Şimdi Ara

aion veteran account +10 aylık gold pack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar aion paralıyken başlamıştım fakat şuan oyuna fazla girmiyorum.
    O yüzden account satmayı düşünüyorum.İçerisinde 55 level sorcerer full arena set ve spellbook +10 orb 55lvl pve takıları mevcut
    meslek alchemy 499da suan pot scroll sorunu yok üzerinde biner tane pot scrolları var.
    yeni charla başlamak isteyen olursa 30lvl ranger asasing cleric ve 30lvl +10 set var.
    10 tane gold pack var veteran oldugu için fazla gerek duymadım ve kullanmıyorum,pazarda 150m satabilrisiniz para ihtiyacı olursa
    manastone 5resit magic 5 hp+95 gerisi magic boots basılı
    server :telemachus
    legion: ottomans
    Fiyat 100tl dir.
    karakter bilgilerini koyamadım site acılmıyor resim ekledim
     aion veteran account +10  aylık gold pack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leoines -- 17 Mart 2012; 19:00:15 >

• Hayırlı satışlar, fiyat güzel. Asmo'mu elyomu karakter onu yazmamışsınız.
  • server :telemachus
    legion: ottomans

demiş Elyos olmaları gerek! ^^
  • evet unutmuşum elyos
  • gold pack 12 tane olmuştur
    1 değil 2 değil 3 geğil 4 hiç değil tam 12 tane, yani 1 senelik gold üyelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: leoines

gold pack 12 tane olmuştur
    1 değil 2 değil 3 geğil 4 hiç değil tam 12 tane, yani 1 senelik gold üyelik

1 değil 2 değil 3 değil 4 değil tam 12tane

• fiyat 200tl olarak güncellenmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat 100tl çekilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leoines -- 17 Mart 2012; 19:01:57 >
  • 80tl oldu fiyat almak isteyen pm atsın.
  • Oyuna başlamak isteyenler kaçırmasın bence türk guildlerinin baya iyi götürdüğü bir sever ve acc gayet iyi fiyat olarakta
  • Kimse neden bu fiyata satıyor bi işmi var demesin.Bu oyun ilk çıktıgından beri merak ediyordum,oydandım eylendim hevesimi aldım.Ama bu ap olayı beni oyundan soguttu
    Diablo3 ve GW 2 beklemedeyim.
  • Bu fiyata satarsan yazık edersin oyun f2p olması evt kötü ama karakteri neden heba ediyorsun ki ? misal bende gw2 ve diablo 3 bekliyorum ama benim böyle karakterim olsa bu fiyata asla satmam nedeni ise Aion bu herkez bilir bıraksan bile arada belki ayda birkaç kez girip takılmak ister.

Bence mayıs-haziran aylarını bekle 2-3 aya 3.0 gelecek o ap seti imba setleri yapmışlar bile ezik olacak hele bu fenris ve miragent setlerin üst versiyonunu bile yapsan şuan eternal pve ve birçok pvp setten daha imba; bu fiyata satacağına bir köşede koy beklet en kötüsü yeni serverlara transferi yakında açarlar atarsın oraya aksiyonu ve server doluluğu hatta türk ve düzgün legion oluşumları kısaca daha güzel ortamları var.
  • Aslında haklısın 60lvl set ve yeni coinler gelcek 55level setler yalan olcak 3.0 ile ama oyunda yapacak bişey bulamıyorum. 3.0 bir iki aya gelcek diyorlar ne kadar doğru bilmem
  • Amerika da 11 Nisan da , Avrupa da ise bir tarih söz konusu değil. Amerika'dan bir kaç gün sonra gelebilir.
  • özelden konuşalım çara talibim
  • CHAR BANA SATILDI...:)
  • hayırlı olsun iyi eğlenceler
  • saol kardesım sanada ıyı geceler
  • hadi be :S nasıl görmedim ben bunu ya :S alana hayırlı olsun :(
  • Account legiondan azazel34'e satılmiştir iyi günlerde kullanmas dilegiyle.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.