Şimdi Ara

Aiona başlanılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler uzun zamandır böyle tarzda bi online oyun oynuyasım var oyun hakkındaki düşünceleriniz nasıl ? Görsellikler, düellolar, oyunun mentalitesi falan nasıl siz yazın bende oyunu indirmeye başlıyım ırk mı seçiyorsun yoksa birbirinden farklı hero seçeneğimi var ? Yoksa oyun başında aldığın ilk heroylamı devam etmek zorundasın .

• oyunda 2 ırk 4 ana karakter var.bunlar mage, scout, priest, warrior.
    mage ve scout kendi aralarında 3e priest ve warrior 2ye ayrılıyor.lvl 9 olunca oynamak istediğin karakteri seçiyorsun.mesela scout:->ranger, assasian, gunner diye ayrılıyor lvl 9 da bundan birini seçmek zorundasın.ranger seçtin bunu değiştiremezsin.yeni karakter açabilirsin tabi.
    oyunun dinamiği çok iyi, hantal bir oyun değil hızlı olman gerekiyor.grafikleri de çok iyi bir mmorpgye göre.
    oynayanlar da pvpsi çok iyi olduğu için oynuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deníz kullanıcısına yanıt
    İyiyimiş teşekkür ederim
  • Deníz kullanıcısına yanıt
    Bu arada sormayı unuttuğum birşey var oyunun yüklenmesi kaç saati buluyor ?
  • İnternet hizini yazarsan fikir verebiliriz. 20-25gb download yapmak gerekiyordu sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladığım kadarı ile bu tarz oyunu ilk kez deniyeceksin. mmo oynamayı seversen oynayabilceğin en güzel oyun aion. eğer aion nu sevmezsen demekki sen mmorpg oyun tarzını sevmiyorsun demektir çünkü mmorpg olarak aiondan daha iyisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 15 Eylül 2013; 18:17:59 >
  • Aionu sevmessen Guild Wars 2 denemeni tavsiye ederim oda oldukca guzel bir oyundur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wow tbc 0dan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_HawK_X

Aionu sevmessen Guild Wars 2 denemeni tavsiye ederim oda oldukca guzel bir oyundur.

Guild wars 2 benim içim tam bir hayal kırıklığı oldu ben o oyunu okadar çok zaman bekledimki. serverin açılacağı sabah saat 6 mıydı 7 miydi teamspeakda 120 kişi vardık oyun açılcak die bekledik. server açıldı ilk 1 ay çok güzel geldi. oyunu anladıktan sonra ne kadar gereksiz bir oyun olduğunu anladım. inanılmaz light bir oyun istersen 3 günde son levele gelip 2 günde tüm itemlerini fulleyebilirsin. 2 sene bekleyip 1 ayda sıkılıp , verdiğim paranın %25 ine zor sattığım bir oyundur guild wars 2.
  • Batu B kullanıcısına yanıt
    Dowloand hızım 1,01 mbps .
  • Benim için önemli olan oyunun grafikleri ve tasarlanışı Aion takip ediyorum uzun süredir ama indirmeye yeltenmemiştim umarım eğlenirim zaman geçiricek için güzel bir seçim olur teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: uachony indispensable

Benim için önemli olan oyunun grafikleri ve tasarlanışı Aion takip ediyorum uzun süredir ama indirmeye yeltenmemiştim umarım eğlenirim zaman geçiricek için güzel bir seçim olur teşekkür ederim hocam

oyunda hackerdan gezinmiyor, bence cok girmeden burak oyunu :). ben max lvl kastim sonradan ogrendim hacker falan oldugunu simdi buraktim acc yi oyle duruyor max lvl charlar :)
  • Oyunda hack yok dersek yalan söylemiş oluruz her mmorpg oyunda olduğu gibi burda da yapan çıkıyor ama eni sonu banlanıyorlar o ayrı konu. Ve şu sıralar GF bu tip olayların önüne geçmek için hackshild sistemini kurmaya hazırlanıyor. Ayrıca oyunun pvp'sinde ezilip ortalıkta o hacker bu hacker diye aglayanda çok max level char yapmakla olay bitmiyor, abyys takılarını, silahını, armorları ve bunları artılamakta önemli ve tabiki pvp tecrübesi bunların hepsi zaman alan şeyler. Zaten o seviyeye gelince neyin ne oldugunu anlıyorsun hack mack yazanlara bakma sen denemeye deger bir oyun aion.
  • hack her oyunda olduğu gibi aiondada var ama hack den çok gelene geçene ölüp sonra adam hacker diye ağlayan çok adam var. :) aion iyidir.
  • biri kullanılabilir değil ama oyunda 2 değil 3 ırk var balauru es geçtiniz sanırım :) Soruya kısaca cevap veriyim daha iyisi çıkana kadar en iyisi Aion
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

