Şimdi Ara

Aion Güzel Oyunmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zamanında pek oynamadım bu oyunu o yüzden bilgim yoktu. Son zamanlarda herkes işte 6.2 ile oyun efsane oluyor, herkes dönecek, patlama yaşanacak vs dediği için bi hayırdır bu oyun moduna girdim. Steam üzerinden indirdim ve şuanlık oyun harika gidiyor. Nesi kötü bilmiyorum şuan ama 6,2 ile daha güzel olacaksa ne mutlu :p

    Delya da oynuyorum türk serverına hiç bulaşmadım gerek yok lul



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 3 Ağustos 2018; 19:50:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Oyun çok güzel ben tam 7 sene oynadım. Mesela oyunun pvp si , pve si kötü, haritası kötü vs vs hiçbişeyine kötü diyemezsin. herşeyi ile mükkemmel bir oyun. Oyunun bitiş senaryosunu yazayım...

    sene 2009 ile 2012 arası. oyunun aylık 12 dolar ödemesi vardı. serverlar full.. oyun da p2w %0. mükemmel eğleniyorsun...

    2012 de gameforge isimli lanet firma ncsoft a yüklü miktar ödeme yaparak aion u satın almak istedi. ncsoft bu teklifi kabul etti. Oyunun aylık ödemesi kaldırıldı. free to play a çevrildi. yavaş yavaş markete p2w öğeler yerleştirildi. sene 2017 ye kadar böyle devam etti. Oyunun TR sunucusu açıldı 2016 da. server anlık 2000 online ile çok güzel oynanıyordu. 2017 sonlarıda kadar herşey iyiydi. oyuna yeni versiyon geldi. level sınırı 75 e çıktı. oyunun pvp içeriğinden ziyade pve içeriği ön plana çıkarıldı. level kasmak işkence oldu. bu patch oyunu bitirdi. zaten gameforge un p2w içerikleri milleti sinir ediyorken bu patch in rezalet oluşu da tuzu biberi oldu. global anlamda 50.000 online ile oynanan aion an itibari ile global online sayısı max 15.000 lere çıkıyor. Yıllarımı aion a veren ve yerine hala bir oyun koyamayan ben bile oyunu bıraktım. ama 6.2 patch ile oyunu düzeltiyorlar. muhtemelen 6.2 gelmesi ile oyun eski günlerine dönecek. benim aion daki ekibim hepsi pusuda 6.2 yi bekliyoruz. en iyi forumlardan biri olan reddit de de bu konuda çok fazla konu açılıyor. aion bilindiği gibi pvp oyunu. son patch ile oyun pve ye çevrildi. çok oyuncu kaybetti. biz pvp severler pusuya yattık 6.2 yi bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 4 Ağustos 2018; 23:53:47 >




  • 2009'da görecektin sen birde.
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Ben 2009 da başlamıştım aion a ncsoft zamanı. o ara aylık ödemesi 24 dolardı. ama sonuna kadar o parayı hak ediyordu. saatlerce başından kalkmazdık. o versiyon geri gelse keşke. ahh ahh sene 2018 olmuş hala aion dan daha iyi pvp si olan oyun çıkmadı.
  • Pek oyuncusu yok gibi geldi bana ya da yanlış ırk ile oynuyorum bilmiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ben normal girdim aynı sw de birleşip oynayalım öyle bir imkanımız varsa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    Pek oyuncusu yok gibi geldi bana ya da yanlış ırk ile oynuyorum bilmiyorum
    Hellion ve Deyla sunucuları hariç oyun ölü. oyuna çok yanlış zamanda başladınız. En sonki patch in rezalet olması ile oyunu binlerce kişi bıraktı. 6.2 ile oyun eski düzene dönecek. gereksiz haritalar silinecek son levele gelmek 3-4 gün içinde gerçekleşecek. Oyuna 6.2 ile başlayın şuan boş yere oynamayın. Çoğu kişi 6.2 yi bekliyor. serverların eskisi gibi dolacağına eminim.
  • 2. için yapıma başlanıyor deniyor benim için ilk dönemleri ve ortamı efsane oyundur sonradan sıçtı batırdı o ayrı konu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: # Ace #

