Şimdi Ara

Ailesi ile sorunları burda paylaşan ergen arkadaşlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet bu konumda bahsetmek istediğim sorun, ailesiyle ilgili basit sorunlar yaşayıp hemen buraya yazmasıdır öncelikle egonuzu tatmin etmek için evden kaçıcam yok efendim babama el kaldırcam faln saçma sapan düşüncelerini kınamakla birlikte bir şey hatırlatmak istiyorum benim alt komşum annesiz ve babasız büyümüş 30 yaşında bi adam aramız çok iyidir benim 18 yaşımda olmama rağmen akran gibi yi anlaşırız, anlattıklarına göre yetiştirme yurtlarında 2 kez intihar eyleminde bulunmuş ama kurtulmuş bir şekilde neyse kader diyelim konu bu değil aramızda böyle anne babasını hiç görmemiş kardeşlerimiz abilerimiz var iken siz babanız(sizi canından çok seven anneniz) bi kere size bağırdı onurunu kırdı diye evi terketmekten intihar etmekten bahsediyosunuz .Aslında benim bu konuyu açmak yerine teker teker bu şekilde konu açanlara yorum olarak yapmam gerekirdi ama okadar fazlaki günümüzde bu şahıslar o yüzden genel bi açıklama yapmak istedim.O beğenmediğiniz aileniz en kötü gününüzde bile yanınızda olur benim başıma neler geldi neler hiç bi arkadşım dostum yanımda yokken arkamda babam vardı hep değerini bilin ailenizin ve böyle forumlarda tanımadığınız insanların önünde güzel aileninizi tenkit etmeyin .

• 40 yılda bi efkarlandım ilk defa düzgün bi konu açtım oda okunmuyor yok yok sizin canınız csb çekmiş
  • Herkesin ailesi seninki gibi mi zannediyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Herkesin ailesi seninki gibi mi zannediyorsun?

doğru vardır kötüsü benimkide çok iyi sayılmaz babam sinir hastası düzenli olarak yüksek dozlu sakinleştiriciler kullanıyor ama ne kadar kötü olursa ne yaparsa yapsın sana 20 yaşındaysan 20 yaşına kadar katlandılar hangi arkadaşın yapar bunu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.