Şimdi Ara

Ailem salak muamelesi yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen yıl lise sondum üniversiteye hazırlanıyordum doğal olarak ama cok calısmıyordum daha doğrusu cok calısmıs gibi oluyordum mesela 10 dakka ders calısıp 1 saat pc de oyalanıyordum sonra tekrar öle 10-20 dakka derse bakıyordum totalde 5-6 saat zaman geciyor bense toplasan 1 saat felan calısmıs oluyordum ancak ailem beni sanki 5-6 saat calısmıs sanıyordu,öte yandan akrabalarımı sevmediğimden ve onlarda beni çağırdığı zamanlar gitmemek icin hep aynı bahaneleri uyduruyordum ''ders calısıyorum' yani akrabalarımın ve ailemin kafasında sanki ben günde 10 saat ders calısıyormus gibi bir izlenim bırakmısdım,ancak sınava girdiğimde gel gelelim verimli calısmadıgım için iyi bir sonuc alamadım ve tekrar hazırlanmaya karar verdim bu yıl daha bilincliyim ama bu seferde salak muamelesi görüyorum gecen o kadar calısdın felan muhabbetleri dönmeye basladı

bu yıl sınava gircek arkadaslara tavsiyem; ders calısmıyosanız bunu söyleyin ailenizi kandırmaya calısmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvan arkadas -- 1 Ekim 2012; 22:24:47 >

• gördüğün gibi sadece kendini kandırdın. ve sonuçları...
  • O zaman sen de ailene muhallebi yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Babam çok cahil...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.