Şimdi Ara

Aion 4.0 gelecek ilk yeni class Bard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu class ile nasıl oynanır bilmiyorum ama SM deki fear olayının farklı versiyonu gerçekten komik.NCSoftun böyle bir class çıkartma sebebi Korede bayan oyunucu kitlesininde olmasıdır.Aynı şekilde Blade & Souldada summoner classını nasıl beklerken nasıl bulduk bir ev kedisi ile çıktı karşımıza ve Korede Blade & Soul için bayan oyuncu kitlesinde artış meydana geldi.

Aynısının Aion dada olacağını tahmin etselerde ben hiçte öyle görmüyorum avrupa için.

http://youtu.be/uHD3wnNM8-Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eien -- 16 Kasım 2012; 10:20:09 >

• o fear olayını ilk gördüğümde yarılmıştım güzel olmuş ama
  • Bu class neyse de Gunner class ranger classini bitirecek gibi gorunuyor.roketli silahli karakter cok ilginc olacak gibi :) tabi eu ya ne zaman gelir o ayri konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ordaki fear değil galiba alan uyutması. Sm ile Sorc arası bir class olacakmiş. yeni classlar yeni skill oyuna keyif katar
  • arkadaşlar aionda bukadar karakter bile bence yeterken yenilik yapacakları başka şey bulamadığından bize ekstara bela çıkartıyorlar istesekte iştemesekte bunları kasıcaz gibi görünüyor ( merak başa bela ^^ ) ve son 3.1 pach le de basrasayı nerdeyse bitirdilerki ben basrasada pvp yapmayı seviyordum en azından kaçacak yerin oluyordu tek başınayken :)) hadi hayırlısı bakalım 4.0 bir seneye ancak gelir en iyi ihtimal :)
  • bunlar daha evelden yapılmış patchler zaten oyunun sürekliliği açısından yavaş yavaş geliyor , avrupayada gelir hatta bizim avrupa serverine 3.0 erken bile geldi serverde daha 2 cond arena seti giyen az kişi vardı , serverin %80 ne zaman full abys gear gezmeye başlar o zaman 3.0 geçilecekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

bunlar daha evelden yapılmış patchler zaten oyunun sürekliliği açısından yavaş yavaş geliyor , avrupayada gelir hatta bizim avrupa serverine 3.0 erken bile geldi serverde daha 2 cond arena seti giyen az kişi vardı , serverin %80 ne zaman full abys gear gezmeye başlar o zaman 3.0 geçilecekti

hangi server için diyorsun bunu . Yeni server lar dişindaki server larda bütün millet fantazı ap set yapmaya başlamişdi.

Benim yan charin 40set+55ec cond1 ve cond 2 seti vardi silahica Cond2 Noble tac officer la pvp silahı birleştirmesi olmuşdu. sence gecmi olmu.

Ec lere gir çikla bukadar item almiş bir karakter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nexus , 55 etharnal full takı ve set ile gezen yoktu 3.0 geldiğinde bize , şimdi 3.1 oynuyoruz millet 2 aqument set dizmeye başladı , 60 balic ethernal silah yaptı +15 yapanda var bunları ve şimdi 3.5 gelse ne olacak adamın emekler çöp 3.5 de zaten uzayan silahlar geliyor gerisi çöp
  • He he o uyutma nedir öyle ya bu 4.0 1 yıl sonra gelir. eu'da değil ama vpn ile birlikte oyunu ve yeni gelen class'ları ncsoft elinde tuttuğu us serverında denerim.

Sonuçta eu hack almış başını gitmiş boşuna orda karakter kasmak.
  • o hack var lafı millet kesilince kendini telkin etme metodu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

o hack var lafı millet kesilince kendini telkin etme metodu :)

yooo ben kendim bile kullandim
    atack speed hack move speed hack glde hack flying hack radar hack

hepsini kullaniyodum hatta pro olmustum hackte script falan bile yazmistim artik su tuslara bas sonra speed havk calistir etc diye :D

clericte as hackin tek guzel tarafi no amination olmasi idi cast bas kos cast bas kos

• Ben oyuna yeni başladım.Gladiatör ile oynuyorum.Bu gelecek bardı çok beğendim.1 ay sonra gelecek olsa hiçbir char kasmaz onu beklerdim.En iyi ihtimalle 3-4 ay sonra geleceğini düşünürsek gladiatöre devam etmem en mantıklısı.
  • 3-4 ay içinde gelmesi imkansız en az 1 yıl belki daha fazla
  • Daha 3.5 gelmedi.
    Americadan 6 ay sonra patchler gelecek diye bir söylenti var.
    Amerika 3.0 Subat ortasında gecti biz Ağustos ortası . 3.1 bize yeni yeldi. 3.5 gelmes için min 4-5 ay vardırki en iyi ihtimalle. Kore de bile 4.0 yokken Avrupaya gelmesi 1.5 yıl alır benim düşüncem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

Daha 3.5 gelmedi.
    Amerika 3.0 Subat ortasında gecti biz Ağustos ortası . 3.1 bize yeni yeldi. 3.5 gelmes için min 4-5 ay vardırki en iyi ihtimalle. Kore de bile 4.0 yokken Avrupaya gelmesi 1.5 yıl alır benim düşüncem.

Bardı merakla beklediğim için bu konuya yazmayı uygun gördüm.Aliveingames'in haberine göre 20 Aralıkta Amerika Ncsoft'un yayımladığı Amerika serverına 4.0 güncellemesi gelecekmiş.Avrupa içinde fazla gecikmez inşaAllah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Daha 3.5 gelmedi.

Bardı merakla beklediğim için bu konuya yazmayı uygun gördüm.Aliveingames'in haberine göre 20 Aralıkta Amerika Ncsoft'un yayımladığı Amerika serverına 4.0 güncellemesi gelecekmiş.Avrupa içinde fazla gecikmez inşaAllah.

20 aralıkda americaya gelemez çünkü daba bu çarşanba kore de 4.0 pts yayınlandı. youtube konan videolarda Brad class acilmiyor gibiydi. amerika için 3.7 yayınlandı daha 4-5 ayı var America için o da minimum süre

• quote:

20 aralıkda americaya gelemez çünkü daba bu çarşanba kore de 4.0 pts yayınlandı. youtube konan videolarda Brad class acilmiyor gibiydi. amerika için 3.7 yayınlandı daha 4-5 ayı var America için o da minimum süre

Belli olmaz.4.0 , 3 yeni class ekliyor.Oyuncuları bekletmemek için erken getirebilirler.Türk siteleri haber yapmış.Mmotr ve aliveingames 20 Aralık diye yazmışlar."NCSoft, Aion 4.0 güncellemesinin 20 Aralıkta geleceğini duyurdu." ibaresi var aliveingames te.
  • EU sunucularinin NCsoft ile bir bagi kalmadi, sadece ticari ortaklar. 20 Aralik dedikleri tarih kore sunuculari icindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

EU sunucularinin NCsoft ile bir bagi kalmadi, sadece ticari ortaklar. 20 Aralik dedikleri tarih kore sunuculari icindir.

Evet biliyorum fakat Amerika'ya 4.0 20 Aralık'ta gelseydi Eu ya fazla geç gelmeyeceği sonucunu çıkartırdık.Eu'ya Ocak'ta 3.5 gelecekmiş.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.