quote:

Aionu sevmessen Guild Wars 2 denemeni tavsiye ederim oda oldukca guzel bir oyundur.

Guild wars 2 benim içim tam bir hayal kırıklığı oldu ben o oyunu okadar çok zaman bekledimki. serverin açılacağı sabah saat 6 mıydı 7 miydi teamspeakda 120 kişi vardık oyun açılcak die bekledik. server açıldı ilk 1 ay çok güzel geldi. oyunu anladıktan sonra ne kadar gereksiz bir oyun olduğunu anladım. inanılmaz light bir oyun istersen 3 günde son levele gelip 2 günde tüm itemlerini fulleyebilirsin. 2 sene bekleyip 1 ayda sıkılıp , verdiğim paranın %25 ine zor sattığım bir oyundur guild wars 2.

Oyun baslarda cok guzeldi, ama bir sure sonra sIktI haklisiniz. Ancak son updateler ile tekrar oynanabilir hale geldi. Oyunda tonla degisim oldu tekrar bakmanizi oneririm.

• quote:

Oyun baslarda cok guzeldi, ama bir sure sonra sIktI haklisiniz. Ancak son updateler ile tekrar oynanabilir hale geldi. Oyunda tonla degisim oldu tekrar bakmanizi oneririm.

gw2 update ile belki oynanır bir hal almıştır ama aion 4.0 çıkmışken vede türkçe server geliyorken aionun tadına bakmış biri dönüpte gw2 oynamaz sanırsam :) Tr server açılsın 1-2 sene oynayalım bakarız ozamana gw2 dahada güzelleşir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 16 Eylül 2013; 19:31:18 >
  • Selam
    Öncelikle kendimden azıcık bahsedeyim. Agaların oyunu knight oynadım 2004-2007 Hile yüzünden bıraktım. oyunda beni saran şey pvp ve ticaretti.Pazarda ucuza alıp 3 katına satmayı cok severdim.Pvp sinde ezik bi adamın serverda adı olan bi adamı vs de alabilmesi pvpnin el çabukluğuna bakması hoştu.Herkes çoluk çocuktan şikayet eder ama ben bana gelen pm de sadece " aga" yazmasına yarılırdım. Sonra 2 sene wow oynadım. Warcraftın yeri benim için ayrıdır.warcraft 2 den beri oynarım.hellscream, thrall, vojin, arthas vs . hastasıydım. wowun pve si on numaradır ama pvp si taş kağıt makas gibidir. mage warrioru yer warrior paladini paladin rogueyi yer. rogue cloth giyenleri . item ve para kasması benim için cok kolaydı zaten yabancı dil olunca oyunlar biraz daha kolay oluyor. fakat wow da sevmediğm başka birşey de herkes kolayca end game olabiliyor.Ben de bu item var sayılı insanda vardır diyemiyorsnuz. Knighttaki o hava yok . Lich kingden sonra oynamadım oyunu.Son 1 ay çok sıkıcı geçmişti. 6 ay kadar metin 2 oynadım ve sadece ticaret yaptım başka yapacak bişey yok oyunda . ticareti güzeldi. pazar charı bırakıp akşam geldiğimde nakit miktarındaki artışı sevdim. Bu arada knight ve metin2 deki upgrade olayları + dır bence.Piyasayı canlı tutar.

