Şimdi Ara

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
32.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gold paket dert etmeyin bence siz başlarda. perentoda oynuyorum. gold pack ler oyun içinde satila biliyor. ve gercek parayı oyun parasına cerimek isteyen okadar cok insan varki. 10 tane alip satişa koyuyor bunu yapan tek kişi olmadiğindan oyun iç fiyati 15m kadar düşüyor. oyunda para biriktirerek edine bilirsiniz. çünkü boyle para kazanmak isteyen cok oluyor.

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart]
  • Arkadaşlar güç bela kayıt oldum ama şimdi de onay mail'i çalışmıyor! Şu an üyelik almayı başarabilen var mı aranızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

gold paket dert etmeyin bence siz başlarda. perentoda oynuyorum. gold pack ler oyun içinde satila biliyor. ve gercek parayı oyun parasına cerimek isteyen okadar cok insan varki. 10 tane alip satişa koyuyor bunu yapan tek kişi olmadiğindan oyun iç fiyati 15m kadar düşüyor. oyunda para biriktirerek edine bilirsiniz. çünkü boyle para kazanmak isteyen cok oluyor.

Aion F2P: 28 Şubat /12PM-6PM(GMT+1) / Yeni Serverler [ENG]Nexus + 8 Mart ENG[Anuhart]

starter üyelikler trade yapamıyor

• Ben Nexus'u bıraktım şu anlık valla.Yeni server Anuhartta Elyos'um.Gayette mutluyum valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusyrock26

quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

gold paket dert etmeyin bence siz başlarda. perentoda oynuyorum. gold pack ler oyun içinde satila biliyor. ve gercek parayı oyun parasına cerimek isteyen okadar cok insan varki. 10 tane alip satişa koyuyor bunu yapan tek kişi olmadiğindan oyun iç fiyati 15m kadar düşüyor. oyunda para biriktirerek edine bilirsiniz. çünkü boyle para kazanmak isteyen cok oluyor.

starter üyelikler trade yapamıyor

gold üyeler size trade atamiyormu .

onlar size trade ata biliyor diye biliyorum. bir şekilde alirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

quote:

veeterana yükseltme varmı ? yada gelecekmi

Gold pack alırsan 25 TL'ye 1 ay premium üye oluyorsun süre bitince de veteranlığa düşüyorsun ve veteran olarak oynuyorsun.

emin misiniz?
    sitesinde göremedim böyle bir bilgi
    linklerseniz sevinirim
  • quote:

Ben Nexus'u bıraktım şu anlık valla.Yeni server Anuhartta Elyos'um.Gayette mutluyum valla.

he valla
  • Server transferlerinin açılacağını biliyorum , mutluluğunuz çok uzun sürmeyebilir . Ne de olsa full eternal itemlı adamın rüzgarı yeter , yeni oyuncuyu kesmek için.
  • Anuhart server'ın yavaş yavaş dolmaya başladı, ishalgen'de her saat 100-150 asmodian oyuncu görüyorum. Morheim, Beluslan gibi haritalardaysa cinler halı saha maçı yapıyor Açıkçası ben oldukça memnunum server'ımdan. Ne /3'de metin2 ve IA'dan gelen troll'ler var, ne zombi gibi kasan adamlar var nede her mob'un başında bekleyen zerg sürüsü var. Nexus'dan sıkılanların ileride bizim servera geçip kalabalıklaştıracağına inanıyorum.

@Be Happy

Transfer çok büyük ihtimalle 3.0 ile birlikte açılacak. Bu durumda 55 ethernal setlilerin rüzgarı biraz kesilecektir Eğer rüzgarları çok hızlı eserse gider telemachus gibi ucuz serverlardan alırız bir karakter transfer ederiz, sonra kendi elimizle keseriz o rüzgarı

• Çok iyimsersin :)
  • quote:

quote:

Gold pack alırsan 25 TL'ye 1 ay premium üye oluyorsun süre bitince de veteranlığa düşüyorsun ve veteran olarak oynuyorsun.

YOK ÖYLE BİŞİ !
    Keşke olsa ama şimdilik gold pack sonrası gene starter oluyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draco Mortis

quote:

quote:

YOK ÖYLE BİŞİ !
    Keşke olsa ama şimdilik gold pack sonrası gene starter oluyosun.

bu ne şiddet bu ne celal
  • 3.0 ile server transfer kesin açılacak o yüzden yeni serverlarda eski karakteriniz varsa pek zorlama kasma yapmayın derim oyundaki şifre sistemi, cd key vs. gibi olaylarında artık sonu geldiği için pek güvenirliğide kalmadı oyunun yinede f2p bakımından hala en baba mmo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

3.0 ile server transfer kesin açılacak o yüzden yeni serverlarda eski karakteriniz varsa pek zorlama kasma yapmayın derim oyundaki şifre sistemi, cd key vs. gibi olaylarında artık sonu geldiği için pek güvenirliğide kalmadı oyunun yinede f2p bakımından hala en baba mmo.

