Şimdi Ara

Airfel Digifel Condese vs Demirdöküm Nitron Condense

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Babamlar yeni gelen doğalgaz nedeniyle yeni abonelik alıp tesisat döşetecekler ve kombi alacaklar. Birkaç firma ile görüşmüşler, her şey dahil 9bin-10bin civarı bir fiyat çıkarmışlar. Kombi olarak da başlıkta belirttiğim iki kombiyi sunmuşlar. Geri kalan malzeme, petek, boru vs aynı ürünler.
    Ev çok eski, tek katlı yığma bina, eski kırmızı tuğla ile örülmüş, dış duvar kalınlığı 40cm. 90 m2, altı bodrumlu, iki odanın altında bodrum var, zemin ahşap zemin, üstüne laminant parke döşeli. 1 salon, 3 oda, 1 mutfağı var.
    Bu iki kombi için forumda veya diğer ortamlarda kullanıcı yorumları okumaya çalıştım ancak çok fazla veri bulamadım.
    Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar bu iki kombi arasında karar verme açısından birbirlerine üstünlükleri, özellikleri vs açısından bize yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
    Hepinize iyi forumlar diliyorum.

• Yazdığınız iki kombi arasından Airfel Digifel Condense' i bizim eve taktırdık.
    Kağıt üzerinde Airfel' in minimum ısıl güç değerleri, Demirdöküm' e göre daha düşük gözüktüğü için, biraz daha tasarruflu olması lazım.
    Şuradaki ana konuda da minimum ısıl güç değerlerinden bahsedilmiş.https://forum.donanimhaber.com/kombi-ve-tesisat-oneri-sayfasi-ana-konu--63447066

Airfel' in bu ara kampanyası var. 5 yıl garanti veriyorlar. Zaten Airfel, Daikin' in yan markası ve Daikin' in Türkiye fabrikasında üretiliyor.

Bunun haricinde neler olup biteceğini zamanla göreceğiz. Kronik sorunu var mı ya da ileride olur mu hiç bilemiyorum. Daha montajı yapılalı 1 hafta olmadı.

• Multimetre kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Ben de 1 ay oldu airfel digifel condanse alalı. Patlamalı çalışma sesli çalışma sorunları çözülmedi. Servis yine gelecek. Yakıtı felan komşulara göre nasıl acaba? Ne tür sıkıntılar yaşadınız anlatırsanız sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ariston genus kombi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.