Şimdi Ara

Ailevi Mesele İçin Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar. Ben 18 yaşındayım, ailenin en küçüğüyüm, seneye de üniversiteye geçeceğim inşallah. Aile içinde oldukça zor bir durumdayım. Üstüme aşırı düşmeye başladılar. Bugün eve 12'de geldim diye yapmadıklarını bırakmadılar. Evlatlıktan reddedecekler utanmasalar. Her an telefon edip ne yaptığımı nerede olduğumu soruyorlar. Artık sıkılmaya ve yalan söylemeye yatkın hale gelmeye başladım. Zira Kadıköy'deyim desem ne işin var orada diye 10 dakika konuşuyorlar. Özellikle annem. O sonra babama gaz veriyor, babam da üstüme geliyor. Farkettiğiniz gibi ciddi bir muhabbet. Lütfen ne yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi söyleyin, öneride bulunun. Bu şeyi yaşayanınız varsa daha sonralarında ne olduğunu söyleyebilir mi? Yardımınıza ihtiyacım var.

• öncelikle merhaba ve iyi geceler. aynı şekilde benimde ailem öyle, yani genelde herkesin ailesi öyledir. bunun sebebi de evlatlarını düşünmeleri, evladını sevdikleri için önemsedikleri yüzündendir. malum devri ve ortada olanları herkes biliyor, gittikçe kötüleşen bir devirdeyiz. sokakta durduk yere adam bıçaklayan mı ararsın var, 5 lira için adam öldüren mi dersin var her türlüsü var yani. onlarda seni düşündükleri için ve önemsedikleri için senin başına zarar gelmesin diye öyle davranıyorlar.

haline şükret bence, kimisinin ailesi bile yok. olsa da ailem en azından bana da böyle kızsa diyenler var yahut ailesi olupta çocuğunu düşünmeyen bile var. her haline şükretmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeeChaolan -- 3 Temmuz 2014; 1:11:12 >
  • Son derece haklisin. Ama seneye universiteye gececegim, gidecegim evden. Onu da dusunuyorum. O zaman ne olacak bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrendless

Son derece haklisin. Ama seneye universiteye gececegim, gidecegim evden. Onu da dusunuyorum. O zaman ne olacak bilmiyorum.

o zaman da elbet seni düşünecekler, arayacaklar rahatsız edeceklerdir hocam. aile bu sonuçta, onlar senin annen baban. ne kadar çok seni sıksalarda, rahatsız etselerde bunları sırf seni düşündükleri, sevdikleri için yapıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tez için yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.