Şimdi Ara

Ainol elf 2 ve aurora 2 sipariş yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elf 2 yada aurora 2 alıcam.bu ikisi arasında tek fark IPS ekran diye biliyorum. iki ürünü de en uygun fiyatla gümrük sıkıntı çekmeyecek şekilde alabileceğim siteleri önerebilir misiniz? buyincoins i biliyorum diğerleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

• aliexpress ' te A+ satıcılardan almanı öneririm paypal yok fakat güvenlidir. Paypal olsun diyorsan Pandawill.com derim ama iletişime geçip düşük fiyat yazdırman gerekir. Aliexpress'teki satıcılara da söylemende fayda var.

Orijinalden alıntı: erdemerdem67

aliexpress ' te A+ satıcılardan almanı öneririm paypal yok fakat güvenlidir. Paypal olsun diyorsan Pandawill.com derim ama iletişime geçip düşük fiyat yazdırman gerekir. Aliexpress'teki satıcılara da söylemende fayda var.

buyincoins te sanırım satıcı yok direk gönderiyorlar. ordan alırsam fiyatı düşük tutmalarını söylememe gerek var mı?

elf 2 alacaksan Buyincoins de 100 dolar /// yanına çevirici alman lazım/// o da burdahttp://www.buyincoins.com/new_en/details/us-to-eu-ac-power-plug-travel-converter-adapter-product-786.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemerdem67 -- 21 Eylül 2012; 20:28:46 >

gerek yok ama mesela digital photo frame değilde ebook reader yazmalarını söyleyebiliyorsun . :D

elf 2 alacaksan Buyincoins de 100 dolar /// yanına çevirici alman lazım/// o da burdahttp://www.buyincoins.com/new_en/details/us-to-eu-ac-power-plug-travel-converter-adapter-product-786.html

Elf 2 güzel de 8 gb 100 dolar..aurora 16 gb 115 dolar. en iyisi aurora 2 alayım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: kansavkaplan

quote:

gerek yok ama mesela digital photo frame değilde ebook reader yazmalarını söyleyebiliyorsun . :D

Elf 2 güzel de 8 gb 100 dolar..aurora 16 gb 115 dolar. en iyisi aurora 2 alayım ben.

çevirici almayı unutma yoksa şarj edemssin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kansavkaplan

quote:

çevirici almayı unutma yoksa şarj edemssin.

türkiyeden de bulurum onu elektrikçide vardır herhalde:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi günler. daha önce pandawill den hiç alısveriş yaptınız mı? eğer yaptıysanız bilgi verir misiniz.(kaç günde geliyor kargo, alacağınız ürünün fiyatı kanusunda satıcıya mesaj atmaya gerek varmı falan filan)

Orijinalden alıntı: gencbek

iyi günler. daha önce pandawill den hiç alısveriş yaptınız mı? eğer yaptıysanız bilgi verir misiniz.(kaç günde geliyor kargo, alacağınız ürünün fiyatı kanusunda satıcıya mesaj atmaya gerek varmı falan filan)

evet alışveriş yaptım ama sıkıntılar yaşadım ürünü almadan önce stokta ulup olmadıgını sormama ramen ürün ya yok yada geç gönderiyorlar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.