Şimdi Ara

Ainol hepsiburada 'da satışa çıkmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ainolwww.hepsiburada.com da resmen satışa çıkmış

Ainol Aurora II 16GB 7" Wifi Tablet 418.99

Ainol Elf II 8GB 7" Wifi Tablet 329.00

Ainol Tornados 8GB 7" Wifi Tablet 239.00

• Aynen yahu tornados 202 tl :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdan alalım olmazsa yaa nede olsa burası daha güvenilir bir yer. 100 lira için çinden getirtmeye değmez 2 yıl da garantisi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendilerini tebrik etmekle çok geç kaldıkları için kınıyorum.
    1 hafta önce satışa çıkmış olsa idi hem garantili hemde devletimize vergimizi ödemiş bir şekilde ve kısa sürede auora 2 sahibi olacaktık.

Şimdi bekleyelim çinden gelsin bizim tablet.

• quote:

Orijinalden alıntı: hanibal

burdan alalım olmazsa yaa nede olsa burası daha güvenilir bir yer. 100 lira için çinden getirtmeye değmez 2 yıl da garantisi var

hocam inş beklediğimize değer.ben sanalpazardan sipariş vermiştim yanında kılıf ile kalem hediye ettiler.5 tl ye de otg aldım.bence siz de ordan alın çünkü hepsiburada ya baktım otg kablo bulamadım.ama elinizde otg kablo varsa hepsiburada daha mantıklı.bir tane world kart bulursan 40 tl world puaan hediye ediyorlar.bakalım 1-2 güne gelir kargo da sorun olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 26 Temmuz 2012; 11:15:51 >
  • Güzel haber. Garantili Polypad'lere 350TL vereceğime Aurora II için 420TL güzel fiyat sayılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

quote:

burdan alalım olmazsa yaa nede olsa burası daha güvenilir bir yer. 100 lira için çinden getirtmeye değmez 2 yıl da garantisi var

hocam inş beklediğimize değer.ben sanalpazardan sipariş vermiştim yanında kılıf ile kalem hediye ettiler.5 tl ye de otg aldım.bence siz de ordan alın çünkü hepsiburada ya baktım otg kablo bulamadım.ama elinizde otg kablo varsa hepsiburada daha mantıklı.bir tane world kart bulursan 40 tl world puaan hediye ediyorlar.bakalım 1-2 güne gelir kargo da sorun olmazsa.

evet inşallah değer otg kablo şuan lazım değil evde ve işte wifi var ordan kullanırım. 400 tlye ayarlamaya çalışıyorum HDMİ kablosu almam lazım. içime de bir dert düştü 2 yaşında oğlum var ondan nasıl saklayacam onu düşünüyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

quote:

evet inşallah değer otg kablo şuan lazım değil evde ve işte wifi var ordan kullanırım. 400 tlye ayarlamaya çalışıyorum HDMİ kablosu almam lazım. içime de bir dert düştü 2 yaşında oğlum var ondan nasıl saklayacam onu düşünüyorum :)

Allah bağışlasın.sen onu ancak o uyuduktan sonra kullanırsın:)eğer o da kuzenimin kızı gibi meraklıysa öyle şeylere ellerinden kurtarmak zor oluyor.ben otg kablo ile harici harddisk i bağlarsın diye al dedim 3g modem için değil.

• @haci1992
    Ürününüz bugün yada yarın ulaşır artık ptt nin hızına kalmış :) ... Paketiniz çok büyük oldu şaşırmayın onuda belirtmiş olayım.

Arkadaşlar ayrıca ainolmarket.com olarak sanalpazar dükkanımızda ürünlerimiz liste satış fiyatıyla ücretsiz kargo ve kılıf hediyeli olarak satılmakta şu an. Sanalpazar daki fiyatlarımızdan komisyon farkını kaldırdık gittigidiyor ve sahibinden.com daki fiyatlarımızda ise komisyon farkı var mecburen çünkü sanalpazara göre çok yüksek komisyon alıyorlar.

Kılıf yerine Ekran koruyucu yada bunların yerine HDMI kablo+ücretli kargo şeklinde alım yapabilirsiniz.

Ayrıca kendi sitemiz üzerinden de havale indirimli olarak alabilirsiniz. Gittigidiyordan alım yapacak arkadaşlar gün içinde %5 indirimler oluyor onları takip ederseniz liste fiyatından alma şansınız var yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ainolmarket.com

@haci1992
    Ürününüz bugün yada yarın ulaşır artık ptt nin hızına kalmış :) ... Paketiniz çok büyük oldu şaşırmayın onuda belirtmiş olayım.

Arkadaşlar ayrıca ainolmarket.com olarak sanalpazar dükkanımızda ürünlerimiz liste satış fiyatıyla ücretsiz kargo ve kılıf hediyeli olarak satılmakta şu an. Sanalpazar daki fiyatlarımızdan komisyon farkını kaldırdık gittigidiyor ve sahibinden.com daki fiyatlarımızda ise komisyon farkı var mecburen çünkü sanalpazara göre çok yüksek komisyon alıyorlar.

Kılıf yerine Ekran koruyucu yada bunların yerine HDMI kablo+ücretli kargo şeklinde alım yapabilirsiniz.

Ayrıca kendi sitemiz üzerinden de havale indirimli olarak alabilirsiniz. Gittigidiyordan alım yapacak arkadaşlar gün içinde %5 indirimler oluyor onları takip ederseniz liste fiyatından alma şansınız var yine.

işimiz ptt ye kaldıysa :) bende aslında düşünmüştüm kılıf yerine ekran koruyucu istemeyi ama hani dedim adamlar zaten hediye veriyor görgüsüzlük olmasın diye değiştirme talebinde bulunmadım.keşke deseymişim:)paket niye büyük oldu anlamadım yoksa 1 alana 1 bedeva mı yaptınız

• Ptt küçük koli kalmadığı için mecburen bir büyük koliye koyduk onuda yine büyük koli poşetine koyduk, dolayısıyla epeyce büyük oldu. Ekran koruyucu olarak üzerindeki jelatini kullanın yeni bir ekran koruyucu edinene kadar, biraz kalındır ama iş görür, kılıf daha önemli bence çizilme ezilmeden korur.
  • quote:

Ptt küçük koli kalmadığı için mecburen bir büyük koliye koyduk onuda yine büyük koli poşetine koyduk, dolayısıyla epeyce büyük oldu. Ekran koruyucu olarak üzerindeki jelatini kullanın yeni bir ekran koruyucu edinene kadar, biraz kalındır ama iş görür, kılıf daha önemli bence çizilme ezilmeden korur.

inş o büyük kolide sallana sallana bir şey olmaz.bakalım ekran koruyucu işini sonradan da hallederiz sağsalim elime ulaşsın da.
  • Sallanmaz merak etmeyin çünkü paketleme yapan arkadaş bol gazete ile sıkıştırdı koli büyük olunca. Gazete haricinde birşeyle dolduramadık :) kusura bakmayın o yüzden.
  • quote:

Sallanmaz merak etmeyin çünkü paketleme yapan arkadaş bol gazete ile sıkıştırdı koli büyük olunca. Gazete haricinde birşeyle dolduramadık :) kusura bakmayın o yüzden.

yok ne kusuru.sizin gösterdiğiniz kolaylıktan sonra.zaten benim yüzümden ptt kargo ile uğraşıyoruz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 26 Temmuz 2012; 14:37:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.