Şimdi Ara

ailem motorsiklet almama izin vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 18, 19 olacam sayılır, küçüklükten beri chopper hayranlığı var, fakat hem annem hem babam izin vermiyor, Türkiyede kullanılacak en son araç olduğunu söylüyorlar, evet haklılar motor kazaları çok ve trafik aracı olarak sayılmıyor fakat yinede almak istiyorum, ikna etmek için ne yapmalıyım

• Onlara yaptıklarının yanlış olduğunu söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni kaza yapmış birisi olarak söylüyorum, bu sıcaklarda asfalta amele sümüğü gibi yapışıp birde cayırrt diye sürüklenirken yanmak istiyorsan para biriktir. ama motosiklet için değil ekipmanlar için. kask,mont,pantolon ve eldivenini al ailenin karşısına çık. ben tedbirimi aldım motosiklet sevdam kesindir diye çıkar masaya vur. sonra ilk mıcırlara sürüklenme anında beni hatırla. şimdiden geçmiş olsun.
  • bizim evde 3 tane var biri scooter biri naked diyeride dag motoru artik hangisini surecegime karar veremiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilton

yeni kaza yapmış birisi olarak söylüyorum, bu sıcaklarda asfalta amele sümüğü gibi yapışıp birde cayırrt diye sürüklenirken yanmak istiyorsan para biriktir. ama motosiklet için değil ekipmanlar için. kask,mont,pantolon ve eldivenini al ailenin karşısına çık. ben tedbirimi aldım motosiklet sevdam kesindir diye çıkar masaya vur. sonra ilk mıcırlara sürüklenme anında beni hatırla. şimdiden geçmiş olsun.

Kazan nasıl oldu ekipmanın var mıydı?
    Bu arada bir arkadaşım ehliyeti aldı bir sene sonra chopper aldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede düzgün araç kullanan yok kardeş sen canından olursun kask yok hızlı gidiyordu vs vs araç sahibi 2-3 bin tl hasarla kurtarır sen ne olacan ben şu an araç ehliyeti için çalışıyorum çalıştıranlar bile sınavda sinyali fln hep ver sonra ara yolda şehir içinde lüzumu yok diyor bence iyiliğini düşünüyorlar...

• Olum turkiyede motor kullanilmaz la

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekipmanın sağlam olsun.

• quote:

yeni kaza yapmış birisi olarak söylüyorum, bu sıcaklarda asfalta amele sümüğü gibi yapışıp birde cayırrt diye sürüklenirken yanmak istiyorsan para biriktir. ama motosiklet için değil ekipmanlar için. kask,mont,pantolon ve eldivenini al ailenin karşısına çık. ben tedbirimi aldım motosiklet sevdam kesindir diye çıkar masaya vur. sonra ilk mıcırlara sürüklenme anında beni hatırla. şimdiden geçmiş olsun.

Asfalta yapışmak gibi bir niyetim yok .d bu yuzden yapişsam bile ekipman tam.olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Asfalta yapışmak gibi bir niyetim yok .d bu yuzden yapişsam bile ekipman tam.olacak

Yaya geçidinde araçların daha öncelikli olduğu bir ülkede motor kullanmak türk ruleti gibi bir şey.Üstünden kamyon tekeri geçti mi kurşun geçirmez zırh olsa bile fayda etmez.İnternette hatta videosu var Diyarbakır'da yaşanmıştı sanırsam su tankeri motorun üstünden geçiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

quote:

Yaya geçidinde araçların daha öncelikli olduğu bir ülkede motor kullanmak türk ruleti gibi bir şey.Üstünden kamyon tekeri geçti mi kurşun geçirmez zırh olsa bile fayda etmez.İnternette hatta videosu var Diyarbakır'da yaşanmıştı sanırsam su tankeri motorun üstünden geçiyordu.

Hocam haklisiniz fakat hep içimde kalacak, hayalim eger zengin olursam hem.motor hem araba almakti.

• quote:

abi adam sonuna kadar haklı

benimkilerde izin vermiyor, zaten parada yok, olursa ya R25 yada Regal Raptor 350
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

quote:

Hocam haklisiniz fakat hep içimde kalacak, hayalim eger zengin olursam hem.motor hem araba almakti.

Zengin olduysanız illa motor almanıza gerek yok gidin piste güvenli bir şekilde yapın hızınızı hocalar eşliğinde.Zaten motor da keyif veren sürat değil mi?Trafikte sürat yapılamayacağına göre.Ek olarak almayı düşündüğünüz motor sporcu motorları ise onların ayrı sıkıntıları var.Kasksız sürmek büyük risk ciddi anlamda güçlü bu meretler.Bunun yanında kask taksan yaz günü kısa mesafede özel ceketini giyemezsin (bilmiyorum yazlık ceketleri havalandırmalı bu motorların?) yani kısa kollu falan böyle bol hava alan bir ceketi yoksa pişersin zaten kısa mesafede düşük hızla.Bir de motor çok ciddi denge ve refleks ister.Arabayla giderken aşırı süratli olmadığın sürece direğe vursan ne olur kaldırıma çıksan ne olur.Motorda ufacık bir hızla bile giderken direğe vurmak demek en az 5 metre uçmak demek yere kapaklanmak demek sağ şeritten veya sol şeritten gelen aracın tekerine girmek demek ne yazık ki.En kötüsü de o zaten.Üzerine uygulanan tonluk kuvvet ile tüm kemiklerinin kırılışını ve organlarının patlayışına tanık olarak ölmek.

Bu kadar kötüledim ama param olsa yarın gider alırdım herhalde.Fakat benim için hakimiyet baya zor olurdu.Şu ticari araçların tüm yolları ayrı olsa aslında sorun olmazda o dev gibi kamyonlar,otobüsler tehlikeli işte hocam.Ne aileni üz,ne de başkalarını valla billa.Gerçi ecel bu geldi mi affetmiyor da birinin bir anlık dalgınlığı ile sen bu dünyadan göçüp gidersin seni ezende hapiste vicdan azabıyla çürür gider.

Gel sana bir Vw Golf 7 verelim bizim bayiden yeni geldi özel müşteri siparişi iptal edildi satmak için bekliyoruz.

Şaka,şaka bayi ne arar bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 6 Ağustos 2015; 1:16:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.