Şimdi Ara

Airex-2014 havacılık fuarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar airex havacılık fuarına hangi uçaklar gelecek veya gelir tahmini veya bilgisi olan varmı ?

• 787 gelebilir 747 gelebilir 380 bi ihtimal. Bilet işlemleri nasıl oluyor haberin var mı ? Arkadaşa sordum ama bi numara verdi arıyorum hep meşgul
  • @-Airbus-
    2012'deki fuarda internetten ön kayıt formu doldurup, girişte de bunu onaylatıp, kartımızı boynumuza asmıştık.
    O zaman "Fuarın ilk günü herkes giremeyecek." Ya da "Sadece ön kayıt yaptıranlar girecek." vs. vs. dedikodular yayılmıştı. Fakat sonra gayet herkese açıktı gittiğimde.
    Sıra bekleyen büyük bir kalabalık vardı ve kimsenin oradan geri çevrildiğine tanık olmadım.
    Geçenlerde fuarla ilgili internet sitesine baktım, henüz aktif değiller. Daha erken, arkadaşının verdiği o numarayı aramak için acele etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı:    +

@-Airbus-
    2012'deki fuarda internetten ön kayıt formu doldurup, girişte de bunu onaylatıp, kartımızı boynumuza asmıştık.
    O zaman "Fuarın ilk günü herkes giremeyecek." Ya da "Sadece ön kayıt yaptıranlar girecek." vs. vs. dedikodular yayılmıştı. Fakat sonra gayet herkese açıktı gittiğimde.
    Sıra bekleyen büyük bir kalabalık vardı ve kimsenin oradan geri çevrildiğine tanık olmadım.
    Geçenlerde fuarla ilgili internet sitesine baktım, henüz aktif değiller. Daha erken, arkadaşının verdiği o numarayı aramak için acele etme.

İnternetten kayıt formu mu açılacak yoksa telefonla mı arıyacağız ? O arkadaşım biletlerini almış da o yüzden sordum. Birde ben spotter ım. İçeriye makina alıyorlar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

quote:

@-Airbus-

İnternetten kayıt formu mu açılacak yoksa telefonla mı arıyacağız ? O arkadaşım biletlerini almış da o yüzden sordum. Birde ben spotter ım. İçeriye makina alıyorlar mı ?

makine alırlar belki ,ben geçen aradım onları ordaki sorumlu kişi bana ziyaretcilerin sadece hafta sonu girebileceğini perşembe ve cuma ise davetlilerin girebileceğini söyledi.

• Nasıl almış? Ne bileti almış? Demek istediğim geçen sefer bir bilet falan sözkonusu değildi. Kayıt yaptırıp yaka kartı aldık. Kaydı da birkaç hafta ya da en fazla bir ay önce yaptık. Bu sene nasıl olacak, bilmiyorum.
    Bilet dediğinizde işin içine ücret de girer. Nereye, nasıl ödeme yapmış?
    Yine aynı muhabbet. Geçen sefer de ilk 2 gün sadece profesyonellere açık olacaktı. Kimse kapıda sormadı bana "Sen hangi profesyonelsin?" diye.
    Fotoğraf makinesine bir şey diyeceklerini sanmıyorum. Sadece özel jetlerdeki pilotlar kokpitte çok yakın çekim yapmanızı istemiyor, gerisine kimse karışmıyor.
  • quote:

Nasıl almış? Ne bileti almış? Demek istediğim geçen sefer bir bilet falan sözkonusu değildi. Kayıt yaptırıp yaka kartı aldık. Kaydı da birkaç hafta ya da en fazla bir ay önce yaptık. Bu sene nasıl olacak, bilmiyorum.
    Yine aynı muhabbet. Geçen sefer de ilk 2 gün sadece profesyonellere açık olacaktı. Kimse kapıda sormadı bana "Sen hangi profesyonelsin?" diye.
    Fotoğraf makinesine bir şey diyeceklerini sanmıyorum. Sadece özel jetlerdeki pilotlar kokpitte çok yakın çekim yapmanızı istemiyor, gerisine kimse karışmıyor.

