Şimdi Ara

Aion Geha Private Server [TR Ekip] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oyuna giriyorm ama asmo mu elyosmu olym karar veremdm . hangı ırkta daha cok online arkads var ?
  • elyos karakterler hep agirlikli oluyo serverlarda. ama asmo da elyos da yapsan tek o irktan devam etmene gerek yok. ayni accountla iki irktan karakter yapabilirsin.
    elyosla basla. insanlar burada da elyos genellikle. ben destek olmak icin elyos karakter kullanmak zorunda kaliyorum genelde o yuzden farkindayim durumun.
  • Oyuna gırmıyo launchera tıkladıgım zaman country hatası veriyo :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDeath

Oyuna gırmıyo launchera tıkladıgım zaman country hatası veriyo :S

Dostum
    1.Aion Geha launcher ını farklı bir klasöre kur
    2.Aion nun kurulu olduğu yere launcher ı yapıştır (AionEU yazar zaten klasörde)
    3.Oyuna start ver ve aramıza gel artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDeath

Oyuna gırmıyo launchera tıkladıgım zaman country hatası veriyo :S

NCSoft launcher i calistir. update yapma ama. oradan bolge dil seceneklerinden US ve english sec. NCSoftlauncher i kapat, geha launcherla oyunu baslat.
  • bende geliyorum aion iner aksama girerim bende hadi bakalım yorumlar guzel oldugu için geliyorum inş dediğiniz gibidir
    beraber kasarız :)
  • beyler servera girdm bugun mükemmelmis lag diye bişe yok allahm
    biz meğersem işkence cekiyormusuz diğer serverlarda
    tek sorun fazla oyuncu yok onu da bi şekilde halletmenz lazım.
    bide server info da Free-Fly yazıyor ama freefly yok sanki?

asmodion ranger im nikim:Emre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Placeb0 -- 16 Eylül 2010; 15:39:58 >

• Elyosum adım : Hunter . expyi sevdm ve kmseyi göremedm :D
  • evet ya biraz reklam yapın vote sistemi kurun mesela gamez aion gbi 5 site olsun her voteye 1m verin :D
  • server iptal sanırım site filan da acılmıyor
  • server calisir durumda. bir sorun gorunmuyor loglarda. ama belki bi sıkıntı olmustur serverda. bu arada vote sistemi var server teste basladigindan bu yana.bir cok ihtiyacini giderebilirsin. ozellikle yeni basladiginda kinah ihtiyacina yeterince cevap verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrine

server calisir durumda. bir sorun gorunmuyor loglarda. ama belki bi sıkıntı olmustur serverda. bu arada vote sistemi var server teste basladigindan bu yana.bir cok ihtiyacini giderebilirsin. ozellikle yeni basladiginda kinah ihtiyacina yeterince cevap verir.

evt gördüm sitede voteyi ve yaptım ama puan gelmedi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0
    evt gördüm sitede voteyi ve yaptım ama puan gelmedi :/

vote sayfasina geldiginde, sag kismimdaki form bosluklarina kullanici adini yaz enter a bas. o zaman sayar. vote sayfasinda usttteki notta bu yaziyor dikkatinden kacmis sanirim.
  • hm ben de oyundaki nikimi yazıp duruyorum off bazı privatelerde öyleydi de

oyunda kimse yok galiba su an veya herkes elyos 1 kişi bile görmedim su ana kadar

bide su skill alma olayı otomatik olsaydı daha iyi olurdu.
    stigma yoktur umarım cunku broker bombos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Placeb0 -- 16 Eylül 2010; 18:51:02 >
  • autoskill learn acikti ama oyuncular kapatalim dedi. biraz daha zorluk olmasi acisindan. stigma skill sistemi calisiyor.
    kimse asmo karakter yapmiyo. server bombos diyebilirim XD
    eh zamanla artar. aksamları 10 oyuncu kadar online oldugu oluyor ama diyebilirim ki simdilik ıssız bi dunya ^^
  • evrine serverın ne zaman açılacağını sölesen :s

Bekliyoruz x)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cashish -- 17 Eylül 2010; 0:12:35 >
  • server bir saatligine kapali kaldi update icin. su an acik. iyi eglenceler.
  • Çok teşekkürler bilgi için. bu arada vote bölümünde 12 saat lik bir süre veriyor bu süreyi beklemek zorundayız anladığım kadarı ile?
  • bu arada sık sık birbirmize yardımcı olmak amacı ile msn grup kurdum katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum.

group1113396@groupsim.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cashish

Çok teşekkürler bilgi için. bu arada vote bölümünde 12 saat lik bir süre veriyor bu süreyi beklemek zorundayız anladığım kadarı ile?

evet baska bi hesapla girsen bile 12 saat beklemen gerekiyor. bu arada tesekkurler destegin icin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.