Bildirim
air max 104 modem ve access point

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam selam, genel olarak bu tarz cihazlarin kurulumu cok zor degil ama biraz arastirma lazim, kullanici kilavuzlari da gayet basarili.
Kurmaya calisip, takildigin noktalari yazarsan yardimci olurum.
@transformer200 -
tesekkur ederim. once cihazi alayim bi... sonra bi kurmaya calisayim kilavuzdan. yardim gerekli olursa pm atarim. zahmet olucak sana da kardesim. aslinda resimden anladigim kadariyla cihazin arkasinda 1 tane giris var. ondan kafam karisti biraz, access point pcye direk olarak baglanip bagli mi kalicak diye. -
quote:
Orijinalden alıntı: transformer200
tesekkur ederim. once cihazi alayim bi... sonra bi kurmaya calisayim kilavuzdan. yardim gerekli olursa pm atarim. zahmet olucak sana da kardesim. aslinda resimden anladigim kadariyla cihazin arkasinda 1 tane giris var. ondan kafam karisti biraz, access point pcye direk olarak baglanip bagli mi kalicak diye.
901 yerine tp link 841hp veya asus rt n 12 alabilirsin
Kafa karistorcak bir durum yok
Ayarlari yapacaksin modemden gelen kabloyu gireceksin
Bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 24 Aralık 2014; 13:05:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tesekkur ederim oneri icin...cihazi siparis edeyim takildigim yer olursa msj atarim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. bu sayfa, gelen isteği gönderen kişinin bir robot değil, gerçekten siz olduğunuzu denetlemek içindir. bu neden oldu?
- dns probe started
- yasaklı sitelere giremiyorum
- zte zxhn h1601
- bu oturum açma seçeneği başarısız oturum açma girişimleri
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X