Şimdi Ara

ailem evde 1 hafta yok ve bana bırakılan harçlığın neredeyse hepsini harcadım ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftalığına ailem il dışına çıktığı için evde yalnızım ve bana bırakılan 150 lira harçlıkla 1 hafta geçinmek zorundayım.
    giderken dolap bomboş gittiler ve bu parayla da yiyecek için idare et dediler.
    ben onlar daha gitmeden önce hemen eczanedeki kız arkadaşımı davet ettim eve. hemen birilerine davet göndermeliydim ki o olmazsa başka birini çağırıcaktım ama ilk davetimde hemen kabul gördüm.
    1 hafta evde kimse olmucak gel takılalım dedim. hem sana yemek de yaparım içki de alırım içer içer uyuruz* dedim. ama hazırlıklı gel diye de ekledim.
    neyse ailem dün itibariyle 1 haftalık yolculuğua çıktı.
    ben de bugün dolap boş olduğu için hayatımda ilk kez büyük bir alışverişe çıktım.
    yakınlarda bim olmadığı için migros'a gitmek durumunda kaldım.
    ailem her zaman alışveriş yapardı hiç bişey almadık ama 100 lira tuttu hiç bişey almadık ama 200 lira tuttu gibi kelimeler söylerdi.
    bunu kendim yaşayınca daha iyi anladım. neredeyse hiç bişey almadım ama 119 lira 88 kuruşluk alışveriş yapmışım. kazık mı yedim sizce ?
    alışverişi yapıp eve geldim. üzerinden 3 saat falan geçti, aç olmama rağmen hiç bişeyi daha yiyemedim.
    ve bu aldığım şeyler beni 1 hafta götürür mü şüpheliyim.
    kız da yarın akşam geliyor eve. yemek yapıcam dedim ama hazır aldığım şeyleri pişircem ben yemekten anlamam ki.
    acaba fazla pişirmesem mi aldığım şeyleri. zaten kız az yer. benim gibi hayvan değildir.
    yemekten sonra salona geçip italya ispanya maçını açmayı düşünüyorum. alkolleri de koyucam masaya. kız maçtan da sıkılcağı için benimle ilgilenmek zorunda kalıcak. onu sonra kucağımda dans ettiricem. neyse bunlar benim planlarımdı, ama sizin daha farklı planlarınız varsa yazabilirsiniz. hepsini hayata geçirebilirim. yarın olanları anlatırım. şimdi bugünkü ss ler

ailem evde 1 hafta yok ve bana bırakılan harçlığın neredeyse hepsini harcadım ss li

• Hocam o yemekler 1 hafta rahat götürür seni.
  • hll

bu arada o cipsler redbull ve kola yarin bitecek. diger kalanlar ise 2-3 gün yeter

Ben olsam bime gidip 4 paket patetes kızartması alırdım 10 tl. Günde 1 paket bitse 4 gün yeter.

Geri kalanl 140 tl ise 2-3 adet pizza meyve sebze vs alirdim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 26 Haziran 2013; 20:50:00 >
  • Bimden alacağın makarnaları alıyorsun kettle içine atıyorsun bu şekilde 150 lirayla 6 ay kendi e bakabilrisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçki alacağına yiyecek alsaydın sen de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodka ve Redbull'lara kafadan 70 de. Zaten o tavuklar seni 1 hafta rahat götürür, her gün 1 paket yersen tabi. Kaldı ki 1 paketi sabah, öğle, akşam yersin. Çok ta kazıklanmamışsın aslında. Bayağı yiyecek almışsın. Evde hiç meyve, sebze yok mu?

edit: Ekmeği görmemişim, rahat geçirirsin 1 haftayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 26 Haziran 2013; 20:51:42 >
  • Aga bendede ayni durum var ama kiz yok ve votka yok full ivir zivir aldim akdeniz oyunlarini izliyorum benim yavru istanbulda olmadigi ocin eve atamaidm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 gün yeterdi bana o aldıkların. ama aburcuburlar çok yetersiz biraz daha alman lazım. senin pek hayvan olmadığını düşünerekten 1 hafta yeter o yemekler sana. bi 2.5 luk kola bide cips,kuruyemiş desteği yapsan tamamdır.
  • sen direk dansa geç

• hll knk
  • cvp yk m
  • böle salakça bişey yaptığına göre max:16-17 yaşındasın bi sn lan kaç yaşında üye oldun sen bu foruma
  • Ekmekte alsaydın.O aldıkların yetmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

böle salakça bişey yaptığına göre max:16-17 yaşındasın bi sn lan kaç yaşında üye oldun sen bu foruma

Bi an benim gibi düşünen yok diye umudumu kaybetmiştim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahat idare ederde o kadar hazır köfteyi 1 hafta yersen bi gün çok kötü mide travması geçirirsin o nedenle dikkatli ye onları içinde çok katkı var.
  • Kardeş patates almalıydın nerden olacağı hiç farketmez ... en tok tutucu yiyecek odur ve bu arada aşırı yemiyorsan 1 hafta kesin gider ... ama kız geleceği için hafif zorla kendini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.