Şimdi Ara

ailem steroid kullanmama izin vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • televizyonda internette görüyorlar ölen vücutçuları banada birşey olur diye korkuyorlar izin vermiyorlar iknada olmuyorlar

steroidlere herkes kötü gözle bakıyor . çok zararlı diye görüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 12 Kasım 2015; 10:01:08 >

• Steroidi oyuncak falanmı sanıyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmza-mesaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden bu steroidi çoçuk işi sanıyorsunuz

Neyse herkesin sağlığı kendine bizene

Steroid kullanan sporcuların 20-25 yıl sonraki hallerine bak ;)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarchist Reaper -- 12 Kasım 2015; 9:49:19 >
  • Kullan sana bişey olmaz .

• Pişman olucaksın ciddiysen yapma.

Trollsen devam et bas gitsin qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: denixex

televizyonda internette görüyorlar ölen vücutçuları banada birşey olur diye korkuyorlar izin vermiyorlar iknada olmuyorlar

Steroid ne işe yarar biliyor musun ? Yada supplementlerden farkı ne biliyor musun ?

Kas liflerini hangisi daha çabuk onarırır hangisi protein ihtiyacını karşılar bunları biliyormusun ?

Steroid'in gerçek amacını biliyor musun peki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullan bence bu kafayla çok yaşaman hata olur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhandngiz

quote:

televizyonda internette görüyorlar ölen vücutçuları banada birşey olur diye korkuyorlar izin vermiyorlar iknada olmuyorlar

Steroid ne işe yarar biliyor musun ? Yada supplementlerden farkı ne biliyor musun ?

Kas liflerini hangisi daha çabuk onarırır hangisi protein ihtiyacını karşılar bunları biliyormusun ?

hocam 1.5-2 yıldır vg yapıyorum , vücut gelişmiyor artık büyüyemiyorum , supplement kullanıyorum zaten ama olmuyor tıkandım kaldım , beslenmemi düzenledim antrenmanımı değiştirdim falan ama yok gelişmiyor artık

• quote:

quote:

quote:

hocam 1.5-2 yıldır vg yapıyorum , vücut gelişmiyor artık büyüyemiyorum , supplement kullanıyorum zaten ama olmuyor tıkandım kaldım , beslenmemi düzenledim antrenmanımı değiştirdim falan ama yok gelişmiyor artık

Olmuyosa zorlama bırak. Herkes vucutçu olcak diye bişey yok. Memleketin çöpçüye de ihtiyacı var

• quote:

quote:

quote:

Dostum bi ss atar mısın?Bende hafiften başladım ama bel fıtığı var diye çok zorlayamıyorum.Havuz + ağırlık şekilinde gidiyorum.

• Onlardan gizli kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

kullan bence bu kafayla çok yaşaman hata olur zaten

fazla bir zararı yok dünyada milyonlarca kişi kullanıyor
  • dnp kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Cidden bu steroidi çoçuk işi sanıyorsunuz

Neyse herkesin sağlığı kendine bizene

Steroid kullanan sporcuların 20-25 yıl sonraki hallerine bak ;)))

araştır kardeş frank zane falan ..

sporu bırakmadigin sürece bir sıkıntı yok ama tabiki juice taraftarı degilim
  • sen ailene ben steroid kullanabilir miyim diye bile sorabiliyorsan o ailede büyük sorun var demektir.çoğu kişinin ailesi tv de bodyci öldü falan görüncü protein tozlarını bile çöpe döküyor
  • Dmt kullan o da güzeldir

• Bende kullanmayı düşünüyorum,doğal yoldan istediğimiz kuruluğa ulaşamıyoruz maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: D-12 White

Bende kullanmayı düşünüyorum,doğal yoldan istediğimiz kuruluğa ulaşamıyoruz maalesef

benim amacımda hacim kazanmak hocam doğal yolla fazla büyüyemiyorum artık
  • Kaç kilosunuz acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.