    2. için yapıma başlanıyor deniyor benim için ilk dönemleri ve ortamı efsane oyundur sonradan sıçtı batırdı o ayrı konu.
    4.7 ye kadar harikaydı. Yaklaşık son 1 yıl içerisinde gelen patchler oyunu batırdı. katalam zamanı oyun çok iyi tutmuştu. Serverlar yüksek popilasyon çekmeye başlamıştı. O versiyon üzerine eklemeler yapsalardı oyun hala canlı kalırdı. Ama farkındasysan 6.2 versiyon 4.7 katalam'ın nerdeyse aynısı. Garnizonlar, bm tarzı görevler ve onun verdiği tokenlerle bm tarzı item almalar vs. Godstone saçmalığını sonunda kaldırdılar. Artık itemler +15 den fazla basılamayacak. 75 levelde transform olma saçmalıkları kalkıyor. nscoft baktıki millet private serverlarda 4.7 versiyonu oynuyor. Ders almış sanırım hatalarından.
  • Hatadan değilde hala oyuncu çekmek istiyorlar Aion ciddi anlamda eski bir oyun 10 yıl asya üstünden eu üstünden ise 8 yıl olmuş çıkalı. Sistemi vs. pvp kısmı hala efsane free olmasaydı ve birde hack kısmı ciddi anlamda engellenseydi hala oynardım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: # Ace #

    Hatadan değilde hala oyuncu çekmek istiyorlar Aion ciddi anlamda eski bir oyun 10 yıl asya üstünden eu üstünden ise 8 yıl olmuş çıkalı. Sistemi vs. pvp kısmı hala efsane free olmasaydı ve birde hack kısmı ciddi anlamda engellenseydi hala oynardım.
    Ben 6.2 ile yeniden baslayacagim. Hile var ama yapcak bisey yok. Firma poktan. Wow a basladim ne guzel oynuyordum cok sevmistim onuda bugun dolarin ucmasi ile biraktim. An itibari ile aylik wow odemesi 95 tl oldu. Yarin 100 tl olur. Wow cidden mukemmeldi ama her ay 100 tl veremem. Aion a baslicam tekrardan. Yarin aksam game coast private serverda 6.2 start verilcek. İlk orda bir deniyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman şimdiden kolay gelsin Aion ciddi zaman alan oyun ama zevklidir. Wow için aynen artık kur yüzünden elimiz kolumuz bağlandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: # Ace #

    O zaman şimdiden kolay gelsin Aion ciddi zaman alan oyun ama zevklidir. Wow için aynen artık kur yüzünden elimiz kolumuz bağlandı.
    3 sattir 6.2 yi deniyorum. Oyunun levelling olayı müthiş olmuş. Mavi ve koyu mavi görevlerin %90 ı silinmiş. Sarı görevleri yapa yapa ilerliyorsun. 2 saatte 40 level oldum. Eskiden görevlerde seni ordan oraya koştururdu. Artık görev yaparken hiç yürümeye gerek yok. direk npc lerin yanına görevler otomatik seni ışınlıyor. 40 levelde gelen skillerin çoğu 20 levelde aktif oldu. Oyunun hikaye çizgiside değişmiş. Server açılalı 1 gün olmadı çoğu kişi 80 oldu bile. Ayrıca private serverdayım ama ekstra bir xp durumu yok. Levelling olayı orijinal ile aynı. Oyunun levelling olayına bayıldım. Bakalım end game i nasıl. Eğer end game i de çok iyi olduysa eu ya 6.2 geldiğinde kesin oynarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 12 Ağustos 2018; 14:59:36 >




  • Güzel olmuş ama ilginç oyuncuyu oyunda tutmak için en büyük koz sıkıcı da olsa lvl alma olayının uzun olmasıydı şimdi direk end game yüklenilmiş iyi olursa en azından Aion severler için güzel bir haber...
  • Şu an Hellion’da mı Deyla’da mı oynamak daha mantıklı bir Türk için? Bir de asmo ya da elyo önerisi olan var mı? Class olarak sm, chanter, cleric birini oynayacağım 6.2’yi beklerken bir yandan oynayayım boş durmayayım istiyorum bir öneride bulunun lütfen, şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orientus

    Şu an Hellion’da mı Deyla’da mı oynamak daha mantıklı bir Türk için? Bir de asmo ya da elyo önerisi olan var mı? Class olarak sm, chanter, cleric birini oynayacağım 6.2’yi beklerken bir yandan oynayayım boş durmayayım istiyorum bir öneride bulunun lütfen, şimdiden teşekkürler.
    1-suan Deyla'da oynamak daha mantıklı. english server ama türk oyuncular var. 6.2 gelmesi ile Antrishka serveri canlanır. Tekrar Anstrishka'ya geçersiniz.

    2-Oyununun açıldığı günden beri asmolar hep elyolardan güçlü olmuştur. Bunun sebebide elyo tarafının genelde pve ci, asmo tarafının ise pvp ci olması sebebidir. Çoğunlukla pvp iyi yapanlar asmo tarafındadır. Ben şahsen yine asmo tarafı oynayacağım.

