Şimdi Ara

Ailem ilk başlarda bu foruma karşıydı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında ben sürekli burayı takip ediyordum ama burdaki bu sıcaklığı bilmiyordum neyse üye oldum işte yeni bir site adminler,arkdaşlar vs. derken sonra annem ve babam bana cephe aldılar onlarca insan var orda bilmediğin ne olur ne olmaz artık girme bu siteye falan diye kızdılar ama o sıralarda bana bağımlılık yaptı her gün gizli gizli girdim sonra her ikisininde bi işleri düştü özellikle babam birşeyi araştırmadan kesinlikle almaz sonra buraya konular falan açtım bunları takip etti ondan sonra burda ki seviyeyi anlayınca ikna oldu artık rahat rahat giriyorum ama burası bana bağımlılık yaptı her gün girmezsem aklım hep burda kalıyor...

• evet ?
  • Pek haksız da sayılmazlarmış hani..

Babanın nick'i ney ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Horus_Aha

Pek haksız da sayılmazlarmış hani..

Babanın nick'i ney ?

Babam benim nik üzerinden giriş yaptı ayrı bir üyelik açmadı..
  • burdaki seviye mi?
    ben niye göremiyorum. büyük forumlar içinde en seviyesiz forumlardan biri (şikayet etmiyorum)
  • benim babama forum dedim NE FORMU dedi bana o günden beri içinde weble alakalı terim olan cümleler kurmuyorum
  • burdaki seviyeyi anlayınca ikna mı oldu?tam tersi olması gerekiyodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DH'i bi ben mi büyütmüyorum
  • seviye konu dışı ,gereksiz ve oyun bölümlerinin dışındaki her bölümde vardır. bazen birileri bilip bilmeden yorum yapar ama tektük tür. 2 seneye kadar burasıda iyiydi ama sonra bi anda bozdu malesef
  • bizimkiler arada bir geliyorlar aliyorum ana sayfaya zaten site temasi turuncu guven veren bir renk o yuzden problem olmuyor evde internet msn vs konularda konusmam zaten anlamiyorlar +geri kafalalik bosa kasmaya gerek yok yani
  • Yanlış bişey yazmayın belki babası okuyordur çocuğun
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

Yanlış bişey yazmayın belki babası okuyordur çocuğun

Yok hocam okumuyorlar ama düşünmeniz yeter
  • babam benım hesapdan gırecek ben sarı kedının orta parmagını koycamha
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeZa®

babam benım hesapdan gırecek ben sarı kedının orta parmagını koycamha

Bu resim yeni koyuldu 1 hafta anca olmuştur önceden yine garfield vardı..Hem öyle olsa bile ne olacak ki babam genelde öyle şeylere dikkat etmiyor zaten..
  • annem de bana hala foruma girme diyor
    bişi yazıncada kızıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: black label

annem de bana hala foruma girme diyor
    bişi yazıncada kızıyor

Aslında niye engel oluyorlarki yani bben burdan bircok şey öğrendim ve daha da öğreneceklerim var yani bu forumu bırakmayı düşünmüyorum..
  • O zaman ilk safhasındasın bu işin zamanla sıkılmaya başlıycaksın ama sürekli takip etmeye devam edeceksin bir zaman sonra merak etmemeye başlıycaksın ama kopamıycaksın bu turuncudan
  • seviye mi ?
    hani nerde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..

O zaman ilk safhasındasın bu işin zamanla sıkılmaya başlıycaksın ama sürekli takip etmeye devam edeceksin bir zaman sonra merak etmemeye başlıycaksın ama kopamıycaksın bu turuncudan

Valla galiba haklısınız hocam ama çok güzel ya ben çok beğeniyorum aramızda çıkıyor öyle bazıları ama şimdi burdaki herkkese seviyesiz demek yanlış olur haa bazıları var hakkaten terbiyesizlik yapıyor ama ben takmıyorm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhan6894

quote:

Orjinalden alıntı: black label

annem de bana hala foruma girme diyor
    bişi yazıncada kızıyor

Aslında niye engel oluyorlarki yani bben burdan bircok şey öğrendim ve daha da öğreneceklerim var yani bu forumu bırakmayı düşünmüyorum..

onların düşüncesi ne düşünüyolarsa artık..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.