Yeni serverlere doğru transfer açılacağını sanmıyorum en azından uzun bir süre için, yoksa yeni oyuncular için pek hoş olmayan şeyler oalcaktır.
  • Oyuncuların düşüncelerine artık takacak bir firma yok karşımızda burada para mevzusuna bakıyorlar nede olsa transferi para ile yapıyoruz server dengesini kimse artık takmıyor.
  • Bundan eminseniz yeni serverde kasmayalım eski karakterlerimize devam edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaelvin

Ben Nexus'u bıraktım şu anlık valla.Yeni server Anuhartta Elyos'um.Gayette mutluyum valla.

Bende Nexus serverini bıraktım oyuna girilmiyor en az 1 saat oyuna girmek için uğraşıyorsun girsen kalabalıktan kasılmıyor Yeni servera Anuharta geçtim.

Bu arada server transferlerinin açılacağından eminseniz söyleyin bırakalım hiç uğraşmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shezofren41

quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

quote:

arkadaslar bırınız cvp versın bu 3 oldu ısrarla soruyorum aionfreeplay sıtesınden uyelık alınmıyor sorun bendemı yoksa account alımları acılmadımı hala lutfen bırı acıklasın tskler.

Hocam 1 haftayı geçti herkes hesabını aldı oyuna başladı, şimdi baktım siz üyelik alamıyorum diyince ama kayıt sayfası açılıyor, hesap da alınıyordur bu durumda diye düşünüyorum. Eğer nasıl bir hatayla karşılaştığınızı belirtirseniz yardımcı olmaya çalışayım.
    http://www.aionfreetoplay.com/website/register Kayıt sayfasına direk link. Kullanıcı adınızda hem harf hem rakam kullanmayı deneyin mutlaka :)
    Saygılar.

The account name must begin with a letter and consist of 4 to 14 lowercase letters and numbers. Special characters are not allowed.

dostum denemedıgım nıck sıfre kalmadı kucuk buyuk numaralı karısık ama her defasında usttekı uyarı gelıyor cok sacma bı sey anlamadım cıldırıcam :D

aynı sorun bendede var çözümünü bilen varsa paylaşsın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben X

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

quote:

arkadaslar bırınız cvp versın bu 3 oldu ısrarla soruyorum aionfreeplay sıtesınden uyelık alınmıyor sorun bendemı yoksa account alımları acılmadımı hala lutfen bırı acıklasın tskler.

Hocam 1 haftayı geçti herkes hesabını aldı oyuna başladı, şimdi baktım siz üyelik alamıyorum diyince ama kayıt sayfası açılıyor, hesap da alınıyordur bu durumda diye düşünüyorum. Eğer nasıl bir hatayla karşılaştığınızı belirtirseniz yardımcı olmaya çalışayım.
    http://www.aionfreetoplay.com/website/register Kayıt sayfasına direk link. Kullanıcı adınızda hem harf hem rakam kullanmayı deneyin mutlaka :)
    Saygılar.

The account name must begin with a letter and consist of 4 to 14 lowercase letters and numbers. Special characters are not allowed.

dostum denemedıgım nıck sıfre kalmadı kucuk buyuk numaralı karısık ama her defasında usttekı uyarı gelıyor cok sacma bı sey anlamadım cıldırıcam :D

aynı sorun bendede var çözümünü bilen varsa paylaşsın lütfen.

dostum ben dun sorunu cozdum nıck yazdım uye oldum sanırım asırı yuklenme olmus ve neredeyse denedıgım tum nıcklerı almıslardı ondan bu sekılde oluyordu yada bır sorun vardı duzeldi su an oyundayım sende bır daha dene ıstersen koly elsın.

• Hesap adı olarak 'küçük harfler ve rakamlar' kullanılması isteniyor, ascii karakterler vs. kullanılamıyor. Örn: ahmet123, mehmet987 vb. Büyük harf olmayacak, sadece harfler ya da rakamlar olmayacak. Bir arkadaşıma da benzeri olmuştu bu şekilde düzelttik, o yüzden öyle önermiştim. Umarım işinize yarar.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.