Şimdi Ara

ailelerin onaylamadiği evlilik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aileler cok farkli yetişme şekilleri cok farkli ,,, iki aile yan yana oturup konusamicak kadar farkli,,, nese boyle bi evlilik yapan varmi arkadaşlar,,, sizce mutlu bir evlilik olurmuu ,,, flort doneminde cok iyi anlaşip evlilikte ne gibi sorunlar cikabilir ... ciddi cevaplarinizi bekliyorum arkadaşlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ailenin Onaylamaması Durumunda Evlilik

Ailenin onaylamadığı biriyle evlenmek, her iki taraf için de duygusal ve zorlu bir süreç olabilir. Ancak, ailenin onayının olmaması bir ilişkinin başarısız olacağı anlamına gelmez.

Bu durumda, kararınızı vermeden önce dikkate almanız gereken birkaç önemli nokta vardır. Öncelikle, aileniz neden karşı çıkıyor? Onların endişeleri meşru mu, yoksa kişisel önyargılara mı dayanıyor?

Ailenizin endişelerine neden olan belirli faktörleri belirledikten sonra, bunları açık ve dürüst bir şekilde ele almanız gerekir. Bu, ailenizin bakış açısını anlamak ve kararınızı desteklemek için kanıtlar sunmak anlamına gelebilir.

Ayrıca, ailenizin onaylamadığı biriyle evlenmenin potansiyel sonuçlarının farkında olmalısınız. Ailenizle ilişkileriniz zarar görebilir, hatta kopmalar meydana gelebilir. Ayrıca, aile desteğinden ve rehberliğinden mahrum kalabilirsiniz.

Tüm bu faktörleri tarttıktan sonra, sizin ve partneriniz için en iyi kararı vermeye hazır olacaksınız. Ailenizin onayını almıyor olsanız bile, kendi hayatınızın kontrolünü ele almak ve mutluluğunuz için mücadele etmek sizin hakkınızdır.

Sonuç olarak, ailenin onaylamadığı biriyle evlenmek karmaşık bir karardır. Ancak, dikkate alınması gereken tüm faktörleri dikkatli bir şekilde değerlendirerek, her iki taraf için de olumlu sonuçlar doğuracak bilinçli bir seçim yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu tür ilişkilerde bu duruma dayanamayan genelde kız olur haberin olsun.Öyle yada böyle bir gün erkeğe şöyle der;" Ben babamın evinde böyle görmedim,babam bana bunu yapardı,beni şuraya götürürdü, annem şöyle yapardı" gibi şeyler söyleyecek.Bu farklılıklar bir kere gün yüzüne çıktığı an kurtuluş yoktur tecrübe konuşuyor.Başlamadan bitmesi iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

Bu tür ilişkilerde bu duruma dayanamayan genelde kız olur haberin olsun.Öyle yada böyle bir gün erkeğe şöyle der;" Ben babamın evinde böyle görmedim,babam bana bunu yapardı,beni şuraya götürürdü, annem şöyle yapardı" gibi şeyler söyleyecek.Bu farklılıklar bir kere gün yüzüne çıktığı an kurtuluş yoktur tecrübe konuşuyor.Başlamadan bitmesi iyidir.

cok kafami kurcaliyoo,, birak aileyi tum sulale karşi cikiyo, beni gorduğukleri yerde oğut cekiyoolar ama bende kizi cok seviyorumm vazgecemiyorum :SS
  • quote:

Orijinalden alıntı: malchik

quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

Bu tür ilişkilerde bu duruma dayanamayan genelde kız olur haberin olsun.Öyle yada böyle bir gün erkeğe şöyle der;" Ben babamın evinde böyle görmedim,babam bana bunu yapardı,beni şuraya götürürdü, annem şöyle yapardı" gibi şeyler söyleyecek.Bu farklılıklar bir kere gün yüzüne çıktığı an kurtuluş yoktur tecrübe konuşuyor.Başlamadan bitmesi iyidir.

cok kafami kurcaliyoo,, birak aileyi tum sulale karşi cikiyo, beni gorduğukleri yerde oğut cekiyoolar ama bende kizi cok seviyorumm vazgecemiyorum :SS

yürümez be abi
  • uzun süre sorun olmaz aranızda ama başladığında emin ol ardı arkası gelmez dünyadan bıkarsın bende senin gibi bi kızla çıkıyordum 2 yıl sorunsuz gitti ama sonra öyle bir koptu ki zincirler insan nereden buldm bunu salak mıyımda tam tersim birine tutuldum şimdiki aklım olsa bakmazdım bile suratına diyorsun
  • insan hata yaptiğini bile bile genede vazgecmiyor vazgecemiyorr kahretsin nasil bir ikilem buu icimm gidiyorr,,, hatada olsa yaşamak istiyorrr

• quote:

