Şimdi Ara

AionTR Sunucusu ve Aion Hakkında Sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aion tr sunucusu nasıldır. ticaret ortamı nasıl oyuncu sayısı yeterli mi ?
    ve parayı veren düdüğü çalıyor mu ?(pay to win)

• quote:

Orijinalden alıntı: PxJasius

aion tr sunucusu nasıldır. ticaret ortamı nasıl oyuncu sayısı yeterli mi ?
    ve parayı veren düdüğü çalıyor mu ?(pay to win)

bende oyuna başlamayı düşünüyorum forumda herkes hileden şikayet etmiş oynayanlar bilgi verirse iyi olur
  • TR sunucusunda hem hile daha fazladır hemde oyuncu sayısı daha azdır. Yabancı sw leri düşünmeniz faydanıza olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byjackal911

TR sunucusunda hem hile daha fazladır hemde oyuncu sayısı daha azdır. Yabancı sw leri düşünmeniz faydanıza olur.

yabancı sunucularda oynayabileceğimi pek sanmıyorum. ingilizcem yeterli değil. türk sunucusu oynanmayacak kadar mı hile kaynıyor ve genel olarak aion hakkındaki düşünceleriniz neler?
  • İngilizcesi olan biri olarak, başka bir server'da başlamış olmak isterdim fakat öyle hiç oynatmayacak kadar da sıkıntılı değil server. Arkadaş grubuna bakar.
  • Peki oyuncu encok hangi serverde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delamis

İngilizcesi olan biri olarak, başka bir server'da başlamış olmak isterdim fakat öyle hiç oynatmayacak kadar da sıkıntılı değil server. Arkadaş grubuna bakar.

Oyuna benle bir arkadaş başlayacak. Toplam 2 belki biri daha gelirse 3 kişiyle oyun tr sunucusunda zevkli olur mu ? Birde 65 levelde altın paket almam şart mı gerçek parayla başka ne almam şart?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delamis

İngilizcesi olan biri olarak, başka bir server'da başlamış olmak isterdim fakat öyle hiç oynatmayacak kadar da sıkıntılı değil server. Arkadaş grubuna bakar.

Oyuna benle bir arkadaş başlayacak. Toplam 2 belki biri daha gelirse 3 kişiyle oyun tr sunucusunda zevkli olur mu ? Birde 65 levelde altın paket almam şart mı gerçek parayla başka ne almam şart?

Bence sknti olmaz ama siz bilirsiniz, beklentiler farkli olabilir ama dedigim gibi arkadaslarinizla oynamak daha rahat ve keyifli olur.

Gp icin 65 lvl olmaniza gerek yok her an alabilirsiniz. Ister gercek parayla ister oyun parasiyla. Baska da almak zorunda oldugunuz bisey yok keyfe keder bircok sey mevcut shopta. Gerci gp de zorunlu degil ama kisitli oluyorsunuz basmayinca ( trade yapamiyor, zindanlar icin daha fazla bekliyorsunuz vs. )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trade den kastınız oyuncular arası ticaret mi ? Mesela ben düşürdüğüm eşyayı başka oyunculara satamayacak mıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Trade den kastınız oyuncular arası ticaret mi ? Mesela ben düşürdüğüm eşyayı başka oyunculara satamayacak mıyım

Evet tam olarak dediğiniz gibi, goldpack olmadan bazı kısıtlamalar oluyor işte. Level kasmanıza engel değil, fakat belli bi levelden sonra sıkıntı olmaya başlıyor.

Şöyle bir +'sı var her goldpack basıldığında hediye veriyor biz eskiden 30' gp rankına ulaşmak için 30 gp basıyorduk fakat şimdi ilk gp' 30 rank'tan başlıyor.
  • Aion ben daha önce oynuyodum ve Gp muhabbetini bilmeden baslamıstım ve son derece keyif verici sürükleyici bi oyun Gp nin eksikliği hissedilmiyor 42 levelde kalmıştım sınav zamanı diye daha sonra baslamadım ama su sıralar tekrar baslayabilirim ticaret olayınıda sen ticaret yapamıyosun ama Gp olan biri sana item verebiliyor bi Türk guildine girersen çok yardımcı oluyorlar ve bazı görevleri guildle beraber yapman gerekiyor bence gayet güzel düşen itemleri yüksek fiyattan npclere satabiliyosun günlük belli bir sınırı var ama Gp oyun içinde alacak kadar para yapabilirsin
  • Ticaret yapamadığım için oyunu bıraktım. Oyunu silmedim ama geri dönmeyi düşünmüyorum
  • TR serveri yani Zubaba 65 lvl olduktan sonra! oldukça kalabalık, her faaliyet için yeterli oyuncu var. Ben Zubaba da oynuyorum ve oyun her açıdan oynanabilir durumda.

Hile hurda muhabbetine gelecek olursak, her server de var. Biz Türkler kendi insanımızı kötülemekten herzaman keyif almışızdır.

Eğer ingilizcen çok güzelse (hem okuma hem yazma) ozaman yancı server önerebilirdim, çünkü o kadar zamanı oyunla heba ederken (benim gibi) enazından ingilizcen biraz daha gelişirdi.

Not: Hemen hemen her mesajımda not düşmüşümdür yeni oyuncu olduğun için Ruhban (Cleric) yada Ruh Çağırıcı (SM) açma, yoksa oyunu bırakırsın. Ama ben her oyunda Ruhban (Cleric) yada Ruh çağırıcısı (SM) oynarım diyorsan o başka, ozaman seni nelerin beklediğini, oyuna itemlerin fullendikten sonra anca sağlam olabileceğini ve keyif alabileceğini öncesinden biliyorsundur. Çünkü tüm oyunlarda bu böyledir :)

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.