Şimdi Ara

Ailemle ilgili bir sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öyle bir ailem var ki , ben hariç maddiyata aşırı önem veriyorlar. Yani maddiyata önem vermeyelim mi ? Hayır tabii ki verelim fakat insanlar arası ilişkilerde bu kalp kırıcı bir unsur olmamalı. Bir teyzem var hem teknoloji özürlü , hemde nt den aldıgı 10 tl lik kulaklıgı bozdum diye demediğini bırakmadı. Ailenin geneli böyle. Tabii iş 10 liralık kulaklıkla bitmiyo. Laptopunu 40 cm yükseklikten düşürdü diye evde kovan hala mı dersin , hiç bir eşyasına dokunulmasına izin vermeyen cimri kuzenlerimi mi dersin. Yok abi olmuycak böyle. Yeni bir teknolojik eşya aldıgında bana koşuyorlar.

Kuzenim iPad satın aldı. Tam teknoloji özürlü apple kinligi açmadan aktive etmiş ipadi , " laann buna nasıl tempıl ran indircme ?? " diyodu. Bende ver apple kimligi açmak için aldım , elime aldıgımda ilk sözü " dikkat et bozma yeni aldım " oldu. Artık hiç bir konularında yardım etmeyeyim diyorum ama biliyorsunuz teknoloji bilen ailede siz varsınızdır. Geçen sene iphone 3gs i mi çaldıran küçük kuzenime ben hariç herkes fırça attı. Bir tek dayım var cimri olmayan benim gibi insanları kırmayan. Ben duygusal bir insanım ve bu tür şeylerde kırılırım. Daha sonra kalp de kırabilirim. Yanlış anlaşılmasın bana değil herkese karşı böyleler , birbirlerine , arkadaşlarına vs.

Daha çok örnek veririm de bu kadar yeter sanırım beyler.

• hll knk

devam edin
  • devam edin

hll knk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonolog -- 22 Haziran 2013; 17:34:58 >
  • Beyler trollemeyin ya ya. Sorun bende mi onlarda mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Merhaba arkadaşlar. Öyle bir ailem var ki , ben hariç maddiyata aşırı önem veriyorlar. Yani maddiyata önem vermeyelim mi ? Hayır tabii ki verelim fakat insanlar arası ilişkilerde bu kalp kırıcı bir unsur olmamalı. Bir teyzem var hem teknoloji özürlü , hemde nt den aldıgı 10 tl lik kulaklıgı bozdum diye demediğini bırakmadı. Ailenin geneli böyle. Tabii iş 10 liralık kulaklıkla bitmiyo. Laptopunu 40 cm yükseklikten düşürdü diye evde kovan hala mı dersin , hiç bir eşyasına dokunulmasına izin vermeyen cimri kuzenlerimi mi dersin. Yok abi olmuycak böyle. Yeni bir teknolojik eşya aldıgında bana koşuyorlar.

Kuzenim iPad satın aldı. Tam teknoloji özürlü apple kinligi açmadan aktive etmiş ipadi , " laann buna nasıl tempıl ran indircme ?? " diyodu. Bende ver apple kimligi açmak için aldım , elime aldıgımda ilk sözü " dikkat et bozma yeni aldım " oldu. Artık hiç bir konularında yardım etmeyeyim diyorum ama biliyorsunuz teknoloji bilen ailede siz varsınızdır. Geçen sene iphone 3gs i mi çaldıran küçük kuzenime ben hariç herkes fırça attı. Bir tek dayım var cimri olmayan benim gibi insanları kırmayan. Ben duygusal bir insanım ve bu tür şeylerde kırılırım. Daha sonra kalp de kırabilirim. Yanlış anlaşılmasın bana değil herkese karşı böyleler , birbirlerine , arkadaşlarına vs.

Daha çok örnek veririm de bu kadar yeter sanırım beyler.

hocam burada senin devranısların onemli yani sen de teknolojiden anlamıyormus gibi yapabilirsin mesela ipod verince ben anlamam bundan hic kullanmadım dersin olur biter.Böyle konularda böyle hareketler yapana ben de sinir olurum ve annem babam kardeslerim dısında kimseye yardım etmem böyle davranırlarsa.Zaten kuzenlerim öyle bir harekette bulunmuyor iyiler Allah a sükür.Ama kac kere bir seyi yapmayí ögretip de suçlu cıkartıldıgím olmuştur ondan sonra da millete böyle konularda yardım etmeyi bıraktım sadece adam gibi davrananlara ve aileme yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun sende dememizi beklemiyorsun heralde?
  • Sorun ailende dostum. Onları değiştiremezsin. Kabulleneceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tylerdurden04 kullanıcısına yanıt
    Hah hocam tam olarak o konudan şikayetçiyim birazda. Bir şey öğretiyorsun pişman ediyorlar. Senin çözümünü denemeye çalıştım ama olmuyor yardım ediyorum. Kötülüğe kötülükle karşılık verilmez. Kuzenim kötü biri değildir normalde espri yapar ısmarlar ama böyle konularda böyle huy alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Hah hocam tam olarak o konudan şikayetçiyim birazda. Bir şey öğretiyorsun pişman ediyorlar. Senin çözümünü denemeye çalıştım ama olmuyor yardım ediyorum. Kötülüğe kötülükle karşılık verilmez. Kuzenim kötü biri değildir normalde espri yapar ısmarlar ama böyle konularda böyle huy alıyor.

hocam kuzenin öyleyse yardım et diger teknoliden anlamayan ama diger türlu sana karsı iyi olanlara da ama her alanda kötü davranananlara elleme bırak kendi isini kendi görsun genelde bana 2. tür denk geliyor mesela okulda kızla muhabbetim yok adam gibi bir sorunu oldu mu habire gelip bana soruyor en sonunda canıma tak etti her sorusuna bilmiyorum dedim daha da sormadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni bir elektronik alet aldıklarında yardım etmessin olur biter
  • onlar aile değil dostum akraba aile senin annen baban kardeşlerin olur
  • Karışma milletin telefonuna osuna busuna başınada bela alma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.