Üzretsiz bilet hocam. Neyse de mesela 787 geldi. ben kokpitte foto eçkinebilir miyim yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent kariyer fuarı 2024
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

quote:

Nasıl almış? Ne bileti almış? Demek istediğim geçen sefer bir bilet falan sözkonusu değildi. Kayıt yaptırıp yaka kartı aldık. Kaydı da birkaç hafta ya da en fazla bir ay önce yaptık. Bu sene nasıl olacak, bilmiyorum.

Üzretsiz bilet hocam. Neyse de mesela 787 geldi. ben kokpitte foto eçkinebilir miyim yani ?

2012'de yolcu uçaklarının içine girememiştim ben. Erken ayrılmak zorunda kalmıştım. Bahsettiklerim Bombardier, Gulfstream gibi jetlerdi.
    A380'in içine giren ziyaretçilerin kabin fotoğraflarını çok net hatırlıyorum. Fakat kokpitinden emin değilim. Sanırım normal ziyaretçileri kokpite almamışlardı.
    THY'nin 737'sine hiç girilmedi bile sanırım. Yani en azından ben oradayken girilmesi sözkonusu değildi.
    Özetle 787 kokpiti için çok heveslenme.
    Hangi uçakların geleceği belli mi bu arada? 787'yi örnek olsun diye söylediğinin farkındayım ama gelecek uçaklar da belki açıklanmıştır diye sormak istedim.

• Fuara 3 gün kaldı
    Airbus a350 ve boeing 747-8
    Geliyor
  • Basvuru formu doldurmadim sanirim tarihi gecmis. Fuara girme sansim var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrilik

Basvuru formu doldurmadim sanirim tarihi gecmis. Fuara girme sansim var mi?

+11

• ya olmaz böyle şey 16 yaş sınırı getirmişler. Böyle saçmalık mı olur ya çocuğumu görürecektim, kısmet değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

ya olmaz böyle şey 16 yaş sınırı getirmişler. Böyle saçmalık mı olur ya çocuğumu görürecektim, kısmet değilmiş.

Ilk 3 gün 16 yaşından küçüklere ziyaret kapalı, diğer günler açık hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

ya olmaz böyle şey 16 yaş sınırı getirmişler. Böyle saçmalık mı olur ya çocuğumu görürecektim, kısmet değilmiş.

Ilk 3 gün 16 yaşından küçüklere ziyaret kapalı, diğer günler açık hocam.

2012 de de aynısını söylediler sonra kapıları açtılar herkes girdi :D
    Bakalım yarın neler olacak
  • Ön kayıt yaptırdım, yarın girebilcek miyim bilmiyorum ama bi gidicem. Keşke düzgün açıklamalar yapılsaydı. Bu arada iki sorum var.
    1) DSLR fotoğraf makinası götürmeyi düşünüyorum, sıkıntı olur mu?
    2) Fuar alanına nasıl ulaşabilirim metrobüs metro vs. kullanarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B747

Ön kayıt yaptırdım, yarın girebilcek miyim bilmiyorum ama bi gidicem. Keşke düzgün açıklamalar yapılsaydı. Bu arada iki sorum var.
    1) DSLR fotoğraf makinası götürmeyi düşünüyorum, sıkıntı olur mu?
    2) Fuar alanına nasıl ulaşabilirim metrobüs metro vs. kullanarak?

Büyük bir sıkıntı yaşanmazsa girebilirsiniz.
    DSLR'a kimse karışmaz, onlarca spotter da halihazırda orada zaten.
    Metrobüsle Sefaköyde inip yürüyebilirsin. Ya da metroyla havalimanına gelip metro çıkışından sonra sola dönersen, orada çekilen araçların olduğu otoparktan servis kalkıyor.
  • Sefaköy de değil beşyol da iniceksiniz ilerdeki shell benzinlikten sağa dönüceksiniz max. 10 dk da ordasınız.
  • A350 an itibariyle gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.