Şimdi Ara

Ailem benim en büyük düşmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir aileye sahipken kimsenin düşmana ihtiyacı olmaz resmen dört bir yanımda hepsi bana mobbing yapmaya focuslanmış.
    Her açıdan kötü hissettiriyorlar. Konuşma tarzıma bile rahatlığıma laf söyleyecek olan bu aile varsın benim ailem olmasın.
    Yemin ediyorum sırf bunlar yüzünden küçük yaşta gelen hastalık yüzünden sırf bunlar yüzünden o küçük çatapat etkisi yaratan o tramva dahada büyüdü bir insan neden her zaman bildiğini okur ve sadece yaşı büyük olanlara hak verir.

Giriş seviyesi olan anksiyetim bile dahada arttı artık intihar etmeye dahada meğilli olmaya başladım. Vallahi canımın yanmıcağını bilsem ibret olsun diye bileklerimi keserim. Bir insan kendi çocuğuna vericeği para için canı yanar mı ya vallahi çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum..

Bu insanlarla anlaşamıyorum hep bir kötü hissettirme. Sadece bilmek istediğini bilme haklı olsan bile o senin büyüğün sus diyip kendi çocuğunu ezdirme yemin ederim böyle ebeveynlerden midem bulanıyor

Bu ailede birisi ölmeden ben rahat edemicemm.

• Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse ailesini seçmiyo bu kadar şikayetçiysen ve onlardan farklı olduğunu düşünüyorsan gidip kendi ayakların üzerinde durmayı deneyebilirsin tavsiyem ucuz bi şehirde asgari ücretli iş bul git biraz sıkıntı çek sonra yavaş yavaş düzene girersin kendine bağımsız bir hayat kur.

• Gençler sizi engellemişim sizi ciddiye almıyorum.
  • Babanı ve doğacağın coğrafyayı seçemiyorsun maalesef
  • Hahahaha
  • The Unforgiven T kullanıcısına yanıt
    Aslında düşündüğün gibi birşey demeye çalışmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam olarak naptilar bı anlat

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Her açıdan mobbing başkalaştırma sindirme herşey vallahi içimi dökemiyorum hıc kımseye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D285547

Her açıdan mobbing başkalaştırma sindirme herşey vallahi içimi dökemiyorum hıc kımseye
    Dök ki yardımcı olalım

• Yaşını yaz ona göre yorum yapalım
  • Bunca yıl karnını doyur sonra bu olsun, buyur.

Nankörlük insana özgü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Sorunun kaynağı ailesiyse nasıl yardımcı olucaksınız ki hocam. Siz arkadaşı düzeltmeye çalışırken ailesi öbür taraftan onu eski halina sokmaya başlayacak. Bazı durumlarda çocuktan ziyade ailelerin psikolojik destek alması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Bunca yıl karnını doyur sonra bu olsun, buyur.

Nankörlük insana özgü.
    Ailem benim en büyük düşmanım
  • Aileyi en cok mutsuz ettiğin an onlardan daha basarili oldugun andır yapamazsin erisemezsin dedikleri herseyi yap ve basarili ol

• Kadir hocam nofap ı ne yaptınız

• 22

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.