Şimdi Ara

Aion yükleme sorunu yeter ulan...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler 2 yada 3 gün önce aionu indirmeye başladım. %85de yükleme bitti oyun tamam dedi açılmaya başladı ilk giriş ekranında kaldı sonra çıktım oyundan oyunu bir daha aç dedim yüklemeye devam etti. Bu durumun aynısı %94 te gene oldu ama bu sefer yüklemeye devam etmeden takıldı sonra biraz netten baktım ben d ye yüklemeyin diyolardı bende d ye yüklemiştim sonra ordan c ye kopyaladım d dekini sildim böyle yapınca oyunun launcerı açılmamaya başladı sonra gameforgelive in setubundan c ye kurdum. sonra %94e kadar yüklediğim gameforgelive klasörürnün üstündeki herşeyi ona yapıştırdım. Öyle yapınca launcer açıldı. fakat yüklemeye %14 den başladı dosyaları check et diyince %85 e kadar geldi ordan bir şeyler indirmeye başladı şuan %89 oldu şimdi bu yükleme bitince %14den devam mı edicek yoksa oyuna gircek mi

Özet: baktım çok uzun oldu bir özet yazıyım dedim oyunu yüklemeye başladım d ye sıkıntı oldu c ye attım ordan oyunu baştan yüklemeye başladı dosyaları kontrol et diyince %85den başladı şuan %89 da bir şeyler indiriyor. sonuç oyunu siliyim mi

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz755

selam beyler 2 yada 3 gün önce aionu indirmeye başladım. %85de yükleme bitti oyun tamam dedi açılmaya başladı ilk giriş ekranında kaldı sonra çıktım oyundan oyunu bir daha aç dedim yüklemeye devam etti. Bu durumun aynısı %94 te gene oldu ama bu sefer yüklemeye devam etmeden takıldı sonra biraz netten baktım ben d ye yüklemeyin diyolardı bende d ye yüklemiştim sonra ordan c ye kopyaladım d dekini sildim böyle yapınca oyunun launcerı açılmamaya başladı sonra gameforgelive in setubundan c ye kurdum. sonra %94e kadar yüklediğim gameforgelive klasörürnün üstündeki herşeyi ona yapıştırdım. Öyle yapınca launcer açıldı. fakat yüklemeye %14 den başladı dosyaları check et diyince %85 e kadar geldi ordan bir şeyler indirmeye başladı şuan %89 oldu şimdi bu yükleme bitince %14den devam mı edicek yoksa oyuna gircek mi

Özet: baktım çok uzun oldu bir özet yazıyım dedim oyunu yüklemeye başladım d ye sıkıntı oldu c ye attım ordan oyunu baştan yüklemeye başladı dosyaları kontrol et diyince %85den başladı şuan %89 da bir şeyler indiriyor. sonuç oyunu siliyim mi

İndirilen dosyaları rardan çıkarıyor çıkarma esnasında işlem zaman alıyor tabikide. ardından set up aşaması var orda da duraklar sonra yine bitmiyor bu sefer varsa ki vardır güncellemeleri alıyor. D ye kurabilirsn keşke başta hiç ellemeseydin o biterdi..

• başta ellemedim kendi kendine %94te bitti ama oyunu açmadı... şuan dosyaları denetlemede bırakıyım mı ?20 gblik oyun için bir kaç günde 50gb akn sınırına geldim lanet olsun ne indiriyo bu böyle ya bide bu bitince (artık yarın biter herahlde 2 saat %1 atıyor) bu denetlemeydi hadi %14den devam edelim derse pc yi camdan atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz755 -- 17 Ekim 2013; 12:27:34 >

• Sakin ol kardeşim bekle belki denetim biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 17 Ekim 2013; 15:44:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunu çözdüm hem ingilizce hem türkçe indirmişim ... c ye türkçe d ye ingilizce inmiş toplamda 50 küsür gb :D tekini sildim bütün dosyaları bir arada topladım oldu :D

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.