Şimdi Ara

air ties modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben yeni adsl bağladım evimize...Turk telekomdan aldın air ties markalı modemlerden...kullanıcı bilgilerimi giriyorum...modeme kaydediyorum....ama yine bu sayfa çıkıyor karşıma...sonra kendi kendine düzeliyor ama fişi çıkartıp bilgisayarı yeniden açınca yine bi 1 saat uğraşmak zorunda kalıyorum ,deniyorum deniyorum olmuyor .... Teşekkürler...
    SAYFDADA BU YAZIYOR : Portunuze ait olmayan bir kullanıcı adıyla bağlanmaya çalışıyorsunuz. adsl no ve telefon numaranızı girerseniz doğru erişim bilgilerine ulaşabilir bunları modeminize kaydederek modemi kapatıp açtıktan sonra bağlantı kurabilirsiniz... acaba anlatabildim mi...

• kullandığı telefon hattıyla kullanıcı bilgileri uyuşmuyor telekomu arayıp bildirmen lazım
  • telekomun 444 0 375 numarasını ara..
    gayet hızlı bir şekilde hallediyorlar sorunu..
  • şimdi oldu galiba bir kaç gün daha bekleyim bakalım......saolun
  • benim de usb kablosuz bağlantı aygıtından var. anteni gibi bişey yani. kablosuz bağlantı noktası.

normal çalışıyordu. bugün ne olduysa çalışmıyor. sürücüler yüklü değil diye bir ileti var ama cd'den tekrar yükledim yine de olmadı. ayrıca usb'yi taktığımda yeni usb aygıtı algılandı falan gibi bir durum da oluşmuyor

neden ola ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaafiyet

benim de usb kablosuz bağlantı aygıtından var. anteni gibi bişey yani. kablosuz bağlantı noktası.

normal çalışıyordu. bugün ne olduysa çalışmıyor. sürücüler yüklü değil diye bir ileti var ama cd'den tekrar yükledim yine de olmadı. ayrıca usb'yi taktığımda yeni usb aygıtı algılandı falan gibi bir durum da oluşmuyor

neden ola ki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.