şu an aralarındaki fark nedir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummer_bjk

yanlış hatırlamıyorsam airfell in o modeli ile kumtel daylux klima aynı üründü. bunların her ikisine de daikinin servis hizmeti veriyor diye biliyorum.Bu ürünler midea tarafından üretilmiş.klima sektörü tam bir arap saçı ben daylux 12binlik aldım 1 2 sene önce. çok da uygundu fiyatı. Daikin servisi geldi kurdu. Servisten de teyyit ettim airfellin birebir aynısı kablosunun cinsinden plastiğine kadar dedi. memnun bir şekilde kullanıyoruz. Yıllardır kullandığımız airfell turkuaz gold klimadan da memnunuz. o dönemde benzer rakamlara hatta daha pahalıya satılan arçelikler çok gürültülü çalışıyordu bizdeki ürünlere göre. şu an aralarındaki fark nedir bilmiyorum.
    tavsiyeniz için teşekkürler. Kumtel daylux fiyatı piyasada 2200 tl civarı yani airfel ve ECA dan daha pahalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.