Şimdi Ara

Air print hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yeni bir yazıcı alacağım ve ipad'den yazdırmak için air print destekli bir yazıcı (Hp b110a) almak istiyorum.Ama internette biraz araştırdım galiba bu air print olayı bilgisayar olmadan olmuyormuş.Yani bilgisayara bir program yüklemek lazımmış.Program aracılığı ilede yazıcıdan çıktı alınıyormuş.Bu doğrumudur, bilgisayar olmadan yazdıramazmıyım.Yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cidelee -- 24 Eylül 2011; 23:23:39 >

• Merhaba öncelikle bir medya sirkettinde it Analyst im ofisimizde Apple ürünlerini kullanıyoruz yazıcılarınızı cuma gunü update ettik tam model olarak hatirlamamakla beraber AirPrint destekliler hiçbir software kurmadan kedi iPhone 4 ümden çıktı aldım yazıcıyı otomatik gördü, fakat model model fark edebilir diye düşünüyorum umarım yardımcı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cidelee

Merhaba arkadaşlar, yeni bir yazıcı alacağım ve ipad'den yazdırmak için air print destekli bir yazıcı (Hp b110a) almak istiyorum.Ama internette biraz araştırdım galiba bu air print olayı bilgisayar olmadan olmuyormuş.Yani bilgisayara bir program yüklemek lazımmış.Program aracılığı ilede yazıcıdan çıktı alınıyormuş.Bu doğrumudur, bilgisayar olmadan yazdıramazmıyım.Yardımcı olursanız sevinirim...

Aynı yazıcıyı bende aldım. İphone ve ipad'ten çok rahat wifi üzerinden yazdırabiliyorum. Yazdır dediğinizde yazıcıyı hemen görüyor.
    Bilgisayar için cd'yi kurmak gerekiyor.
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hurriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: deejaycluber

Merhaba öncelikle bir medya sirkettinde it Analyst im ofisimizde Apple ürünlerini kullanıyoruz yazıcılarınızı cuma gunü update ettik tam model olarak hatirlamamakla beraber AirPrint destekliler hiçbir software kurmadan kedi iPhone 4 ümden çıktı aldım yazıcıyı otomatik gördü, fakat model model fark edebilir diye düşünüyorum umarım yardımcı olur

Teşekkürler

Orijinalden alıntı: MKA1881

quote:

Orijinalden alıntı: Cidelee

Merhaba arkadaşlar, yeni bir yazıcı alacağım ve ipad'den yazdırmak için air print destekli bir yazıcı (Hp b110a) almak istiyorum.Ama internette biraz araştırdım galiba bu air print olayı bilgisayar olmadan olmuyormuş.Yani bilgisayara bir program yüklemek lazımmış.Program aracılığı ilede yazıcıdan çıktı alınıyormuş.Bu doğrumudur, bilgisayar olmadan yazdıramazmıyım.Yardımcı olursanız sevinirim...

Aynı yazıcıyı bende aldım. İphone ve ipad'ten çok rahat wifi üzerinden yazdırabiliyorum. Yazdır dediğinizde yazıcıyı hemen görüyor.
    Bilgisayar için cd'yi kurmak gerekiyor.

Teşekkürler çok yardımcı oldun.

• Rica ederim.
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hurriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

• Atlamişim yazicilarimiz network
  • merak edip ürünle alakalı biraz araştırma yaptım.. özellikle hepsiburada.com daki yorumlar pek içaçıcı değil.. daha kaliteli birşeyler bakarsınız belki diye yazıyorum.. sonradan pişman olmayın :) pavilion dv6 serisi hp laptop kullanıyorum ve açıkçası hp deki kronik rahatsızlıklara karşı tırsıyorum

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

merak edip ürünle alakalı biraz araştırma yaptım.. özellikle hepsiburada.com daki yorumlar pek içaçıcı değil.. daha kaliteli birşeyler bakarsınız belki diye yazıyorum.. sonradan pişman olmayın :) pavilion dv6 serisi hp laptop kullanıyorum ve açıkçası hp deki kronik rahatsızlıklara karşı tırsıyorum

Şuan için hp den başka markalar air printe destek vermiyor ne yazıkki.Yakında canon ve epson da air print e destek vericek ama o modellerin türkiyeye gelmesi kasım-aralık ayını bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

pekı printeri usb den modeme baglanıp kullanmak ıstesek nasıl yapmamız lazım.. yanı wifi li bır model degılde usb lı bir prınterı wıfı modeme baglayıp kullansak
    Oyle bir model olacağını zannetmiyorum. Modem'e wifi üzerinden bağlanıyor zaten. Kabloya gerek yok ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKA1881 -- 25 Eylül 2011; 14:01:02 >

• Air print ile uyumlu yazicilarin listesi asagida ...

AirPrint-enabled printers
    HP Envy e-All-in-One series (D410a)
    HP Photosmart Plus e-AiO (B210a)
    HP Photosmart Premium e-AiO (C310a)
    HP Photosmart Premium Fax e-AiO (C410a)
    HP Photosmart e-AiO (D110)
    HP Photosmart eStation (C510)
    HP LaserJet P1102w Printer
    HP LaserJet P1606dn Printer
    HP LaserJet Pro CP1025nw Color Printer
    HP LaserJet Pro M1212nf MFP
    HP LaserJet Pro M1213nf MFP
    HP LaserJet Pro M1214nfh MFP
    HP LaserJet Pro M1216nfh MFP
    HP LaserJet Pro M1217nfw MFP
    HP LaserJet Pro M1536dnf Multifunction Printer
    HP LaserJet Pro CM1415fn Color Multifunction Printer
    HP LaserJet Pro CM1415fnw Color Multifunction Printer
    HP LaserJet Pro CP1525n Color Printer
    HP LaserJet Pro CP1525nw Color Printer
    HP Officejet 6500A e-AiO
    HP Officejet 6500A Plus e-AiO
    HP Officejet 7500A Wide Format e-AiO
    HP Officejet Pro 8500A e-AiO
    HP Officejet Pro 8500A Premium e-AiO
    HP Officejet Pro 8500A Plus e-AiO

• ağa LAN üzerinden bağlı bir samsung çok fonksiyonlu bir yazıcı var macbook ile hiç kurulum olmadan kullanabiliyordum bu yazıcıyı, ancak ipad 2 ile bu sorun oldu. Airprint in alternatif kurulum hallerini bilen yada başka bir yönetem bilen arkadaşlar var mı acaba ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.