    Class olarak bir öneri vermem için senin oyun tarzın hakkında bilgi sahibi olmam lazım. Kısaca bir kaç bilgi vereyim.

    Templar > lidersindir. herkes senin peşinden gelir. takımı yönetirsin. bossun altında durursun. pvp lerde önden dalarsın. iyi oynarsan 1v1 de seni yıkacak yoktur. oynaması zordur. kalkan + mace ve greatsword olmak üzere 3 silah kullanırsın ve pvp de sürekli bunlar arasında geçiş yaparsın. iyi kontrol edersen kralsındır. Şahsen ben denemiştim ama pek beceremedim. Oynaması zor biraz. Ayrıca itemin iyi olmazsa günah keçisi hep sen olursun. boss u tutman lazım. agroyu başkasına vermeyeceksin. agro birine dönerse hemen sana çöp templar derler :D sorumluluk isteyen bir class

    Gladiator > Alan kontrol classıdır. Grup pvp lerinde daha iyisi yoktur. Yüksek hp ve sağlam buffların sayesinde kolay kolay ölmezler. Grup pvp de genelde hep en sona bırakırlar. Bu sebeple rahatlıkla milletin arasına girip alan skillerini saydırır. Gerçekten inanılmaz yüksek dps i vardır. Eğer bir gladiator un vurmasına izin verirsen seni saniyeler içinde kesebilir. Ama şu sıkıntı var. Malesef 1v1 de etkili değildir. Çünkü diğer classların uyutması fear atması paralayz yedirmesi gibi etkileri nedeni ile glad'ın kendilerine vurmasına izin vermezler. O nedenle gladiator genelde 1v1 de kazanmak için çok yırtınması lazımdır. Ama dediğim gibi grup pvp de tam bir makinedir.

    Chanter > grup pvp ve grup pve lerde çok aranan bir classdır. Verdiği efsane bufflarla gurubu stat bakımından mükemmel seviyelere getirir. 1v1 de etkili değildir. Dps chanter hiçbir zaman aranacak bir class değildir. Chanter oynayan kişi sürekli support oynamayı göze almıştır. Yani chanter açayım dps yapayım grup pvp lerinde milleti keseyim düşüncesindeysen buna izin vermezler. Ben örneğin grubuma kesinlikle dps chanter almam. ama support build bir chanter'i havada kaparım.

    Cleric > Hem support bakımından hemde dps bakımından kalbur üstü bir classdır. Grup pvp lerde genelde support olması aranır. Ancak cleric bolluğu varsa, diğer clericler dps olarak gruba girebilir zira inanılmaz dps e sahiptir. 1v1 de iyidir. grup pvp lerde hem dps hemde support olarak katılabilir. oynaması ne çok zordur. ne çok kolaydır. 4 yıl cleric oynadım. Cleric çok güzel bir classdır. Ama şuan cleric oynamayı düşünmüyorum. Neden dersen oyunun en pahalı classıdır. Cleric'e bir çok set yapman gerekir. Mr set, mb set, hp set, block set... stafflar. kalkanlar. maceler. clericde build bitmez. Ama bu setleri tamamlarsan kral sensin... Çok zaman ve oyun parası isteyen bir class. Bekarken cleric oynardım. Şimdi cleric oynayacak kadar bol vaktim yok.

    Sorcerer > Oyunun 10 numara 5 yıldır karateri. Ama iyi oynarsan. Beceremezsen senin için işkence olur. Sorcerer bir ustalık işidir. Çok fazla tecrübe ister. Youtube da çok video görürsün. İyi bir sorcerer kendisine dalan 5 kişi tek başına kesebilir. Teleportları , uyutması, havaya kaldırması, buz yapması, ayak bağlaması, hızını düşürmesi, yüksek dps i... Saymakla bitmez. Sorcerer neyden korkar ki ? belki karşısına iyi bir ranger, asas ve etertek gelirse çekinebilir. Bunlarında çok iyi oyuncu olması gerekli.. Sorcerer iyi oynarsan oyundan müthiş keyif alabilrsin. Sorcerer oyunda hem pve, hem pvp her zaman aranan classdır. Ben sorcerer tasarlanırken hep yapımcı tarafından torpil uygulandığını düşündüğüm classdır :)

