Şimdi Ara

Ainol Aurora 2, Elf 2 Cube U30GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    http://forum.donanimhaber.com/m_63402220/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63402220

Anakonuda satış yaptığımız bir sürü kişi var.

Sıra referans almaya geldi artık

Elimizde hemen teslim Aurora 2 ve Elf 2 ler bulunmakta
    Cube u30GT ler yolda

u.s.b.3 arkadaşımız bu gün teslim aldı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 14 Eylül 2012; 21:50:30 >

• ödemesini yaptık, track numberını aldık ama daha çinden çıkmamış.
    bakalım ne zaman gelecek.
    bu arada ebay'den kılıf vs bakmaya başladım ama inşallah tablet sağ salim elimize geçer.
    ondan sonra referans puanımız netleşir. şu ana kadarki süreçte hizmetinizden memnun kaldım tabii. iyi iş çıkardığınız için teşekkürler.
    Lutfen alip-satmaktan emin olmadiginiz zaman bunu bildiriniz. Ben ciddiye aliyorum, soz verdigim zaman tutmak zorundayimdir, ayni tutumu beklerim. Olmazsa dunyamin sonu degildir, ama sizinle bir daha zor is yaparim. Aciklamaniz gerekir. Nasil konusacaginizi bilmiyorsaniz benimle iletisime gecmeyiniz. anlayiniz, insan evladiyiz.
  • bende bekliyorum track number var elimde ama arkadaşın verdiği ptt linkinden bakıyorum türkiyeye girmedi ürün sanırım böyle bir barkod yok diyor.25temmuzda ödeme yaptım daha çok bekliyecez mi?Bayramdan önce gelir inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Lutfen alip-satmaktan emin olmadiginiz zaman bunu bildiriniz. Ben ciddiye aliyorum, soz verdigim zaman tutmak zorundayimdir, ayni tutumu beklerim. Olmazsa dunyamin sonu degildir, ama sizinle bir daha zor is yaparim. Aciklamaniz gerekir. Nasil konusacaginizi bilmiyorsaniz benimle iletisime gecmeyiniz. anlayiniz, insan evladiyiz.
  • PMLER ATILDI ARKADAŞLAR

u.s.b.3 arkadaşımız bu gün teslim aldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.