Şimdi Ara

Ailenin yıldızı Paketi 2018 Avantajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Digiturk’ün değişen yep yeni arayüz ve paketleri ile Şimdi evinde diğitürk kullanmayan kalmayacak. Digiturk web bayisi digiturkiye yeni yılda avantajlı paketleri, dolu dolu içerikleri ile televizyon keyfini tüm Türkiyeye sunuyor. digitürk kampanyaları 2018 Yılında nasıl olacak ? Yeni paket sistemi ile Ailede herkesi mutlu edecek Digiturk Ailenin Yıldızı Paketi Belgesel, sporsever, Çocuk ve HD yayınları Televizyonunuza Digiturk web bayisi Sayesinde sunmaya devam ediyor. Ayrıca beIN connect ile 4 farklı ekranda ( cepte, webde, Tablette, yada TV’de) izlemeniz mümkündür. Ailenizin Starı Digiturk Ailenin yıldızı Paketinde Ne var ?

    Şimdi aile Yıldızı paketi üyesi olun Ailenizde herkesi mutlu edin. yeni yılda Digiturk’ün ayrıcalıklı dünyasını Digiturkiyebayi ile Yaşayın. Kampanyaya başvurmak için 0552 223 73 48 mobil iletiim hattından yada 0216 479 96 79 kampanya bilgi hattından kayıt olabilirsiniz.



  • Kampanyalardanhttps://www.digiturkiyebayi.com/ adresi uzerinden yararlanabilirsiniz
  • arkadaşım...kesin bilgi sahipi olayım sen garanti verirmisin yani dijitürk filimleri ve dizileri makaslıyomu sansür varmı özellikle erotik ve korku görüntüleri mozayikleniyomu?...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartilkisi

    arkadaşım...kesin bilgi sahipi olayım sen garanti verirmisin yani dijitürk filimleri ve dizileri makaslıyomu sansür varmı özellikle erotik ve korku görüntüleri mozayikleniyomu?...

    Deadpool'da gece izlediğim için midir bilmem küfürleri sansürlemiyorlardı... bilen bilir küfürlü bir filmdir.
  • Dsmart ve Tıvıbu da olduğu gibi, Dijitürk'ün de modül kart satışı olsa alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailenin yıldızı kk ile aylık 20 tl. Yüzde elli engelli indirimi ile de 20 tl. Bu nasıl bir kandırmaca? Yüzde 50 indirimli diyorsunuz ama normal satış fiyatına satıyorsunuz? Kendiniz seyredin ben almıyayım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...digitürke yayın hayatında başarılar dilerim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.