    Bard > Benim favori classım. Oynaması basit. hem pve hemde pvp de rahatlıkla yer bulabilir. 1 tane set ve 1 tane silah işini görür :) 1v1 de inanılmaz etkili. yüksek dps i ve kendine ayrıca ciddi anlamda yüksel heal atabilmesi ile favori classım. Bard oynayan adamın kafası rahattır her zaman. ayaklarını masanın üstüne koyarak pvp yapabilrsin. çünkü cidden çok basittir :)


    Ben tüm classları oynadım. hepsini skillerine kadar ezbere biliyorum. ama yazarken yoruldum. Sen merak ettiğin bişey varsa sor ben cevap vereyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 13 Ağustos 2018; 18:39:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuwobe

    1-suan Deyla'da oynamak daha mantıklı. english server ama türk oyuncular var. 6.2 gelmesi ile Antrishka serveri canlanır. Tekrar Anstrishka'ya geçersiniz.

    2-Oyununun açıldığı günden beri asmolar hep elyolardan güçlü olmuştur. Bunun sebebide elyo tarafının genelde pve ci, asmo tarafının ise pvp ci olması sebebidir. Çoğunlukla pvp iyi yapanlar asmo tarafındadır. Ben şahsen yine asmo tarafı oynayacağım.

    Class olarak bir öneri vermem için senin oyun tarzın hakkında bilgi sahibi olmam lazım. Kısaca bir kaç bilgi vereyim.

    Templar > lidersindir. herkes senin peşinden gelir. takımı yönetirsin. bossun altında durursun. pvp lerde önden dalarsın. iyi oynarsan 1v1 de seni yıkacak yoktur. oynaması zordur. kalkan + mace ve greatsword olmak üzere 3 silah kullanırsın ve pvp de sürekli bunlar arasında geçiş yaparsın. iyi kontrol edersen kralsındır. Şahsen ben denemiştim ama pek beceremedim. Oynaması zor biraz. Ayrıca itemin iyi olmazsa günah keçisi hep sen olursun. boss u tutman lazım. agroyu başkasına vermeyeceksin. agro birine dönerse hemen sana çöp templar derler :D sorumluluk isteyen bir class

    Gladiator > Alan kontrol classıdır. Grup pvp lerinde daha iyisi yoktur. Yüksek hp ve sağlam buffların sayesinde kolay kolay ölmezler. Grup pvp de genelde hep en sona bırakırlar. Bu sebeple rahatlıkla milletin arasına girip alan skillerini saydırır. Gerçekten inanılmaz yüksek dps i vardır. Eğer bir gladiator un vurmasına izin verirsen seni saniyeler içinde kesebilir. Ama şu sıkıntı var. Malesef 1v1 de etkili değildir. Çünkü diğer classların uyutması fear atması paralayz yedirmesi gibi etkileri nedeni ile glad'ın kendilerine vurmasına izin vermezler. O nedenle gladiator genelde 1v1 de kazanmak için çok yırtınması lazımdır. Ama dediğim gibi grup pvp de tam bir makinedir.

    Chanter > grup pvp ve grup pve lerde çok aranan bir classdır. Verdiği efsane bufflarla gurubu stat bakımından mükemmel seviyelere getirir. 1v1 de etkili değildir. Dps chanter hiçbir zaman aranacak bir class değildir. Chanter oynayan kişi sürekli support oynamayı göze almıştır. Yani chanter açayım dps yapayım grup pvp lerinde milleti keseyim düşüncesindeysen buna izin vermezler. Ben örneğin grubuma kesinlikle dps chanter almam. ama support build bir chanter'i havada kaparım.

    Cleric > Hem support bakımından hemde dps bakımından kalbur üstü bir classdır. Grup pvp lerde genelde support olması aranır. Ancak cleric bolluğu varsa, diğer clericler dps olarak gruba girebilir zira inanılmaz dps e sahiptir. 1v1 de iyidir. grup pvp lerde hem dps hemde support olarak katılabilir. oynaması ne çok zordur. ne çok kolaydır. 4 yıl cleric oynadım. Cleric çok güzel bir classdır. Ama şuan cleric oynamayı düşünmüyorum. Neden dersen oyunun en pahalı classıdır. Cleric'e bir çok set yapman gerekir. Mr set, mb set, hp set, block set... stafflar. kalkanlar. maceler. clericde build bitmez. Ama bu setleri tamamlarsan kral sensin... Çok zaman ve oyun parası isteyen bir class. Bekarken cleric oynardım. Şimdi cleric oynayacak kadar bol vaktim yok.

