neden ücretsiz oyuna daha fazla ücret veriyimki ? çok oynadım ücretsiz oyun cebimden max. 15 lira çıkmıştır.
Ücretsiz oyunlarda iyi bir yere gelmek için muhakkak para ödemek zorunda kalıyorsun. Belki casual bir oyuncusun ama ücretsiz oyun oynayan bir hardcore oyuncusu para harcamayı göze almalı. Örneğin; Silkroad, KO gibi oyunlar çok para harcatır adama. Ama P2P oyunlarda kafan rahat olur herkes eşittir. Oyuncular arasındaki tek fark online süreleri olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Virtus
quote:
Orijinalden alıntı: balrog00
neden ücretsiz oyuna daha fazla ücret veriyimki ? çok oynadım ücretsiz oyun cebimden max. 15 lira çıkmıştır.
Ücretsiz oyunlarda iyi bir yere gelmek için muhakkak para ödemek zorunda kalıyorsun. Belki casual bir oyuncusun ama ücretsiz oyun oynayan bir hardcore oyuncusu para harcamayı göze almalı. Örneğin; Silkroad, KO gibi oyunlar çok para harcatır adama. Ama P2P oyunlarda kafan rahat olur herkes eşittir. Oyuncular arasındaki tek fark online süreleri olur.
Silkroad, KO deme bana ya. Onlarıda oynuyolar ya ben bişey demiyorum. Ben bitek cabal oynadım hardcore onada 15 lira yatırdım sadece
Virtus'un dediği gibi bedava oyunlarda sadece giriş bedavadır aslında. Belirli bir yere gelmek için çok para dökmek gerek. Ayrica bedava oyuna çoluk çocuk doluyor, GM ler ilgisiz oluyor. Ne şikayet edebiliyorsun ne de rahat oyun oynayabiliyorsun. Seviye çok çok düşük.
quote:
Orijinalden alıntı: Lyzard
Virtus'un dediği gibi bedava oyunlarda sadece giriş bedavadır aslında. Belirli bir yere gelmek için çok para dökmek gerek. Ayrica bedava oyuna çoluk çocuk doluyor, GM ler ilgisiz oluyor. Ne şikayet edebiliyorsun ne de rahat oyun oynayabiliyorsun. Seviye çok çok düşük.
Sanırım veled kitlesi bitek cabalda yok.
3 sene önce ko oynuyordum her ay 150 tl para çıkıodu cebimden. aion oynadığım en ucuz online oyun
quote:
Orijinalden alıntı: grafmaster
3 sene önce ko oynuyordum her ay 150 tl para çıkıodu cebimden. aion oynadığım en ucuz online oyun
3 arkadaşıma inatla aion u tavsiye ediyorum ama metin2 oynuyorlar ve herbirinin cebinden çıkan para 400 ila 700 arası değişiyor. Onlar bunu kumar amaçlı oynuyor karakter satışlarından çok para kazanacaklarını düşünerek para yatırıyorlar. Yani free to play oyun tutarsa bi ihtimal iyi paraya satarsın karakteri o kadar. Metin2 oynayan kitle zaten belli. Aionda ki karakterini satarken 1.5 milyar üstü satan görmedim ama metin 2 de gördüm. Yine de gerçekten eğlenmek istiyorsan ücretli oyun oyna derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme