Şimdi Ara

Ainol Flame mi? Crsytal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ainol marka tablet alacam ama ikisi arasında gelip gidiyorum. flamenin sorunları crsytalin çatırtı sesleri de aklıma geliyor.ainol hero2 nin özelliklerini duyunca da bu sefer beklesem mi diyorum. yani medcezir durumundayım karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz. neden tavsiye ettiğinizi de söyler misiniz?

• Oncelikle bence tam olarak ne istedigine karar vermelisin, flame ve crystal 7" lik modeller hero ise 10" ayni siniftan degiller. Bu arada flame'in de 4 cekirdekli versiyonu cikiyor yakinda, beklemek istiyorsan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende arama aşamasındayım bugun yrn buysdan sipariş verecem flame olacak gibi kasa şık 5mp acaba flame 2 çıkınca önümüzdeki ay flame 1 in fiyatı iyice düşmezmi çıktığı agustosdan bu yana 160 dolara satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-mcani

Oncelikle bence tam olarak ne istedigine karar vermelisin, flame ve crystal 7" lik modeller hero ise 10" ayni siniftan degiller. Bu arada flame'in de 4 cekirdekli versiyonu cikiyor yakinda, beklemek istiyorsan...

ainolun flamenin youtube da yabancıların yüklediği videoları da izldim web oyun score performasnlarına bakınca tableti beğeniyorum. şimdi 7" ya da 10" olması sıkıntı olmaz ama 10" olsa daha da güzel olur. benim için önemli olan oyun ve web. işlemci ile ekran kartına bakıyorum ilk olarak. şu flame 2 geleydi iyiydi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

bende arama aşamasındayım bugun yrn buysdan sipariş verecem flame olacak gibi kasa şık 5mp acaba flame 2 çıkınca önümüzdeki ay flame 1 in fiyatı iyice düşmezmi çıktığı agustosdan bu yana 160 dolara satılıyor

flame alıpta 1 ay sonra yeni modeller çıkınca elindekinin eski olması insana biraz koyuyor gibi geliyor beklemeyi düşünüyorum şu flame 2 ile hero 2 çıksa kararım netleşcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: resfaction

quote:

bende arama aşamasındayım bugun yrn buysdan sipariş verecem flame olacak gibi kasa şık 5mp acaba flame 2 çıkınca önümüzdeki ay flame 1 in fiyatı iyice düşmezmi çıktığı agustosdan bu yana 160 dolara satılıyor

flame alıpta 1 ay sonra yeni modeller çıkınca elindekinin eski olması insana biraz koyuyor gibi geliyor beklemeyi düşünüyorum şu flame 2 ile hero 2 çıksa kararım netleşcek

Beklemenin sonu yok ama sorunun cevabı açık Tabii ki Fire

Eğer olmuşken iyisi olsun tek sefer alayım param var diyorsan ay sonunu 4 çekirdeklileri bekle

• ay sonuda flame 3 haberi çıkar ama yinede az var bekleyelim fire 2 mi hero2mi karar veririz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

quote:

Eğer olmuşken iyisi olsun tek sefer alayım param var diyorsan ay sonunu 4 çekirdeklileri bekle

peki önerdiğiniz başka bi model var mı? dört çekirdekli ekran kartı da iyi olan ? 550-600 liraya kadar yolu var türkiye garantisi de olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resfaction -- 11 Kasım 2012; 12:26:46 >

• quote:

ay sonuda flame 3 haberi çıkar ama yinede az var bekleyelim fire 2 mi hero2mi karar veririz

Biri 7" digeri 10" ilk once kullanım alıskanlıgınıza gore buna karar vermeniz gerekir.

10" daha iyi bir oyun, internet ve okuma keyfi verir ama 7" portatitftir, yormaz
  • quote:

Arkadaşlar ainol marka tablet alacam ama ikisi arasında gelip gidiyorum. flamenin sorunları crsytalin çatırtı sesleri de aklıma geliyor.ainol hero2 nin özelliklerini duyunca da bu sefer beklesem mi diyorum. yani medcezir durumundayım karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz. neden tavsiye ettiğinizi de söyler misiniz?

ben crystal kullanıyorum ama bu dediğiniz çatırtı sesi nedir acep hiç duymadım şimdiye kadar hem sessiz de hem sesli kullanımda öyle bir sorunla karşılaşmadım!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulki21

quote:

Arkadaşlar ainol marka tablet alacam ama ikisi arasında gelip gidiyorum. flamenin sorunları crsytalin çatırtı sesleri de aklıma geliyor.ainol hero2 nin özelliklerini duyunca da bu sefer beklesem mi diyorum. yani medcezir durumundayım karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz. neden tavsiye ettiğinizi de söyler misiniz?

ben crystal kullanıyorum ama bu dediğiniz çatırtı sesi nedir acep hiç duymadım şimdiye kadar hem sessiz de hem sesli kullanımda öyle bir sorunla karşılaşmadım!!

http://www.youtube.com/watch?v=XQKWIVQPrk8&feature=related

04:45 ten sonraki çıtırtı sesleri sende de varmı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hulki21

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=XQKWIVQPrk8&feature=related

04:45 ten sonraki çıtırtı sesleri sende de varmı?

yok bu ses,ben türkiyeden şu garanti veren firmadan almıştım farkedermi acaba?adamın yaptığı gibi yaptımsonra bayağı salladım duvara çarparmış gibi yaptım ama herifinki bir ses yapmadı.

• arkadaşlar bu crystal'a vınn(içinde cepnet hattım var) tanıtmanın yolunu bilen var mı,beceremedim,ayrıntılı bir anlatım verebilecek biri varmı,?(bu arada sormadan söyliyim vınn'ın pin kodunu kaldırdım zaten..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e-mcani

Oncelikle bence tam olarak ne istedigine karar vermelisin, flame ve crystal 7" lik modeller hero ise 10" ayni siniftan degiller. Bu arada flame'in de 4 cekirdekli versiyonu cikiyor yakinda, beklemek istiyorsan...

ainolun flamenin youtube da yabancıların yüklediği videoları da izldim web oyun score performasnlarına bakınca tableti beğeniyorum. şimdi 7" ya da 10" olması sıkıntı olmaz ama 10" olsa daha da güzel olur. benim için önemli olan oyun ve web. işlemci ile ekran kartına bakıyorum ilk olarak. şu flame 2 geleydi iyiydi :)

bence oyun oynamak için 7" tabletler çok daha kullanışlı... çünkü 10" tabletlerde elin ekranın heryerine ulaşamıyor büyük olduğu için (konsol gibi tuttuğunu düşünürsek)...

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki önerdiğiniz başka bi model var mı? dört çekirdekli ekran kartı da iyi olan ? 550-600 liraya kadar yolu var türkiye garantisi de olan

550-600 TL ye kadar çıkıyorsan nexus7 düşünebilirsin (pek kolay bulunmuyor ama)... yada bu modeli düşünebilirsinhttp://www.hepsiburada.com/liste/acer-a110-8gb-wifi-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd301677&categoryId=3008012

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hem dört çekirdekli işlemci ekran kartı hem de Türkiye garantili üstelik o fiyat aralığında biraz zor gibi geldi bana?! Ancak yurt dışı olur o fiyata istediğiniz gibi bir tablet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.