Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Elf - İnceleme, Paylaşım ve Destek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.251
Cevap
4
Favori
85.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçişlerde donma oluyor mu yada gecikme ? Dokunmatiğe bastıgınız anda algılaması nasıl? Videoda www yazrken sanki donuyomus gibi ama net hızından veya videodan olabilir mi
  • Ben benim tabletten umudu kestim. Tam 1 ay oldu neredeyse ne gelen var ne giden birçok gemiler geçti dönen yok seferinden :) gittigidiyor gibi online alışveriş sitelerinden almadığım için kafamı duvarlara vurmak istiyorum.
  • Arkadaslar tablete taktigim harici harddisk in icindeki dosyalari nasil acabilirim ve en onemlisi icindekileri bilgisayar kullanmadan tablete nasil kopyalabilirim? Bilen varsa yardim ederse cok mütesekkir olucam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar biri bana pandawill den nasıl spariş iptali yapabileceğimi söyleyebilirmi 15 gün oldu çıldırdım halen 5-6 gün içerisinde temin edilecek özürdileriz diye mesaj atıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

Arkadaslar tablete taktigim harici harddisk in icindeki dosyalari nasil acabilirim ve en onemlisi icindekileri bilgisayar kullanmadan tablete nasil kopyalabilirim? Bilen varsa yardim ederse cok mütesekkir olucam.

harddisk 2.5'' mi 3.5''mi

• quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Arkadaslar tablete taktigim harici harddisk in icindeki dosyalari nasil acabilirim ve en onemlisi icindekileri bilgisayar kullanmadan tablete nasil kopyalabilirim? Bilen varsa yardim ederse cok mütesekkir olucam.

harddisk 2.5'' şarj ile beraber kullanınca tablet görüyor sistemden görülüyor içindeki filmleri müzikleri falan programlar görüyor ancak benim istediğim harddisk in içindeki dosyları bilgisayar kullanmadan tableti kullanarak tabletin hafızasına atabilmek.uğraştım biraz bir yolunu bulamadım file explorer da falan sadece tabletin hafızasındakileri gösteriyor harddisktekileri göstermiyor.yani kısaca isteğim bilgisyarı devreden çıkararak tableti kullanarak harici harddiskteki dosyaları tablet dahili hafızasına kopyalamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalong

arkadaşlar biri bana pandawill den nasıl spariş iptali yapabileceğimi söyleyebilirmi 15 gün oldu çıldırdım halen 5-6 gün içerisinde temin edilecek özürdileriz diye mesaj atıyorlar.

sipariş numaranı veiptal etmek istediğini belirten mail at ya da en iyisi live chat'ten iptal ettir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

harddisk 2.5'' şarj ile beraber kullanınca tablet görüyor sistemden görülüyor içindeki filmleri müzikleri falan programlar görüyor ancak benim istediğim harddisk in içindeki dosyları bilgisayar kullanmadan tableti kullanarak tabletin hafızasına atabilmek.uğraştım biraz bir yolunu bulamadım file explorer da falan sadece tabletin hafızasındakileri gösteriyor harddisktekileri göstermiyor.yani kısaca isteğim bilgisyarı devreden çıkararak tableti kullanarak harici harddiskteki dosyaları tablet dahili hafızasına kopyalamak.

bende bir arkadaşın tabletinde deneme yaparken çıldırmıştım taktığımı görüyor ancak dosyaları bulamıyordum. es explorer da şöyle bir durumu fark ettim /sdcard klasörünün içine direk giriyor sdcard kısmını silince telefonun ana dosyalarına giriyor orada mnt klasörüne girecekseniz mnt klasörünün altında usb1 gibi bir klasör var o dışarıdan usb yle bağladığınız disk in klasörüdür.

sdcard yazısını nasıl sildiğimi hatırlayamadım. ama telefonda deniyorum bulursam paylaşırım