    Sorcerer > Oyunun 10 numara 5 yıldır karateri. Ama iyi oynarsan. Beceremezsen senin için işkence olur. Sorcerer bir ustalık işidir. Çok fazla tecrübe ister. Youtube da çok video görürsün. İyi bir sorcerer kendisine dalan 5 kişi tek başına kesebilir. Teleportları , uyutması, havaya kaldırması, buz yapması, ayak bağlaması, hızını düşürmesi, yüksek dps i... Saymakla bitmez. Sorcerer neyden korkar ki ? belki karşısına iyi bir ranger, asas ve etertek gelirse çekinebilir. Bunlarında çok iyi oyuncu olması gerekli.. Sorcerer iyi oynarsan oyundan müthiş keyif alabilrsin. Sorcerer oyunda hem pve, hem pvp her zaman aranan classdır. Ben sorcerer tasarlanırken hep yapımcı tarafından torpil uygulandığını düşündüğüm classdır :)

    Bard > Benim favori classım. Oynaması basit. hem pve hemde pvp de rahatlıkla yer bulabilir. 1 tane set ve 1 tane silah işini görür :) 1v1 de inanılmaz etkili. yüksek dps i ve kendine ayrıca ciddi anlamda yüksel heal atabilmesi ile favori classım. Bard oynayan adamın kafası rahattır her zaman. ayaklarını masanın üstüne koyarak pvp yapabilrsin. çünkü cidden çok basittir :)


    Ben tüm classları oynadım. hepsini skillerine kadar ezbere biliyorum. ama yazarken yoruldum. Sen merak ettiğin bişey varsa sor ben cevap vereyim.

    Alıntıları Göster
    Hocam eline sağlık uzun uzadıya yazmışsın zahmet edip çok teşekkürler. Class konusunda şöyle kararsız kaldım support karakter oynamayı severim genelde de frontliner karakter oynadım. Templar ve glad pve konusunda endişelendiriyor eskiden farm yaparken cleric sm tarzı karakterler çok iyi iş görüyordu glad ve temp bu yüzden uzın vadede korkuyuyor. Pvp konusu sorun değil bir şekilde kıvılır da glad 1v1 de zayıf temp için de dungeon mekanik bilgim yok. Support karakterlere gelirsek cleric hem pahalı hem de 1st target iyi pvp ve oyun bilgim yok onu oynayacak kadar aionda, chantera gelince supportu daha rahat diyorlar dpsi de farm için fena değil gibi benim kafama takılan şu soloyken dps pt ile sup oynayamaz mıyım seri değiştiremem mi skilleri? Sm ve sorc çok keyif veriyor ama pve için pvpde kırılgan class bana göre değil ben gözünü çöpten budaktan sakınan biri değilim. Barda gelirsek o da çok sıkıcı geldi bana tınn tınnn tınnnnnn bitti bu kadar. Chamter bana şu an en yakın görünen class gibi ama bilemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O zaman 2 set yapacaksınız. Chanter support ve chanter dps... grupla takılırken support, solo pve yaparken yada solo pvp yaparken chanter dps buildi kullanırsınız. öyle build değiştirmek zor değil 1 dk lik iş. Çok dikkatli oyun oynayan biri değilseniz sorc, asas veya ranger oynamayın. bunlar çok tecrübe istiyor ve iyi oynamazsanız çok çabuk ölüyorlar. Glad da size uygun gibi geldi bana. pve gruplarda glad her zaman iş yapar. Pvp gruplarda ise zaten daha iyisi yok. size uygun class chanter yada glad... ama pve seviyorsanız chanter 1 adım önde. chanter ilaçtır. el üstünde tutulursun. support buildi efsane grubu ölümsüzleştiriyor.
  • Glad her yerde iş yapar. Ancak bence sup çok önemli değil ise aç bir gunner. Hem pvede hem pvpde iş yapar. Kaça kaça kes herkesi. Kaçma üzerine kurulu bir pvp sistemi var Aion' un. :)
  • Gunner bana çok yavan geliyor onu da denedim hatta ilk çıktığında denedim pek sarmadı gunner tarzı classlar genelde en eğlenceli classlardır çoğu oyunda fakat bana baya sıkıcı geldi o zamanlar cannon pek kullanmaya gerek yoktu ondan belki de bilemiyorum ısınamadım bir de aşırı basitti class onun da etkisi var oynadığımı hissettirmiyordu bana. Glad solo pve için ne denli uygun bilemiyorum zevkli ve grup için gayet süper bir class ama 6.2 ile katalam zamanına dönecek oyun deniyor elite yaratıkları bossları keserken chanter kadar rahat ettirmez diye tahmin ediyorum. Bir de dps her zaman bulunur ama sup class farkını her daim hissettirir elbette iyi bir gladla ortalığı yakıp yıkmanın tadını çok az şeyden alabilirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.