Şimdi Ara

Ailemden Gizlice Evleniyorum Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşımla aynı şehirde okuyoruz artık beraber ayrı bir eve çıkmak istiyoruz. Evli olmayınca durum biraz sıkıntılı biliyorsunuz. Bu yüzden salı günü gidip belediyeden tarih alıcam evleneceğiz. İmam hatip okuyan bir arkadaşımlada konuştum oda imam nikahını kıyacak. Neyse mesele bu değil zaten... Benim şuan babam üzerinden hastanelerde herhangi bir ücret ödemeden muayene olabiliyorum. Kız arkadaşımda öyle acaba evlenince kız arkadaşımda babamın üzerinden muayene olabilir mi ?

• onun yerine evliyim deyin. yalanlarla geçiştirin. en olmadı bir şekilde ayarlayın. evlenme falan sakat iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

onun yerine evliyim deyin. yalanlarla geçiştirin. en olmadı bir şekilde ayarlayın. evlenme falan sakat iş.

Polis sıkıntı çıkarmayacak olsa mahalle falan sorun değil.
  • Kız arkadaşın direkt olarak babasının sigortasından düşecek. Sana önerim kız arkadaşın soyadımı değiştirmek istemiyorum desin, çünkü otomatik olarak bütün devlet kurumlarında, hastanelerde vs. soyismi değişecek ve gizli bir evlilik yapacaksanız sıkıntı yaşarsınız. Sana çok fazla dezavantaj olmayacak ama sen de babanın sigortasından düşersin. onun dışında nüfus sureti falan çıkartırken dikkali olun, medeni haliniz orada yazıyor :D bu kadar şeyi nerden biliyorsun diye soracak olursan ben de aileden gizli evlendim.
  • Polis niye sıkıntı çıkarsın hocam kaç kişi var aynı evde yaşayan + dini nikahın geçerli olması için duyurma kuralı vardır. Ailenden gizli olursa nikah geçerli olmuyor yan,.
  • Bence yalanla falan uğraşmayın derim varsa imkanınız gerçekten evlenin ailenizede söyleyin. ilerde sıkıntı çıkar söyleyeyim
  • Polis neden sıkıntı çıkarsın.

İki genc kendi arzusuyla ayni evde yaşıyorsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim arkadaşlar hiç düşünmedi öyle evlilik falan aynı evde karı koca hayatı yaşayıp ayrıldılar
    bişey de diyemiyosun diyince dokuz köyden kovuluyosun
    buna çağdaşlık deniyor sanırım yada medeniyet

• Polisten sıkıntı çıkar diye korktuğuna göre kız arkadaşın reşit değil galiba.

• İkinizde düşersiniz anadan babadan. İlerde sıkıntı olur kıymayın kendinize ii güç yok ise.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.