Şimdi Ara

Air Alert III + Bodybuilding

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Air Alert III + Bodybuilding beraber çok mu ağır gelir beyler ?

Pazartesi Çarşamba cuma air alert salı perşembe cumartesi de vg yapsam çok mu ağır gelir ?

• ilk hafta bırakmazsan devam et
  • 2 yıl önce 2 dizimden ameliyat oldum ilk yıl dinlendim hiç spor yapmadan haliyle formumu kaybettim ve kilo aldım,geçen yıl rehabilitasyon hareketlerine başladım 6 ay boyunca dizlerimi ve bacaklarımı yavaş bir ilerleme ile kuvvetlendirdim.Son 6 aydır fitness yapıyorum son 1 aydır da Air Alert yapıyorum, zaten fitness ta bacak hareketlerinin yarısını yapıyorsun ama air alert yapıcaksan fitness ta bacak çalışma derim çünkü özellikle aşil tendonun olmak üzere ayak bileklerine muazzam yük biniyor
  • Air Alert Zıplama Programı !...
    Kime Göre, Neye Göre Zıplama Programı ? (Bunu hiç araştırdınızmı ?)

Öncelikli olarak Bu programı internette forumlarda görüyorum.Programı 12 ila 16 yaş aralıklarında sımaç sevdalısı genç kardeşlerimiz çalışıyor. Youtube yada resim halinde edindikleri bilgiler eşliğinde paylaşıyor ve daha çok kitleye ulaşıyor.
    Bu durum kimi için iyi kimi için felaketle sonuçlanıyor.

Öncelikli olarak Siz genç sporcuları bu konuda biraz bilgilendirmek ve eğer kendi mantığınıza yatıyorsa devam ,Yatmıyorsa Tamam olarak kara vermeniz adına yardımcı olmaya çalışacağım.

Air Alert.
    Bu Program Aktif basketbol oynayan. Lise döneminden sonra NCAA North Caroline Üniversitesine giden. Öncelikle Amerikanın sayılı atletlerinden biri olan Vince Carter için,İşin Uzmanları tarafından Carterin boyuna,kilosuna,fiziki yapısına,gücüne ve siyahi genlerine uygun bir şekilde özel araştırmalar sonunda yazılmış bir Çabukluk dayanıklılık ve Sıçramasını daha ileriye seviyeye çekebilmek için ypılmıştır.

Buraya kadar herşey normal.

Ülkemizde Gençlerimiz basketbolu bilmeden ,yada bildiklerini sanarak (14 Yaşındayım çok iyi basketbol oynuyorum,Birde Air Allert çalışıp Rakibimin üzerinden sımaç vurayım) havasında mantığında bu programı kulaktan duyma veya forumlarda bulup çalışıyorlar.

Evet Program aktif olarak yapıldığı vakit etkili. 10cm sıçrıyorsanız 15cm olması çok normal.
    Evde deneyin 10cm sıçrayan biri , Düzgün Streching yaptığında da 15cm sıçrayacaktır.

Yapmanız gereken yaşınıza,gelişiminize uygun idmanlar yapmak. çok zorlamadan esnekliğinizi kaybetmeden idmanlar yapmalısınız.
    Bazen mana mail geliyor hocam beni takımına al. !.....
    Sebep ?
    Ben çok atletiğim.
    Geliyor çift poa maç yapılıyor. oyunu vasat !...
    Neden. ?
    1 .Nedeni yok. tek pota oyuncusu.
    2 .Basketbolunu geliştirmemiş.Sıçramasını geliştirmiş.
    3 .Çok atetik değildi. çünkü takımımda normal idmanla onun çalıştığının yarısı kadar çalışmamış gerçek atletler vardı.
    Doğru antrenörler eşliğinde takım ve bireysel idmanlar ile sıçramanız zaten gelişecektir.

Bunun için sadece bilgilendirmek istedim. Bu benim düşüncemdir.

• ilkerterzioglu kullanıcısına yanıt
    Abi varya ne desem bilemedim ama yani harika açıklamışsın he
    Benim arkadaşlarımda var bunu yapıcam diye sakatlanan.
    Ben başka bir program buldum sana atsam onun hakkında konuşabilir miyiz ve beni streching gibi antremanlar ve diğer konular hakkında bilgilendirebilir misin ?
  • Tabiki seve seve. sen bana gönder ben ona bakar sana yardımcı olmaya çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.