Bildirim
aimbotz 100 k rekorlarınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aim bot kullanmiyorum hocam.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
her mesajın altın bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir yazıyor. bu ne aga. -
o bayadır var hocam -
-
-
armorsuz daha rahat hissediyorum o yüzden armorsuz yapıyorum zaten bişeyi değiştirmiyor kafaya sıktığımız için -
Bende ayölyede gözükmüyor bu aim botz. Naaıl halledebiliriz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Benjamin Greeg
Bende ayölyede gözükmüyor bu aim botz. Naaıl halledebiliriz?
googleye yaz aimbotz diye çıkar -
böyle csde kendinizi geliştiremezsiniz onu da diyim hazır konusu dururken. zaten cs bir yerden sonra yeteneğinin olup olmamasına bakan bir oyun. 10-12k saat oynayıp tier 1 seviyeye geleceğinin garantisi yok yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: nightwish34
böyle csde kendinizi geliştiremezsiniz onu da diyim hazır konusu dururken. zaten cs bir yerden sonra yeteneğinin olup olmamasına bakan bir oyun. 10-12k saat oynayıp tier 1 seviyeye geleceğinin garantisi yok yani.
sakin ol şampiyon profesyonel olma gibi bir amacımız yok ne ekipmanım var ne pc
60-70 fps ile oynamaya çalışıyoruz lol -
adamın şu mesajına 'sakin ol şampiyon' yazacak ne gördün acaba... ne kadar zaman verirsen o kadar iyi olursun gibi bişeyin olmadığını yazmış adam, bizimki de 'sakin ol şampiyon' diyor... allah akıl fikir... bi de fpssini yazmış. bize ne senin fpsnden... genel bi fikir belirtiliyo burada.
iyi gidin böyle milyon tane bot vurun, aim king olun, ama ondan sonra gram oyun mantığı takım oyunu bilmeyip ''ya ben makine gibi adamım niye hepsini vuramıyorum ühü ühü''. -
quote:
Orijinalden alıntı: can_celik
adamın şu mesajına 'sakin ol şampiyon' yazacak ne gördün acaba... ne kadar zaman verirsen o kadar iyi olursun gibi bişeyin olmadığını yazmış adam, bizimki de 'sakin ol şampiyon' diyor... allah akıl fikir... bi de fpssini yazmış. bize ne senin fpsnden... genel bi fikir belirtiliyo burada.
iyi gidin böyle milyon tane bot vurun, aim king olun, ama ondan sonra gram oyun mantığı takım oyunu bilmeyip ''ya ben makine gibi adamım niye hepsini vuramıyorum ühü ühü''.
adam benim mesajıma bunları yazacak ne gördü ne bir iddaam var ne bir porfesyonellik anlayışım kendi kendinize kafanızdan türetmeyin ayrıca maçta yaşadıklarınızın acısını burda çıkartmaya çalışmayın -
Ya o dediğin öyle ama oynadıkca oyun bilgisi aimi tuttugun yer bunların hepsi daha gelişir. Ben oyunu aldım ilk basladigim seviye dmgye atti ondan sonrada 1 ay oynadım dmg de takıldım kartal oldum derken 1 ay oyunu anlamaya alışmaya çalıştım. 2 ay sonunda falan globale cıktım hani seviyenin farkettiğini anliyordum. Reflekslerin bile açılıyo kendine geliyorsun. Belki bir seviyeden sonra daha fazla gelişemezsin ama illaki bunu yaptıgın antremanla çalışmayla epey bir seviyeye getirebilirsin. Yeterki gününde ol, sakin kafayla gir, sabırlı ol ve en önemlisi oyuna girmeden biraz elini ısındır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aimbotz challenge gibi ortaya atmışsın resmi bari m4 yerine keleş kullansaydın bu nasil challenge
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MrWyatt
Aimbotz challenge gibi ortaya atmışsın resmi bari m4 yerine keleş kullansaydın bu nasil challenge
m4 silah değil mi lol -
Neden ota b.ka lol yazıyorsun? -
Komik oldugunu saniyor sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X