Şimdi Ara

Ailem yüzünden eğitim hayatım mahvoldu ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam, bu sene yks ye giricem ama pek çalışamadım. Evde sürekli kavga gürültü eksik olmuyor ailem de pek destek çıkmıyor. Ben de ne yalan söyleyeyim saldım bu sebeplerden ötürü. Ailem çok problemli onlar yüzünden 10. Sınıfta 5 tane okul değiştirdim ayrılcaklardı başka yere taşındık VS. Genel olarak konularım tam değil 11. Sınıfta geçen sene dershaneye gittim bayağı toparladım matematik geo ama bu sene bunların yanında çalışamıyorum zaten psikolojik problemlerim de oldu bu ailevi sorunlardan. Seneye tekrar hazırlanmak istiyorum çünkü 2 3 ay düzenli çalıştım geçen sene 4 yıl aynı okulda okuyan insanları hep geçtim sınavlarda VS 1. Oldum. Yani kafam çalışıyor çok şükür kendime güveniyorum. Ama bu ailemin yanında nasıl çalışcam bilmiyorum imkansız yani. Odam bile yok. Boş oda var annem her şeyi buraya doldurdu ardiye gibi. Abim çalışmıyor sürekli evde babamda öyle. Napıcam bilmiyorum acaba bu sene bir yeri yazıp gidip üniversitede tekrar mı yks çalışsam.... Yardımcı olursanız sevinirim çok sıkıntıdayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalan zamanda elinden geleni yap hemşirelik vs. gelirse gidersin. Seneye de tekrar girersin hem elinde de bir meslek olur hiç değilse. Hemşirelik maaşı 6k atama sıkıntısı da pek yok

• Jack Sparrowa özenebilirsin.

Acaba bu şakayı anlayan kaç kişi çıkar

• bu sene bir yeri yazma, boşuna obp kırdırma yav. adam gibi çalışmaya devam et ve durumun derli toplu olsun, seneye her gün kütüphaneye gidersin, veya sevdiğin bir etütte çalışırsın hep hallolur aga. başarılar, umarım her şey senin için güzeli olur.

• meftun. M kullanıcısına yanıt

Hemşirelik düşünüyordum hiçbir şey gelmezse ona giderim diye ama o da gelmez bence en iyisi adam akıllı bir sene daha çalışmak, oraya gidince de üniversite dersleriyle yks ikisi bir arada olmaz herhalde

• Doğru söylüyorsun evet öyle yapıcam haklısın. Kütüphaneye giderim yapacak bir şey yok gibi başka.. Teşekkür ederim

• Gelecektenumutlubirzavallı G kullanıcısına yanıt

Aga sınava 110 gün var sen niye salıyon kendine bahane arama bu sene elinden geleni yap hayat bu ne olacağı belli olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mezuna kalsan bile iyi yerden kalmak için salma elinden geldiği kadar çalış daha 4 ay var

• kardeşim daha zaman var sınava.yani şimdi başlarsan sınava kadar bayaa bi ilerleme kaydedersin diye düşünüyorum.

• Ailen yüzünden eğer gündüz çalışamıyorsan. Onlardan uzak durabilmek için gündüzü geceye, geceyi gündüze çevirebilirsin. Bize geçen sene 1 aylığına misafir gelmişti yks'ye o zaman son 2 ay kalmıştı. Ben gündüz çalışmamdan verim alamayınca onlarda gece uykusundan verim alamıyordu.  

• Ben de gece çalışayım dedim bir ara babam şartelden odamın ışığını kapatmıştı kaç defa sürekli söyleniyor

• Evde çalışamıyorsan kütüphane tarzı yerlere gitmen senin için daha iyi olur gibi.

• Gelecektenumutlubirzavallı G kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun uni yaz kurtul o evden eger dedigin kadar basarili isen 2 yilin hayatinda pek bir onemi yok yaz bir yer baska sehre git 2. sene hazirlan ama ne olur ne olmaz diye bu sene de toparlamaya calis artik ne olursa tercihlere gelince de iyi dusun o uniyi okuma sinava calismama ihtimalin de var kutuphane secenegini sonuna kadar kullan
  • meftun. M kullanıcısına yanıt

hemşirelik nasıl 6k hocam :DDDDDDDDDDD

• wXeraf kullanıcısına yanıt

Kaç alıyor asgari ücret mi  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.