• Fruit Ninja oynarken Nokia N8'imdeki akıcılığı yakalayamıyorum, kimi oyun çok akıcı, kimisi ise kasılıyor. Bu da donanımın yazılımla olan uyumsuzluğu olabilir, ICS nedeniyle de olabilir. 2.3.4'ü deneyebilirim...
  • buldum nasıl olduğunu es file explorer için yazıyorum. programı açtığımızda menü tuşuna basıp ayaralara giriyoruz. Home Directory (ana klasör) seçeneğinde /sdcard yazar üzerine tıklayıp sdcard kısmını "silip" geri çıkıyoruz. programın ana sayfasına döndüğümüzde /sdcard klasöründe kalmış olabilir ya kapayıp tekrar açın yada geri tuşuna basın bir kaç kere telefonun klasörlerinin bulunduğu ana menüye çıkarsınız oradan dediğim gibi mnt klasörü daha sonra usb1 klasörü. daha sonra da artık kopyalamak istediğiniz klasörleri hariciden tablete kopyalarsınız.

düzenleme : tırnak içindeki kelime eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 16 Şubat 2012; 10:53:55 >
  • Arkadaşlar Novo 7 elfimin ekrarnını çizilmez filmle kaplatmak istiyorum. Bu konuda yönlendirecek olan, fikri olan var mı? İlk aldığım film hala üzerinde ama ben henüz çizilmeden daha sağlam kalıcı bir şey kullanmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

buldum nasıl olduğunu es file explorer için yazıyorum. programı açtığımızda menü tuşuna basıp ayaralara giriyoruz. Home Directory (ana klasör) seçeneğinde /sdcard yazar üzerine tıklayıp sdcard kısmını kaydedip geri çıkıyoruz. programın ana sayfasına döndüğümüzde /sdcard klasöründe kalmış olabilir ya kapayıp tekrar açın yada geri tuşuna basın bir kaç kere telefonun klasörlerinin bulunduğu ana menüye çıkarsınız oradan dediğim gibi mnt klasörü daha sonra usb1 klasörü. daha sonra da artık kopyalamak istediğiniz klasörleri hariciden tablete kopyalarsınız.

çok teşekkürler yardımıınız için.akşam evde deneyeceğim.çok saolun tekrar.
  • Şimdi beyler bu cihaz pandawillde yok ownta da var mi ? bide owntadan bu cihazi alan oldu mu kac gunde geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Şimdi beyler bu cihaz pandawillde yok ownta da var mi ? bide owntadan bu cihazi alan oldu mu kac gunde geldi

İkisinde de yok. Pre-order / Ön sipariş verin diyor iki sitede. Ben Ownta'dan almıştım ve 21 günde geldi.
  • Ben pandawill' den 31 Ocakta sipariş vermiştim. Hala Ses seda yok.

Ownta' da 16 Gb olan sotklarda var diyor. 8 gb için ön sipariş diyor

Acaba siparişi iptal edip 16 gb olanı Ownta' dan versem mi diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabirsiz

Ben pandawill' den 31 Ocakta sipariş vermiştim. Hala Ses seda yok.

Ownta' da 16 Gb olan sotklarda var diyor. 8 gb için ön sipariş diyor

Acaba siparişi iptal edip 16 gb olanı Ownta' dan versem mi diye düşünüyorum

Ben öyle yaptim. 1 Şubatta verdiğim siparişi dün sabah iptal ettim. Ownta dan verdim siparişi ve yarım günde kargoladılar. Ama alacaksanız "in stock" ise alın.
  • İptal işlemini nasıl yaptın.
    Ben paypal kullanmıştım. Parayı oraya mı gönderecekler
  • Paypaldan çözüm merkezinden şikayet aç. Zaten hemen pandawill'de düşüyo sipariş. Completed olarak görünüyo. Paypaldan da bir iki gün içinde refund mesajı gelir. Sonra da bankaya geri döner paran
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

Orijinalden alıntı: bilalong

arkadaşlar biri bana pandawill den nasıl spariş iptali yapabileceğimi söyleyebilirmi 15 gün oldu çıldırdım halen 5-6 gün içerisinde temin edilecek özürdileriz diye mesaj atıyorlar.

sipariş numaranı veiptal etmek istediğini belirten mail at ya da en iyisi live chat'ten iptal ettir

hocam teşekkürler söyledikleri gibi haftaya ürün kargolanmazsa iptal edecem.
  • arkadşalr iptal etmenden önce şirket ile bir konuş mail at
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.