Şimdi Ara

airfel-baymak 12000 btu hangisini tercih etmeliyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
24.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

burasi olu forum yazan olmaz

• bende bu iki marka arasında kararsız kaldım. baymak ın fiyatı son 1 haftada neredeyse 500 TL arttı. Bu yüzden çok kararsızım.

• İkiside kaliteli klimalar ikisini alan pişman olmaz,Ürün hakkinda hb n11 trend gibi sitelerin yorumlarina bakin,ayrica garanti konusunda hangisi acantajliysa ona yönelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByZeK kullanıcısına yanıt
    Hocam baymak elegant prime migrosts 4000 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ytyy kullanıcısına yanıt

PRIME ile PLUS ın farkı ne hocam biliyor musunuz.

Prime plusa göre daha yeni modelmiş. Plus dış ünite beslemeli prime iç ünite beslemeli. Bunun dışında sadece tasarım farkı var. Şu an montaj yapan ustaya sordum onun ağzından yazıyorum :)

• Ytyy kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim bu bilgi için hocam . siz hangi model tercih ettiniz.

Ben migrostan prime 18 aldım. Prime 12 de vardı. Fiyatları piyasaya göre biraz daha uygundu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ytyy

Prime plusa göre daha yeni modelmiş. Plus dış ünite beslemeli prime iç ünite beslemeli. Bunun dışında sadece tasarım farkı var. Şu an montaj yapan ustaya sordum onun ağzından yazıyorum :)

dış ünite beslemeli, iç ünite beslemeli nedemek acaba.

iç beslemeli yada dış beslemeli olmasının birbirlerine göre artı yada eksileri nelerdir.

• nemo77 N kullanıcısına yanıt
    İç ünite beslemeli demek klimayı fişe takıyorsun,klimadan elektrik kablosu sarkıyor. dış ünite beslemeli ise elektriği motora yani dışarıya takılan parçaya vermen gerekiyor. Herhangi bir artı eksi durumu yok. Dış ünite beslemeli olursa ekstra elektrikçi çağırman gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ytyy

İç ünite beslemeli demek klimayı fişe takıyorsun,klimadan elektrik kablosu sarkıyor. dış ünite beslemeli ise elektriği motora yani dışarıya takılan parçaya vermen gerekiyor. Herhangi bir artı eksi durumu yok. Dış ünite beslemeli olursa ekstra elektrikçi çağırman gerekiyor.

teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.