Şimdi Ara

Ailem sigara içtiğimi biliyor-bilmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lise 3 e gidiyorum 2 senedir sigara içiyorum 1. sene düzensiz 2. sene düzenli olarak. Ailem birkaç kere yakaladılar ancak söz verdirdiler falan bi şekilde 2 sene geçti. Babam beni hiçbir zaman dövmedi kendiside içtiği için. Dedem amcalarım zamanında çok dövmüş bi işe yaramadığı için o da beni dövmedi. En son 2 ay önce düzgünce karşısına aldı konuştuk.

+Oğlum sigara içtiğini biliyorum niye bırakmıyorsun ,

-bilmiyorum baba

+ben seni istesem döverdim biliyorsun ama bi işe yaramadığını bildiğim için dövmüyorum.

-...

+insallah bırakırsın ama ilerde çok pişman olacaksın bunu da bil babam demisti dersin... İçme sebebin ne kim alıştırdı falan filan böyle devam ediyor.

-Kimse alıştırmadı baba kendim alıştım. (halbuki uzun süren bi ilişkiden sonra baya psikolojik şeyler yaşadıktna sonra başlamıştım.)

+Peki bırakmayacakmsın

-Tamam baba 6 aylık bırakabilirm söz veriyorum(anlık gaza gelerek)

+niye 6ay?

-bilmiyorum baba

+tamam 6 ay olsun ama insallah daha uzun sürer... git hadi

ancak ben 1 ay dayandıktan sonra tekrar başladım yapamadım fazla sigarasız. (günde 15 16 dal içiyorum)

yine yakaladılar bugün ve içiyorsan iç benim paramla alma kendine sigara dedi. bunu diyen adam daha bir kaç ay öncesine kadar paran olmazsa söyle veriyim derdi.

Evet arkadaşlar siz ne diyorsunuz babama gizliden paketleri göstereyimmi yoksa yine normal sekilde içmeye devammı edeyim?

• Illa ıciceksen babanın yanında iç cunku yasin daha 16 17 gidip kötü arkadaşlar edinip onlarla gezip başka alışkanlıklara başlayacağına sigarayla saygı vs olmaz içersin veya içmezsin yaş kemale erdikten sonra keşke içmeseydim diyorsun ama o yaşlarda aman ne var pskolojik sıkıntım var yok.havali görüneyim yolundan içiliyor aslında hicbiseyi hafiflettigide yok
  • reis bugün eve geldiğimde babam karşıma geçti dötün yiyosa iç dedi inşallah biyerden duyarımda seni milletin içinde bi döveyimde gör dedi :) ben en iyisi gizli gizli içmeye devam 

• CaReD06 C kullanıcısına yanıt

Işte orası babanında yetiştirilme tarzıyla alakali aynı kız çocuk dışarda gezince komşuların konuşma olayı gibi baban nasıl yetistirildiyse sende öyle olursun sen çocuğunu nasıl onun çocuğunda öyle yetişir yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.