Aslında ben sürekli burayı takip ediyordum ama burdaki bu sıcaklığı bilmiyordum neyse üye oldum işte yeni bir site adminler,arkdaşlar vs. derken sonra annem ve babam bana cephe aldılar onlarca insan var orda bilmediğin ne olur ne olmaz artık girme bu siteye falan diye kızdılar ama o sıralarda bana bağımlılık yaptı her gün gizli gizli girdim sonra her ikisininde bi işleri düştü özellikle babam birşeyi araştırmadan kesinlikle almaz sonra buraya konular falan açtım bunları takip etti ondan sonra burda ki seviyeyi anlayınca ikna oldu artık rahat rahat giriyorum ama burası bana bağımlılık yaptı her gün girmezsem aklım hep burda kalıyor...
evet ?
Pek haksız da sayılmazlarmış hani..
Babanın nick'i ney ?
quote:
Orjinalden alıntı: Horus_Aha
Pek haksız da sayılmazlarmış hani..
Babanın nick'i ney ?
Babam benim nik üzerinden giriş yaptı ayrı bir üyelik açmadı..
burdaki seviye mi? ben niye göremiyorum. büyük forumlar içinde en seviyesiz forumlardan biri (şikayet etmiyorum)
benim babama forum dedim NE FORMU dedi bana o günden beri içinde weble alakalı terim olan cümleler kurmuyorum
burdaki seviyeyi anlayınca ikna mı oldu?tam tersi olması gerekiyodu
seviye konu dışı ,gereksiz ve oyun bölümlerinin dışındaki her bölümde vardır. bazen birileri bilip bilmeden yorum yapar ama tektük tür. 2 seneye kadar burasıda iyiydi ama sonra bi anda bozdu malesef
bizimkiler arada bir geliyorlar aliyorum ana sayfaya zaten site temasi turuncu guven veren bir renk o yuzden problem olmuyor evde internet msn vs konularda konusmam zaten anlamiyorlar +geri kafalalik bosa kasmaya gerek yok yani
Yanlış bişey yazmayın belki babası okuyordur çocuğun
quote:
Orjinalden alıntı: TheraFlu
Yanlış bişey yazmayın belki babası okuyordur çocuğun
Yok hocam okumuyorlar ama düşünmeniz yeter
babam benım hesapdan gırecek ben sarı kedının orta parmagını koycamha
quote:
Orjinalden alıntı: SeZa®
babam benım hesapdan gırecek ben sarı kedının orta parmagını koycamha
Bu resim yeni koyuldu 1 hafta anca olmuştur önceden yine garfield vardı..Hem öyle olsa bile ne olacak ki babam genelde öyle şeylere dikkat etmiyor zaten..
annem de bana hala foruma girme diyor bişi yazıncada kızıyor
quote:
Orjinalden alıntı: black label
Aslında niye engel oluyorlarki yani bben burdan bircok şey öğrendim ve daha da öğreneceklerim var yani bu forumu bırakmayı düşünmüyorum..
O zaman ilk safhasındasın bu işin zamanla sıkılmaya başlıycaksın ama sürekli takip etmeye devam edeceksin bir zaman sonra merak etmemeye başlıycaksın ama kopamıycaksın bu turuncudan
seviye mi ? hani nerde?
quote:
Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..
O zaman ilk safhasındasın bu işin zamanla sıkılmaya başlıycaksın ama sürekli takip etmeye devam edeceksin bir zaman sonra merak etmemeye başlıycaksın ama kopamıycaksın bu turuncudan
Valla galiba haklısınız hocam ama çok güzel ya ben çok beğeniyorum aramızda çıkıyor öyle bazıları ama şimdi burdaki herkkese seviyesiz demek yanlış olur haa bazıları var hakkaten terbiyesizlik yapıyor ama ben takmıyorm..
quote:
Orjinalden alıntı: orhan6894
quote:
Orjinalden alıntı: black label
Aslında niye engel oluyorlarki yani bben burdan bircok şey öğrendim ve daha da öğreneceklerim var yani bu forumu bırakmayı düşünmüyorum..