Şimdi Ara

Ailem herşeyi bildiğini sanıyordu :S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ama aslında hiçbir şey bilmiyorlardı. Sürekli birilerine laf atarlardı, şu şöyle yapmış, bu böyle yapmış. İşte biz sizinle çok iyi ilgileniyoruz bla bla yalanları. Aslında millet çocuğuyla bizim ailemizin bizimle ilgilendiğinden fazla ilgileniyorlardı. Biz sizin iyiliğinizi istiyoruz yalanı var bide.

Onlar oraya gitti yerleşti ama çocuklarının hayatını kararttı felan diye söyledikleri bir aile vardı. Ailenin şimdiki durumu inanılmaz. Gerçekten ne kadar doğru karar verdiklerini anlamak çok da zor değil. Çocuklardan birisi profesyonel sporla uğraşıyor, çok güzel bir vücudu var, eğitim durumu çok çok çok iyi. En az 3 tane yabancı dil biliyor. Diğeri de diplomasını almış eline, ne okuduğunu bilmiyorum ama dünyayı geziyor sanırım, fotoğraflar paylaşmış Facebook'ta. Altındaki araba desen BMW X5'e biniyor. Küba purosunu özledim diye fotoğraf paylaşmış felan. Abi-kardeş ikisinin de çok güzel bir hayatları var. Tam filmlerde gördüğünüz gençliği yaşıyorlar, ceplerinde para da var. Heryeri geziyorlar.

İşte ailem bu aileye oraya giderek hata yaptı demişti. Aslında bütün durumun özeti bu. Beni de üniversite konusunda yaktılar ki ne yaktılar. Psikolojim hala düzelmedi, kronik mutsuzluk var resmen ki zaten bir konu daha açmıştım orada daha ayrıntılı görebilirsiniz.

Yani genç arkadaşlara demem o ki, kendi zekanıza güveniyorsanız ailem benden daha tecrübeli, veya benim iyiliğimi ister diye düşünmeyin. Neyi istiyorsanız onun peşinden gidin. Gidin ki benim gibi yanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juckie -- 6 Ağustos 2014; 23:02:29 >

• Kardeşim belli ki çok dolmuşsun ama ailen sana nasıl bir üniversite tercihi yaptırdı ki bu kadar patlama noktasına geldin.
  • bende universiteni merak ettim :D.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.