Şimdi Ara

Ailem PC almama izin vermiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Agalar şimdi ben internet oyun bilgisayarı beğendim ve 3.5kya gayet güzel bir oyun bilgisayarı fakat ailem internetten bilgisayar alınmaz diyor.Gerçekte 3.5kya bulunda göreyim oyun bilgisayarı.Şu an ki bilgisayarım yoktan kötü.Bu bilgisayara hem oyun hemde eğitim için ihtiyacım var.Napabilirim bu fikirlerinden döndürmek için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "yoktan kötü" ne la ? iyimiş  beğendiğin bilgisayrın linkini ver bakalım bi 3500 e işlemci veriyolar bu ülkede :)

• 3500 e 3.el alırsın sanırım  

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I5-3470 8gb 120gbSSD + 500gb HD GT730 4gb 18.5"

İyi fiyat bu devirde,iş yapar,hayırlı olsun.

• benim ailem de izin vermiyordu mağazadan aldık. 3500 bana biraz fazla ucuz geldi dikkat et fiyatlar arttıkça dolandırıcılar da artıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NeedPC kullanıcısına yanıt

Ekran kartı oyuna yönelik bir kart değil. Veri yolu 64bit bir kartla 3d oyun oynamak pek mümkün değil. 8 render ünitesi de neredeyse 20 sene önce çıkan kartlarda standart :) gidip valhala oyununun resmini yapıştırmışlar ilana dalga geçer gibi.

seni şöyle alalım:

https://www.sahibinden.com/playstation-4/ikinci-el?date=30days&sorting=price_asc&price_min=900&a106065=1194819&query_text_mf=ps4&query_text=ps4

https://www.sahibinden.com/playstation-4-oyunlar?date=30days&sorting=price_asc&price_min=39&query_text_mf=ps4+oyun&query_text=ps4+oyun

pardon ekran kartı yokmuş. 730m entegre chip var. yukarıdaki karttan biraz daha iyi 128 bit 16 render var. CS-GO, LoL falan oynatır anca daha fazlasını bekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 3 Eylül 2021; 12:18:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop tepki vermiyor.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paiajajajajajananan ailen sana pc almamakta haklıymış bulduğu pcye bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anki bilgisayarım interneti geç doğru düzgün açılmıyor.Zaten 10 yıl kullanacak halim yok.LGSden sonra yükseltirim alırsam.Oyun için değil eğitim için alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.