Şimdi Ara

AIMP wav sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde yüksek kaliteli wav müzikler var. (44kHz,1411kbps, 49 MB). Bunları bütün player lar açıyor fakat AIMP te tıssssss ses geliyor.Açanlar VLC---Media Player Clasic ve diğerleri.Sorun nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sama -- 26 Kasım 2012; 22:21:02 >

• Arkadaşlar tekrar soruyorum bu AIMP neden wav veya DTS sesleri çalmıyor sadece tssss ses geliyor.
  • Güncel....

Bu arada sorun DTS değilde sıkıştırma veya PCM sorunu heralde.Yardım...

Özellikler....

Audio
    ID : 0
    Format : PCM
    Format settings, Endianness : Little
    Codec ID : 1
    Duration : 3mn 14s
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 1 411.2 Kbps
    Channel(s) : 2 channels
    Sampling rate : 44.1 KHz
    Bit depth : 16 bits
    Stream size : 32.7 MiB (100%)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sama -- 26 Kasım 2012; 22:25:48 >
  • aimp hiç kullanmadığım bir player... windows'un içinde gelen wav dosyalarını veya bu dediklerinizden başka wav dosyalarını çalmayı denediniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet denedim.Sadece VLC bu dediğim formatı çalıyor.Ne Media Player Calssic ne Windows Media Player ne AIMP bu uzantıyı çalmadı.Bu arada AIMP .flac dosyalarını çalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dustdevil

aimp hiç kullanmadığım bir player... windows'un içinde gelen wav dosyalarını veya bu dediklerinizden başka wav dosyalarını çalmayı denediniz mi?

Bu arada sizde AIMP kurarak deneyebilir misiniz? Sonuçta ufak bir program.Acaba sorun nedir AIMP tenmi yoksa benden mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sama

quote:

Orijinalden alıntı: dustdevil

aimp hiç kullanmadığım bir player... windows'un içinde gelen wav dosyalarını veya bu dediklerinizden başka wav dosyalarını çalmayı denediniz mi?

Bu arada sizde AIMP kurarak deneyebilir misiniz? Sonuçta ufak bir program.Acaba sorun nedir AIMP tenmi yoksa benden mi?

Sorununuzu açıksa söylemek gerekirse anlamadım, özelden yada burdan açıklayıcı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adobe Premiere Ses Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .wav uzantılı müzikleri AIMP adlı program ile açıp çalmayı deniyorum ama sadece tssss sesi geliyor.
  • Şu adresten kurup denedim, wav dosyalarda bir problem olmadı.

http://www.aimp2.us/aimp3-download.php

Siz de baştan uninstall/install ile dener misiniz?

Eğer sorun devam ediyor ise foobar2000 öneririm.
  • Ya anladım anladım ama olmuyor çalmıyor sorun ne anlamadım gitti.Senide uğraştırmak istemiyorum ama;
    Benim çalamadığım dosyayı foobar da çalamadı.Şarıkının ismi ;
    01 - Fly Like an Eagle.wav
    Özellikleri "DTS 1411.2 Kbps Boyut 49.7 MB 16bits 44.1 Khz" indirip bir çalarmısınız? Bu arada bunu sadece VLC çalıyor başka hiçbir program çalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sama -- 30 Kasım 2012; 12:48:27 >
  • Denemedim bu dosyayı ama verdiğiniz özelliklerden anlaşılıyor. Bu normal bir wav dosyası değil ondan çalmıyor. DTS mp3 gibi bir kodek, adı wav olsa da player anlamadığı şeyi wav olarak çalmak istediği için tıs sesi çıkarıyor.

aimp için dts pluigini varsa yükleyin yoksa diğer programlarla dinleyin, vlc player direk çalabilir, foobar dts decoder komponenti ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustdevil -- 30 Kasım 2012; 13:05:13 >
  • Bu kadar hızlı cevap beklemiyordum sağol..

Galiba sorun 1411.2Kbps olmasından ve boyutuda çok büyük.Yani çok kaliteli bir dosya.Farklı bir wav denedim 88.2Kbps lik onu rahatlıkla çaldı.Yani extra bir plugin ve ya codec istiyor.Sağol biraz rahatladım.
  • Yok yok büyük değil, sadece içindeki bilgiler kodlanmış.. Kodu çözemediği için player de dosyanın dediğini anlamıyor ve kendine göre garip karakterleri hoparlöre ses diye gönderiyor.

1411.2 kbps CD redbook formatı oluyor, 44100 * 2 * 16 yani saniyede 44100 defa 16 bitlik datayı 2 kanal olarak depolamaktan geliyor.

• Evet dts plugin var onları indirip plugin klasörüne attım ve okudu.Sadece o söylediğim dosyayı okumadı.Aynı albümdeki diğer şarkıları okudu.O da önemli değil sonuçta aynı özellikteki dosyayı okudu ya.Teşekkür ederim plugin olayını bilmiyordum öğrendim ve olay çözüldü.Tekrar Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.