Şimdi Ara

Aion skill animasyon ve ses hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 2 gündür bu sorun var.Karakterimin skillerini kullandığım zaman kullandığım skill in animasyounu göremiyorum ve ses de çıkmıyor.Onun dısında normal saldırı yapınca ses çıkıyor.Diğer oyuncularında skill efektlerini görmüyorum aynı zamanda sesini de duymuyorum.Oyunu silip yeniden yüklemeyi denedim yine fayda etmedi.Ayarlar gayet normal tüm sesler açık.Ekran kartını güncelledim sorun yine düzelmedi.Oyundaki ses dosyasını sildim.Launcher tekrar indirdi kurdu falan ama yine değişen bi şey yok.Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Unuttuğum bir güncelleme falan mı var? Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Perosma

oyunun grafik ayalarında Display Effects ayarı var onu All yap o zaman tüm animasyonları görürsün , ona rağmen çalışmıyorsa başka bir sıkıntı vardır.

Oyunu yeniden kurduğunda ayarlar sıfırlanıyor, o yüzden buna ihtimal vermiyor ama eğer arkadaş Ayarlar pencerelerinin ekran görüntülerini ve bu olayın başına gelmeden önce herhangi bir değişiklik ile karşı karşıya gelip-gelmediğini ve eğer gelmiş ise ayrıntılı bilgi verir ise belki buradaki arkadaşlar bir çözüm yolu sunabilir.

Açıkcası ilk başta ben de senin gibi düşündüm ama arkadaş oyunu silip yeniden kurduğu için buna ihtimal vermiyor ama olabilir de tabiki.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.