Şimdi Ara

Aion Online Başlanılır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar.Benim Size Sorum Şu Olacak.Aion'a Başlamalı Mıyım?Yani Oyunda Çok Oyuncu Var Mı vs. Biraz Bilgilendiriseniz Sevinirim

• Forumu biraz araştırırsan sorunun cevabını bulursun.
  • http://aioninfo.com/

Bu siteden hangi serverda ne kadar oyuncu var görebilirsin.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_81305033/tm.htm

burdan aynı konuyla ilgili cevaplar verildi. kısaca mmorpg olarak aiondan daha iyisi yok. aion online a başlanmazsa hiç bir oyuna başlanmaz.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim yalnız torrent yapması çok uzun sürüyo..daha kısa bir yolu var mı bunun?yani bu saatlerce beklenmez
  • En Dolu Server Şu Anda Thor Sanırsam ve Türkler'Demi Oradalar ??
  • hayır orası alman server soldaki bayraktan anlayabilirsin. sadece almanlar var. ve sadece almanca konuşuluyor yani zevk alırmısın bilmiyorum. 4 gün sonra türkçe server açılcak çoğu kişi onu bekliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parasız Yeni Online oyun
    18 yıl önce açıldı
    DOTA ya başlanır mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • E O Zaman Türk Serveri Boş Mu??Bende TR Serveri Beklerimde Torrent Böyle Uzun Sürmek Zorunda Mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveStorm-TR

E O Zaman Türk Serveri Boş Mu??Bende TR Serveri Beklerimde Torrent Böyle Uzun Sürmek Zorunda Mı ??

Türkiye serveri açılmadan nasıl dolu olabilir. 2. soruna gelirsem şimdiye kadar hangi mmorpgleri oynadın bilmiyorum ama Aion 2-3 mapten oluşan küçük bir oyun değil. Aion büyük bir dünya bir ton map var hemde her ırka özel ve bir sürü içerik var ve instanceler o yüzden boyutu çok fazla. tahmini 30 gb bir dosya boyutu var. ama şunu söyliyebilirim aion kurarken benim pc 50 gb indirdi kurulunca 30 gb oldu. neden olduğunu bilmiyorum. indirip kurmak kolay değil. oynayan bir arkadaşın varsa cd den çek veya flash diskle kopyala derim oda bir yöntem yoksa indirmek zorundasın.

• Şu Anda Torrent Yapıyor ve 13'te Takıldı Kaldı.Daha Ne Kadar Sürer???
    İnşallah Herkesden Duyduğum Kadar Güzel Bir Oyundur.Ve Çoğunluk Hangi Irkı Seçiyor.Bilgilendirirsen Sevinirm..
  • Birde Her Güncelleme Geldiğinde Bu Kadar Bekleyecek Miyiz ?
  • quote:

Şu Anda Torrent Yapıyor ve 13'te Takıldı Kaldı.Daha Ne Kadar Sürer???
    İnşallah Herkesden Duyduğum Kadar Güzel Bir Oyundur.Ve Çoğunluk Hangi Irkı Seçiyor.Bilgilendirirsen Sevinirm..

Türkler genelde asmodian ırkını seviyor ben mesela sevmiyorum zevkine kalmış. oyunun pvp si güzel eğer pvp seven biri isen aion tam sana göre. çünkü 1 vs 1 olarak pvp si efsane diyebilirim. belki 20 ye yakın mmorpg denedim pvpsi aiondan güzelini görmedim. yani demem o ki pvp seviosan sabah 6-7 lere kadar kendini pc başında hala pvp yaparken bulabilirsin :) her güncellemede 2-3 dk bekliosun
  • Tamam Saol.Bu Kaç Saatte Biter Ortalama ?
  • quote:

Tamam Saol.Bu Kaç Saatte Biter Ortalama ?

benim netim yavaş olduğu için 48 saat sürdü yeğenimde 20 mbit net var o 5-6 saate bitirmişti sanırım
  • Eğer mmorpglerde tecrübeliysen başla yoksa çok zor gelecektir.İndirme konusunda net bir şey söyleyemiyor kimse malesef.Bazen hızlanıyor bazen yavaşlıyor,hatta takılabiliyor.Misal dün bu saatlerde silip yeniden indirmeye başlamıştım.%15 falandı.Sabah baktım %53 te takılmış inmemiş.Clienti kapatıp yeniden açtınca kaldığı yerden 1mb ile indirmeye başladı ve bikaç saate bitti.Biraz sorunlu bir clienti var.
  • Evet aion ağır bir oyun inmeside zaman alır ama inmesine bile sabredemiyorsan uzak dur. Aion zaman/emek ve yetenek ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Jrousseau

Evet aion ağır bir oyun inmeside zaman alır ama inmesine bile sabredemiyorsan uzak dur. Aion zaman/emek ve yetenek ister.

Yo Sabredememe Değil.Sadece Zamanım Kısıtlı ve Ben O Süre İçerisinde Bekliyemem.
  • Ncsoftun aion cd leri mevcut evet ama onun üzerine o kadar çok güncelleme çıktı ki cd den kursan dahi uzun sürmekte birde cd den ncsoft oalrak kurulması var onu gameforgeye çevirme zahmetli biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Jrousseau

Ncsoftun aion cd leri mevcut evet ama onun üzerine o kadar çok güncelleme çıktı ki cd den kursan dahi uzun sürmekte birde cd den ncsoft oalrak kurulması var onu gameforgeye çevirme zahmetli biraz.

O Cd'lerle Ne Kadar Sürebilir ???
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.