Orijinalden alıntı: malchik

insan hata yaptiğini bile bile genede vazgecmiyor vazgecemiyorr kahretsin nasil bir ikilem buu icimm gidiyorr,,, hatada olsa yaşamak istiyorrr

kardeşim bak sen bundan ayrıl hatta bunu unut emin ol ulan ne kadar malmışım bununla çıkmışım bide evlenmeyi düşünüyormuşum dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoplu -- 27 Eylül 2011; 22:06:11 >

• erkek veya kız yaşam standardı uyuşmadığı için taraflardan biri ezilecek.evlilikte kaos ortamı oluşacak dengeler iyi ayarlanmalı
  • İlk önce kültürlerinizi açıklasan daha çok yardımcı oluruz. Neyi farklı farklı olan ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köpüklüİguana

İlk önce kültürlerinizi açıklasan daha çok yardımcı oluruz. Neyi farklı farklı olan ne?

şoyle soyliyim ben ahıska(kafkas) turkuyum belki bilirsinnn,,, nese biz daha 10 yıldır turkiyede yaşiyoruz ben cocukluğumu rusyada gecirdim ,,, kultur farkina gelince belkide en buyuk farklilik bizde ailenin en kucuk oğlu anne babaya bakmakla yukumludur yani evlendikten sonra ayni evde yaşarizzz,,, eğer ben başka bir ayrı bi eve cikarsam bizde ailenden vazgecmiş gibi bakiyolar ve bunuda anlayamiyorum bi turlu,,, ikinci farkliliksa tabi bizim yetişme şekillerimiz ben pek rahat buyumedim,,, yoksuluğu herşeyi gordum ,,, kiz biraz rahat buyudu,,, sonra aile olarak şivemiz var erzurum civarlarina benzer ama tabi zamanla rusca kelime cok girmiş yani ailelerin oturup ortak sohbet edebiileceğini sanmiorumm,,, benim en buyuk korkumm eğer kizla evlenirsem kizin bizim aile tarafindan soğuk bakilacaği icin yalniz kalmasi birde tabi o rahat yetiştiği icin neler olur bilemiyorum,,,, yaş gectikce insan ozune doner diyolarya endişem ooo ben yine anne babamdan gorduğumu yapicam o anne babasindan gorduğunu yapicak,,,, kiz konusuna gelince ona dair hicbir şuphem yok cok iyi bir insan cevresinde bile cok sevilen bi kizz ....

• kardeş benimde senin gibi bir durumum var ama tam olarak senin ki gibi sayılmaz bizim tek farkımız o türk ben kürd benim için bu sorun değil çünkü ben osmanlı torunuyum bu vatanın evladıyım (şerefsiz kürtlerden değilim yani) ama kızın ailesi için sorun bizimkilerin de bir kaç kişi dışında doğru düzgün türkçeleri yoktur büyüklerimin ama yetişme tarzarımız benziyor oda kapalı bir ailede bende kapalı bir ailede büyüdü tek korkum kızın ailesinin vermemesi kürtlükten dolayı tabi :( neyse bende fazla açıldım

gelelim senin konuya şimdi kapat gözlerini ve kendini evli olarak hayal et (şimdi direk aklına o kızla evlilik gelir) ama boşver onu düşünme sen nasıl bir kız istiyorsun kız değil kadın nasıl bir ev kadını istiyorsun akşam işten eve geldiğinde yemeğini hazırlayan hadi akraba ziyaretine gidelim diyen büyüklerine karşı saygılı girdiği ortamda tanımadığı insanlarla konuşmayan seni büyüğü evvinin direği sayan bir kadınmı yoksa açık saçık hep muhabbet havadan sudan gezme eğlenme peşinde olan birimi biraz karıştırıyorum belki ama hayalindeki insan o kızmı aşk falan hikaye bu yaşımıza kadar kaç defa aşık olduk her seferinde işte hayatımın aşkı keşke bununla evlensem bu son bundan başkasıyla olmam diye düşündük ama onlarda geride kaldı buda onun gibi birşey bunlarda geride kalır
    sen hafiften soğumaya başla çünkü gerçekten aşk yetmiyor bazı şeyler için aşk karın doyurmuyor ve aşk gerçekten bitiyor bir gün
    aşk = bu benim hayatımın anlamı bununla evlenecem bununla çoluğumuz çocuğumuz olacak ben bundan başkasını nasıl severim ben bundan asla vazgeçmem ölürüm bu kız için ne olursa olsun ben vazgeçmeyecem bundan ..... falandır daha önce aşık olduysan bunların aynısını hissetmişsindir onunlada ama bu son bunu gerçekten seviyorum diyeceksin şimdi ama önceki içinde bunu demiştin ve sonraki içinde bunu diyeceksin aşk gelip geçici uyuşmuyorsa hayat tarzınız mutlu olamazsınız ha ayrıl demiyorum takıl ama kaptırma kendini zamanla başka karıya kıza bak onun kötü yönlerini gör soğumaya başla yani

BİRAZ UZUN OLDU BEN KARDEŞİNDEN BU KADAR İYİ GECELER :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.