Şimdi aionu daha çok wow la karşılaştırma yapabilecek biri varsa yorumunu bekliyorum. Grafik konusuna girmeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: light in th dark

Selam
    Öncelikle kendimden azıcık bahsedeyim. Agaların oyunu knight oynadım 2004-2007 Hile yüzünden bıraktım. oyunda beni saran şey pvp ve ticaretti.Pazarda ucuza alıp 3 katına satmayı cok severdim.Pvp sinde ezik bi adamın serverda adı olan bi adamı vs de alabilmesi pvpnin el çabukluğuna bakması hoştu.Herkes çoluk çocuktan şikayet eder ama ben bana gelen pm de sadece " aga" yazmasına yarılırdım. Sonra 2 sene wow oynadım. Warcraftın yeri benim için ayrıdır.warcraft 2 den beri oynarım.hellscream, thrall, vojin, arthas vs . hastasıydım. wowun pve si on numaradır ama pvp si taş kağıt makas gibidir. mage warrioru yer warrior paladini paladin rogueyi yer. rogue cloth giyenleri . item ve para kasması benim için cok kolaydı zaten yabancı dil olunca oyunlar biraz daha kolay oluyor. fakat wow da sevmediğm başka birşey de herkes kolayca end game olabiliyor.Ben de bu item var sayılı insanda vardır diyemiyorsnuz. Knighttaki o hava yok . Lich kingden sonra oynamadım oyunu.Son 1 ay çok sıkıcı geçmişti. 6 ay kadar metin 2 oynadım ve sadece ticaret yaptım başka yapacak bişey yok oyunda . ticareti güzeldi. pazar charı bırakıp akşam geldiğimde nakit miktarındaki artışı sevdim. Bu arada knight ve metin2 deki upgrade olayları + dır bence.Piyasayı canlı tutar.

Şimdi aionu daha çok wow la karşılaştırma yapabilecek biri varsa yorumunu bekliyorum. Grafik konusuna girmeye gerek yok.

1.5 sene knight oynadım. wow hiç oynamadım ama az çok forumlardan videolardan biliyorum. aion ise 3 sene oynadım. şimdi kngiht 1.5 sene oynadım ama hiç karakter kasmamıştım 2007-2009 seneleri arasıydı 1.5 milyara direk çar alıp oynamıştım onuda hacklediler öyle bıraktım oyunu. yoksa knight pvp si ve ticareti harikaydı. ben sana aionu az çok anlatim sen wow ile kıyaslarsın.

Aion pvp okarak harika bir oyun ama, pvpsi knight gibi erken levellerde zevkli değil. aionda pvp son level neyse o levelde başlıyor. 4.0 versiyonu itibari ile aion 65 level oldu ve pvp den zevk almak için 65 olman lazım. mesela knight in pvp si 100 üzerinden 95 ise ( hilesiz hali ) aion pvp sine direk 90 puan verirsin. zaten aion oynuyanlarda pvp si için oynuyor yoksa pve kısmı çokda iyi değil. ticarete gelirsin knight gibi zevkli ticareti yok zaten itemleri puanlarla kazandığın için ticaret olayı pek olmuyor. knight da item ticaret ile olurken aionda günlük kanzandığın puanlarla yapıosun. aion hardore bir oyun olmasına ramen son levele hile kullanmadan ortalama 25 günde gelebilrsin günde 5-6 saat oynayarak. knight bildiğin gibi hilesiz son level 7-8 ayını alır. ama tabi elle kasan yoktur. aionda item yapmak kolay değil. herşeyini fulleyip onlara +15 basmak için hile kullanmazsan 6-8 ay arası bir zamanını alır oda çok hardore oynarsan. ben şahsen aionu pvp si için oynuyorum ve 1vs1 pvp si aynı knight gibi sabaha kadar biri ile 1vs1 yapabilirsin inanılmaz zevklidir...

• düşük level pvpyi ben cok seviyordum aslında yıllardır aion oynarıp hep 40 level ranger assasin kasıp riftlerde geziyordum en son ispanya serverinda 65 oldum ve gercekten cok daha zevkliymiş son levelde pvp bunu anladım ama düşük leveldeki riftlerde fena değil
  • Acaba yüksek seviyedeki bütün oyuncular hemen hemen aynı geara sahip kopyalar gibi mi yoksa item çeşitliliği fazla mıdır? meslek gibi bişey var mıdır oyunda?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.