Şimdi Ara

ailem kıbrısa gondermiyor ille de türkiye diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ailem memur her ikiside. Ben her ne kadar kıbrısı söylesemde ailem oraya gondermek istemiyor. Hukuk istiyorum ve alacağım maks puan 310 bu puandaki trdeki üniversitelerde en az 24.000 tl istiyor yıllık.. bunun bir de yurt masrafı var. kıbrısa nasıl ikna edebilirim ailemi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuduruk Adam

Arkadaşlar ailem memur her ikiside. Ben her ne kadar kıbrısı söylesemde ailem oraya gondermek istemiyor. Hukuk istiyorum ve alacağım maks puan 310 bu puandaki trdeki üniversitelerde en az 24.000 tl istiyor yıllık.. bunun bir de yurt masrafı var. kıbrısa nasıl ikna edebilirim ailemi

kıbrısta daha fazla harcarsın emin ol.kıbrısa gidip ne yapacaksın geçen ay arkadaşım pdryi bıraktı.su bile yok diyor deniz suyunu içiyorlarmış.
  • hocam eğitim ücreti açısından kıbrıs daha ucuz hem de trde özele gidersem zengin çocukları beni ezmez mi? mesela hiç kız arkadaş yapamam sanırım.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuduruk Adam -- 16 Haziran 2014; 21:06:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuduruk Adam

hocam eğitim ücreti açısından kıbrıs daha ucuz hem de trde özele gidersem zengin çocukları beni ezmez mi? mesela hiç kız arkadaş yapamam sanırım.?

yok öyle bir şey kardeşim :).nerelisin bu arada?istanbul ankaradaysan kendi memleketinde oku
  • Kıbrıstaki fiyatlardan haberin vardır umarım tanıdık buraya geldiğinde şampuan diş macununu falan buradan alıyordu
  • benım durumum vardı aılem zorla kıbrısa yolluyordu hukuk okumaya gecen sene durumum olmasına ragmen gıtmedım mezuna kalacam dedım devlet hukuk kazancam dedım bosver gıtme zaten kıbrısa ıgrenc bı yer koy gıbı bı ortam pahalı gereksız sacma bı yer otur mezuna kal calıs devlet hukugu kazan daha mantıklı 1 sene kayıp deger buna
  • Essek degilsin ya otur bir sene calis en azindan %50 girersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kibrisa para yetismezz . Ben soyliyim . Turkiye daha iyi olur

• selamlar.Herkes kıbrısla ilgili ikince elden duyumlarını(ki çoğunun realiteyle alakası yoktur)fikrini belirtmiş.türk insanının karakteristiğidir bilgisi olmadan fikir yürütmek.sorsan yukarıdakilerin kaçı kıbrıs'ta bir haftadan fazla yaşamıştır diye cevap veremezler.
    Neyse konuya gelirsek;deniz suyu içme gibi bir durum yok.fiyatlar konusundaysa pahalılık türkiye'ye göre yüzde 10 civarlarında yani abartılacak düzeyde değil.Ben 1 sene burslu okudum.Yurt parası dışında ayda 500 lira harcardım.yurt bursum vardı şanslıydım bu konuda.türkiye'de ankara,istanbul,izmir gibi şehirlerde aylık harcama bu miktarın +- 100 lirası memur çocukları için(gözlemlediğim kadarıyla).
    Aile dostumuz bir avukat yakındoğu hukuktan mezun oldu.şimdi istanbul barosunda avukat.geçen sene araba da çekti altına.

neyse başka konularda sorun varsa cevaplayabilirim birikimimin el verdiği ölçüde

• quote:

Orijinalden alıntı: vaykemik

selamlar.Herkes kıbrısla ilgili ikince elden duyumlarını(ki çoğunun realiteyle alakası yoktur)fikrini belirtmiş.türk insanının karakteristiğidir bilgisi olmadan fikir yürütmek.sorsan yukarıdakilerin kaçı kıbrıs'ta bir haftadan fazla yaşamıştır diye cevap veremezler.
    Neyse konuya gelirsek;deniz suyu içme gibi bir durum yok.fiyatlar konusundaysa pahalılık türkiye'ye göre yüzde 10 civarlarında yani abartılacak düzeyde değil.Ben 1 sene burslu okudum.Yurt parası dışında ayda 500 lira harcardım.yurt bursum vardı şanslıydım bu konuda.türkiye'de ankara,istanbul,izmir gibi şehirlerde aylık harcama bu miktarın +- 100 lirası memur çocukları için(gözlemlediğim kadarıyla).
    Aile dostumuz bir avukat yakındoğu hukuktan mezun oldu.şimdi istanbul barosunda avukat.geçen sene araba da çekti altına.

neyse başka konularda sorun varsa cevaplayabilirim birikimimin el verdiği ölçüde

yuh abi sen naptın 500 lira ? istanbulda yola ayda 70 hadi taş çatlasın 100 gitse günde 5 lira yemek yese 150 gezse tozsa 100de harcasa eeee daha ne? memur cocukları 500 harcar demişsin bende bi yıl istanbulda okudum kyknın veridği 280lirayı harcayamıyodum artıyodu mutlaka

• türkiyedede gayet ucuz okullar var 18bine. ikinci hyıl yatay geçiş yapabilirsin ii bir okula devlet okullarına calısırsan kıbrısta okumayı ben tercih etmem acıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: merve1234s

quote:

Orijinalden alıntı: vaykemik

selamlar.Herkes kıbrısla ilgili ikince elden duyumlarını(ki çoğunun realiteyle alakası yoktur)fikrini belirtmiş.türk insanının karakteristiğidir bilgisi olmadan fikir yürütmek.sorsan yukarıdakilerin kaçı kıbrıs'ta bir haftadan fazla yaşamıştır diye cevap veremezler.

yuh abi sen naptın 500 lira ? istanbulda yola ayda 70 hadi taş çatlasın 100 gitse günde 5 lira yemek yese 150 gezse tozsa 100de harcasa eeee daha ne? memur cocukları 500 harcar demişsin bende bi yıl istanbulda okudum kyknın veridği 280lirayı harcayamıyodum artıyodu mutlaka

yaptığın hesap 400 lira.+-100 diye belirttim zaten yukarıda.Ben 500'e geçiniyordum oda arkadaşıma 400 yetiyordu. aşırı sosyal biri değilsen,sigara kullanmıyorsan ve yemeğini de arada sırada kendin pişirebiliyorsan 400 lira ile de pekala geçinebilirsin kıbrıs'ta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaykemik -- 16 Haziran 2014; 22:17:44 >

• Kıbrıs'ın eksiği yok mu var hem de bir sürü.dört dörtlük diyen yok zaten.bunun yanında da türkiye'ye göre artıları da var(daha özgür bir ortam,insanları modern ve anlayışlı vs.)iklimi güzel.magusa şehrindeki doğu akdeniz'e gidersen kendini izmir'in bir sahil ilçesinde hissediyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.